Piękna trikolorka już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 23:35 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Ciekawe jak moi faceci przyjmą nową koleżankę. Moje koty to: Leon vel Dziubas, Szafirek vel Ciapek i Filon vel Filut. Jak nazwać kicię, bo Ziuta, to jakoś nie bardzo. Moja Tusia [*] malutka ratlerka, była nazywana przez nas Zołzunia - Ziutka.
Bardzo Was proszę pomóżcie wymyślić jakieś imię dla kici. Nie mogę jej wiecznie nazywać kicia.

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Śro gru 15, 2010 23:36 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

ale mam ładny banerek, :ryk: nie?

Wiolaww

Post » Czw gru 16, 2010 0:44 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

będzie dobrze :)
Obrazek

Aga-Kocio

Od: Pt gru 10, 2010 21:22

Post » Czw gru 16, 2010 0:46 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Wiolaww pisze:Ciekawe jak moi faceci przyjmą nową koleżankę. Moje koty to: Leon vel Dziubas, Szafirek vel Ciapek i Filon vel Filut. Jak nazwać kicię, bo Ziuta, to jakoś nie bardzo. Moja Tusia [*] malutka ratlerka, była nazywana przez nas Zołzunia - Ziutka.
Bardzo Was proszę pomóżcie wymyślić jakieś imię dla kici. Nie mogę jej wiecznie nazywać kicia.

Niech nazywa się KLEO !!!!!!! :ok: :1luvu: :kotek:
Obrazek

Aga-Kocio

Od: Pt gru 10, 2010 21:22

Post » Czw gru 16, 2010 9:13 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Trinity

a co do Koterii - rozumiem, że oni nie chcą przyjmować kotów bo nie miałby ich kto tam doglądać.
A czy w sytuacji gdy kotka ma gdzie trafić po sterylce mogą ją tylko wyciachać?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw gru 16, 2010 10:36 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

kicia po sterylce wraca do mnie, nikt nie musi się nią zajmować. W domu będzie miała mniej stresu, cieplutko, mięciutko i ludzi którzy będą się nią opiekować.

Wiolaww

Post » Czw gru 16, 2010 11:42 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Mam wstępnie chętny domek dla kici, wszelkie info na pw.
Szkopuł może tkwić w transporcie,bo domek daleko.
Zechęciłam domek do rejestracji na forum,więc może się tu zjawi, ale też do kontaktu telefonicznego,więc pewnie wkrótce zadzwoni ze swoją ofertą.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Czw gru 16, 2010 11:50 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

passa pisze:Mam wstępnie chętny domek dla kici, wszelkie info na pw.
Zechęciłam domek do rejestracji na forum,więc może się tu zjawi, ale też do kontaktu telefonicznego,więc pewnie wkrótce zadzwoni ze swoją ofertą.

:ok: :ok: :ok: :ok: byłoby super. Tu na forum są takie sprytne dziewczyny, one wszystko załatwią więc o transport bym się nie martwiła :D :D

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw gru 16, 2010 11:58 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

[quote="passa"]Mam wstępnie chętny domek dla kici, wszelkie info na pw.
Zechęciłam domek do rejestracji na forum,więc może się tu zjawi, ale też do kontaktu telefonicznego,więc pewnie wkrótce zadzwoni ze swoją ofertą
Ostatnio edytowano Nie lip 17, 2011 12:01 przez Wiolaww, łącznie edytowano 1 raz

Wiolaww

Post » Czw gru 16, 2010 11:59 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

do jakiego miasta ten transport :?:

Wiolaww

Post » Czw gru 16, 2010 12:03 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

A,w takim razie już przekazuję nowy numer domkowi,z którym jestem w kontakcie mailowym.
Domek jest z Krosna,a właściwie spod Krosna.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Czw gru 16, 2010 12:06 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

asia2 pisze:
passa pisze:Mam wstępnie chętny domek dla kici, wszelkie info na pw.

:ok: :ok: :ok: :ok: byłoby super. Tu na forum są takie sprytne dziewczyny, one wszystko załatwią więc o transport bym się nie martwiła :D :D

masz rację, tu są super dziewczyny. Zanim się zalogowałam, to myślałam, że to są jakieś zwarte grupy, wzajemnej adoracji :oops: PRZEPRASZAM!!!!!!!!!

Wiolaww

Post » Czw gru 16, 2010 12:09 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

passa pisze:A,w takim razie już przekazuję nowy numer domkowi,z którym jestem w kontakcie mailowym.
Domek jest z Krosna,a właściwie spod Krosna.

faktycznie daleko, ale damy radę :ryk: tu tylu wspaniałych ludzi :1luvu:

Wiolaww

Post » Czw gru 16, 2010 12:12 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Pasaa,
a czy domek jest jakoś sprawdzony, nie bardzo mam o tym pojęcie, nigdy nie oddawałam kota ludziom, których nie znam :oops:

Wiolaww

Post » Czw gru 16, 2010 12:19 Re: Piękna trikolorka szuka kochającego domu!! PILNE!

Domek nie jest sprawdzony osobiście, jedynie obszerny wywiad z domkiem. Dlatego zachęcam do poszukania na forum kogoś,kto w tych okolicach może przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Zgadzają się na nią,więc ja bym ją najpierw przeprowadziła.

Później zawsze można zrobić wizytę poadopcyjną,żeby skontrolować warunki i samopoczucie kota.
No i podpisanie umowy,którą sobie możesz skonstruować wedle własnych wytycznych.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

[poprzednia][następna]