Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
hanelka pisze:zuzzik pisze:![]()
![]()
![]()
za Iwunię i resztę stadka
![]()
![]()
![]()
ASK@ pisze:Czy pamiętacie Grzywkę/Mikusię od"Myszy" co to Iwonka66 wiozła do Włocławka?
Pisałam ,ze DS znalazł w piwnicy połamaną biedę Cocolinkę ,wyleczył i zostawił. I pisałam ,ze Duża znalazła zabiedzonego Leonka,zawiozła do lecznicy i wyleczyła (miały być kozaczki i po nie sie Hania wybrała).Potem ciachnęła i wzięła na tymczas.Ciągle lecząc, bo mały ciagle chory. Wzięła ankietę z pytaniami,umowę adopcyjną,namiary na CatAngel coby chłopakowi domu szukać.
Dostałam mila i tatammm :
,...Asiu muszę się podzielić z Tobą jeszcze jedną wiadomością - nie
> szukam już domku dla Leonka bo zostaje u nas na stałe:)) Taka
> propozycja wyszła dzisiaj od Sławka, czym bardzo mnie zaskoczył:) Ja
> myślałam już o tym dawno ale czekałam aż Sławek dojrzeje do tej
> myśli. Byłam raczej pewna, że będzie mu ciężko rozstać się z
> Leonkiem i na szczęście nie pomyliłam się. Od razu jest mi lżej na
> sercu jak wiem, że nie czeka mnie rozstanie z nim...
W ciągu kilku miesięcy od Mikusi dorobili sie razem 4 kotów.Najstarsza rezydentka przeżywa zakocenie i dotknęły ich problemy z olaniem chaty. Ale kochają wszystkie i aż sie boję co bedzie dalej
Bo Duża Mikuni zaczęła systematycznie dokarmiac koty, walczyc z ADM o otwrcie okienek piwnicznych,dusić TOZ o interwencje w tej sprawie i dotowanie leczenia bezdomniaczków...Teraz musi dojrzec do kastrowania towarzystwa...
Jeden mały kot z Otwocka a życie piwniczniakó na drugim krańcu kraju poprawiło się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości