Moderator: Estraven
nie?Wiolaww pisze:Ciekawe jak moi faceci przyjmą nową koleżankę. Moje koty to: Leon vel Dziubas, Szafirek vel Ciapek i Filon vel Filut. Jak nazwać kicię, bo Ziuta, to jakoś nie bardzo. Moja Tusia [*] malutka ratlerka, była nazywana przez nas Zołzunia - Ziutka.
Bardzo Was proszę pomóżcie wymyślić jakieś imię dla kici. Nie mogę jej wiecznie nazywać kicia.

passa pisze:Mam wstępnie chętny domek dla kici, wszelkie info na pw.
Szkopuł może tkwić w transporcie,bo domek daleko.
Zechęciłam domek do rejestracji na forum,więc może się tu zjawi, ale też do kontaktu telefonicznego,więc pewnie wkrótce zadzwoni ze swoją ofertą.
byłoby super. Tu na forum są takie sprytne dziewczyny, one wszystko załatwią więc o transport bym się nie martwiła asia2 pisze:passa pisze:Mam wstępnie chętny domek dla kici, wszelkie info na pw.
Szkopuł może tkwić w transporcie,bo domek daleko.
Zechęciłam domek do rejestracji na forum,więc może się tu zjawi, ale też do kontaktu telefonicznego,więc pewnie wkrótce zadzwoni ze swoją ofertą.
![]()
![]()
![]()
byłoby super. Tu na forum są takie sprytne dziewczyny, one wszystko załatwią więc o transport bym się nie martwiła
![]()
passa pisze:A,w takim razie już przekazuję nowy numer domkowi,z którym jestem w kontakcie mailowym.
Domek jest z Krosna,a właściwie spod Krosna.
tu tylu wspaniałych ludzi 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości