OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 9:23 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

:ok: :ok: :ok: :ok: za Iwunię i resztę stadka :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon gru 13, 2010 10:09 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

zuzzik pisze: :ok: :ok: :ok: :ok: za Iwunię i resztę stadka :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon gru 13, 2010 12:07 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

hanelka pisze:
zuzzik pisze: :ok: :ok: :ok: :ok: za Iwunię i resztę stadka :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok:

trzymamy i nie puszczamy Asiu!!!!!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon gru 13, 2010 12:42 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Gadałam z wetem.Jednak prosza o przywiezienie Iwuni dzisiaj.
Oby nie padało za mocno. Wycierpi sie maleńka bardzo.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 13, 2010 12:44 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Trzymaj się maleńka! :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Wto gru 14, 2010 11:04 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Iwunia wczoraj leżała jak skórka.Bez reakcji,bez chęci do czego kolwiek.
U weta USG (uff) nie wykazało nic groźnego w pachwinie i brzuszku.Brak płynów,sączenia czy puszczenia niteczek. Dostała kroplówkę, 3 zastrzyki,coś do pysia na apetyt. Do domu taki sam zestaw. Będziemy kuć.
TŻ nie zgodził sie na dożylne podanie płynów w domu.Przestraszył sie,że jakaś gadzina wleci,wyskoczy,że nie damy sobie rady.Wiec mała miała pod skórą kilka płynnych guziczków.Nie podobało się jej.
W domu (hurra!) zjadła troszkę i popiła.Za jakiś czas zaniesiona przez TZ do kuwety zrobiła siusiu i małego koopalka.Dzis rano też zaniosłam ją do kuwetki i jakos poszło.Troszkę też zjadła.
Cholernica nie chce korzystać z tej w klatce tylko do wielkiej łazienkowej sie szykuje. Lepiej łazi. Iwunia nie ma sił na nic. I nie chce nic robić. Nawet nei reaguje na nasze umizgi. Ciężko jej idzie dochodzenie do siebie. To taki spokojny, obsługiwalny kicio. Tylko w oczy z wyrzutem patrzy.

Biska badania mam.Wpisze potem co nie tak. Ale USG wątroby sie nam i tak szykuje. I już mnie głowa boli jak to zorganizować. Jeszcze RTG nalezy mu zrobić. Biedny kot. Teraz już mnie unika.
Jednak bardzo dobrze się czuje po kastracji.Lata jak szalony i uwielbia bawić. Szczególnie z Benkiem. Ma także szlone pomysły. Zobaczył zwisający ogon Wojtka i normaknie sie na nim uwiesił. :mrgreen: Jak jemy wspina sie na 2 łapki i zagląda na stół w talerze.Coś tam mruczy do nas i ma takie bystre oczyska.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 15, 2010 21:38 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Asiu, Tobie, Twojej Rodzinie i wszystkim Waszym podopiecznym - dobrych, zdrowych, pogodnych Świąt - niech kocie ANIOŁY ZAWSZE WYSŁUCHUJĄ Twoich próśb i niech je spełniają.
Ja żegnam się na trzy tygodnie, dlatego tak wcześnie jestem z zyczeniami.
Do zobaczenia w styczniu
Obrazek
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw gru 16, 2010 8:45 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Dziękujemy za życzenia i życzymy szczęśliwej podróży i szczęśliwego powrotu :!:
Janeczko Tobie i Twojej Rodzinie ,a szczególnie najmłodszemu człowieczkowi życzę tylko tego co najlepsze.
Dla Futrzastych takze moc nieustających głasków,zdróweczka i pełnych misek.
Dle bezdomniaczków przede wszystkim życzę dobrych ludzi na ich drodze, wspaniałych domów,pełnych brzuszków . Oby zima była krótka i lekka dla tych co musza na dworze pozostać :1luvu: .
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 16, 2010 11:09 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Czy pamiętacie Grzywkę/Mikusię od"Myszy" co to Iwonka66 wiozła do Włocławka?
Pisałam ,ze DS znalazł w piwnicy połamaną biedę Cocolinkę ,wyleczył i zostawił. I pisałam ,ze Duża znalazła zabiedzonego Leonka,zawiozła do lecznicy i wyleczyła (miały być kozaczki i po nie sie Hania wybrała :mrgreen: ).Potem ciachnęła i wzięła na tymczas.Ciągle lecząc, bo mały ciagle chory. Wzięła ankietę z pytaniami,umowę adopcyjną,namiary na CatAngel coby chłopakowi domu szukać.
Dostałam mila i tatammm :
,...Asiu muszę się podzielić z Tobą jeszcze jedną wiadomością - nie
> szukam już domku dla Leonka bo zostaje u nas na stałe:)) Taka
> propozycja wyszła dzisiaj od Sławka, czym bardzo mnie zaskoczył:) Ja
> myślałam już o tym dawno ale czekałam aż Sławek dojrzeje do tej
> myśli. Byłam raczej pewna, że będzie mu ciężko rozstać się z
> Leonkiem i na szczęście nie pomyliłam się. Od razu jest mi lżej na
> sercu jak wiem, że nie czeka mnie rozstanie z nim...

W ciągu kilku miesięcy od Mikusi dorobili sie razem 4 kotów. :mrgreen: Najstarsza rezydentka przeżywa zakocenie i dotknęły ich problemy z olaniem chaty. Ale kochają wszystkie i aż sie boję co bedzie dalej :wink: Bo Duża Mikuni zaczęła systematycznie dokarmiac koty, walczyc z ADM o otwrcie okienek piwnicznych,dusić TOZ o interwencje w tej sprawie i dotowanie leczenia bezdomniaczków...Teraz musi dojrzec do kastrowania towarzystwa...
Jeden mały kot z Otwocka a życie piwniczniakó na drugim krańcu kraju poprawiło się.
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 16, 2010 11:18 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Super :ok: :ok: :ok: Prawdą jest więc powiedzenie,że: " Ten kto mówi,że nie lubi kotów po prostu nie trafił na swojego kota" a dodając od siebie-weżmiesz jednego i już chcesz więcej bo apetyt rośnie w miarę zakocenia :ryk: :ryk: Ja też mam 4pack rezydentów :1luvu: :1luvu:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw gru 16, 2010 11:36 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

:ryk: Dobrze im idzie! :ryk:
A swoją drogą - fantastyczni ludzie! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Czw gru 16, 2010 13:18 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Aniu masz namiary na Ryśkę od kropelek? Jeśli tak, to prosze przeslij.

U Iwuni ok. Lazi już troszkę i ma apetyt. Łazi to za wielkei słowo.Dociera do zbiorowej kuwety i do wyrka.A tam lezy i mruczy. Od biedy jeszcze kitra sie na półkę pod telewizorem i znika. Ilez ja się ja naszukalam wczoraj. Łysolec mały. Mrauka tak smiesznie jak na nią sie spojrzy. Pieszczoch straszny.
Bisek szaleje i ucieka od nas. Powód: dzięsełka smarowane.Ale ma tyle życia w sobie,ze przyjemnie patrzeć na niego. Ostatnio jak tak ganiał rozdarłam sie za nim: przestań wreszcie bo się spocisz i będziesz miał kaszelek :mrgreen:
Ależ miny mieli domownicy 2-nożni.Bezcenne :mrgreen: ma apetyt.Łóżka unika.
Benuś to Benuś. Rozrabiaka i owsiczek wszedzie włażący.Smutczki ma ostatnio jakieś bo czasem popłakuje i zawodzi. Miziak okrutny z niego. Urwis też. Były pytania o chłopaka. Ale wiadomo jakie, skoro nadal siedzi. wariatuńcio i przylepa. Bardzo urósł.
Bianka znow ma grzybka. I znów polowanie zdrowotne. Nie doleczony i tyle. Nikt nie miał odwagi i serca ją ścigać jak tylko znikło. Więc od wczoraj zwiększamy efekt dziczenia dziewczyny. Unika nas od tamtej pory jak ognia.Nawet jeść nie chce przy nas w kuchni. Co wczesniej lubiła. Zawsze zaglądała do łazienki czekając na zwiniety papierek do zabawy. Teraz tego nie robi.

Z DS Noreczków i Tulinka dobre wiesci.
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 16, 2010 13:28 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Do ryśki najlepiej pw napisać, bo dla forumowiczów jest zniżka.
Tu jest adres jej strony, jakby co http://www.czarny-kot.pl
Obrazek

hanelka

Post » Czw gru 16, 2010 13:49 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

ASK@ pisze:Czy pamiętacie Grzywkę/Mikusię od"Myszy" co to Iwonka66 wiozła do Włocławka?
Pisałam ,ze DS znalazł w piwnicy połamaną biedę Cocolinkę ,wyleczył i zostawił. I pisałam ,ze Duża znalazła zabiedzonego Leonka,zawiozła do lecznicy i wyleczyła (miały być kozaczki i po nie sie Hania wybrała :mrgreen: ).Potem ciachnęła i wzięła na tymczas.Ciągle lecząc, bo mały ciagle chory. Wzięła ankietę z pytaniami,umowę adopcyjną,namiary na CatAngel coby chłopakowi domu szukać.
Dostałam mila i tatammm :
,...Asiu muszę się podzielić z Tobą jeszcze jedną wiadomością - nie
> szukam już domku dla Leonka bo zostaje u nas na stałe:)) Taka
> propozycja wyszła dzisiaj od Sławka, czym bardzo mnie zaskoczył:) Ja
> myślałam już o tym dawno ale czekałam aż Sławek dojrzeje do tej
> myśli. Byłam raczej pewna, że będzie mu ciężko rozstać się z
> Leonkiem i na szczęście nie pomyliłam się. Od razu jest mi lżej na
> sercu jak wiem, że nie czeka mnie rozstanie z nim...

W ciągu kilku miesięcy od Mikusi dorobili sie razem 4 kotów. :mrgreen: Najstarsza rezydentka przeżywa zakocenie i dotknęły ich problemy z olaniem chaty. Ale kochają wszystkie i aż sie boję co bedzie dalej :wink: Bo Duża Mikuni zaczęła systematycznie dokarmiac koty, walczyc z ADM o otwrcie okienek piwnicznych,dusić TOZ o interwencje w tej sprawie i dotowanie leczenia bezdomniaczków...Teraz musi dojrzec do kastrowania towarzystwa...
Jeden mały kot z Otwocka a życie piwniczniakó na drugim krańcu kraju poprawiło się.

Jaki Leonek :?: co ja 8O chyba ostatni tydzie mam zakręcony za bardzo bo nawet nie wiem nic :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 16, 2010 14:25 Re: OTW3-Bisek i Iwi już po cieciu!Iwi biedulka.Kciuki poproszę!

Asiu Ty to sie masz z tymi futrzastymi jak nie urok to przemarsz wojsk. życze zdrowia całemu stadu i za dobre domki :ok: Js

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

[poprzednia][następna]