Maciek dobrze zniósł narkozę i pozbycie się drutów. Chociaż ma breki w uzębieniu po tym wypadku świetnie sobie radzi z jedzeniem. Wszystko jest ok doktor mówi, że nawet chrupki może zajadać.
Jednym słowem Maciej gotowy na ds
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.
Dobrze, że jesteście tu wszyscy i że Maciuś jest pod opieką. Kochany jest i bardzo myślę o nim. Dobrze, że przyszedł do Was po wypadku! Szybko wracaj do zdrowia, Maciusiu.
Dziś jedziemy sprawdzić domek dla Frania. Jeśli wszystko będzie ok to maluch święta spędzi już w swoim domu. Maciek coraz bardziej "mój", przychodzi się powtulać, zmusza niemal do głaskania. Dziś co prawda próbował spoliczkować moją sunię ale na szczęście jej nie sięgnął. I tak go lubię
No to Franio w nowym domu. Specjalnie zaniepokojony zmianą lokum nie był. Właściwie to zdrajca jeden od razu wtulił się w nową panią Niech mu się wiedzie jak najlepiej mojemu maluchowi słodkiemu Maciej pomniejszonego stanu liczebnego stada nie zauważył. Nawet chyba mu to pasuje. Robi się coraz bardziej odważny i zaczyna być natarczywy w pieszczotach. Nie żebym narzekała ale utrzymać jego ciężar na kolanach no i te kolana jakieś za małe żeby kot mógł na nich się powylegiwać
Domku dobrego nie widać. Maćka wszyscy kochamy, jest cudownym kotem, jeśli kiedykolwiek dane mi będzie znów mieć kota to tylko z takim charakterem Pięknie dogaduje się z innymi zwierzakami. Doskonale poradził sobie z odnalezieniem swojego miejsca w stadzie i w domu. Nieustannie się nim zachwycamy. Oddam go tylko do domu, który będzie go bezgranicznie kochał i szanował jego kocią niezależność.