Ryszard Beznogi - król własnej kanapy:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 0:42 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Rysiu Obrazek na dobranoc
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Wto gru 14, 2010 7:40 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Noo dobra zajrzałam i idę kurcze skrobać auto. Praca w taką pogodę powinna być zabroniona:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto gru 14, 2010 8:00 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Zaznaczam Rysia bo buraski są najpiekniejsze
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Wto gru 14, 2010 8:15 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Ja też z rana zaglądam do pięknego Ryszarda.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto gru 14, 2010 12:36 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

A wiecie to dziwne........tyle się róznych kotów przewinęło przez nasz dom..a moja córka też uparcie twierdzi, że takie najprawdziwsze koty ( 100 % kota w kocie ) to właśnie burasy.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 12:42 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Neigh pisze:A wiecie to dziwne........tyle się róznych kotów przewinęło przez nasz dom..a moja córka też uparcie twierdzi, że takie najprawdziwsze koty ( 100 % kota w kocie ) to właśnie burasy.

I ja się z nią w 100 % zgadzam. Powiem też otwarcie, że taki buraś to moje marzenie :1luvu: Charaktery jakie mają - to po prostu marzenie ...Zresztą widać po Ryśku :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Wto gru 14, 2010 13:19 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Nemi pisze:
Neigh pisze:A wiecie to dziwne........tyle się róznych kotów przewinęło przez nasz dom..a moja córka też uparcie twierdzi, że takie najprawdziwsze koty ( 100 % kota w kocie ) to właśnie burasy.

I ja się z nią w 100 % zgadzam. Powiem też otwarcie, że taki buraś to moje marzenie :1luvu: Charaktery jakie mają - to po prostu marzenie ...Zresztą widać po Ryśku :P

Własne mam 2 psy ( z odzysku ) i 3 koty ( też z odzysku) szefuje temu Mela - biało - bura kocica. Śmiem twierdzić najnormalniejsza jednostka w naszym domu ( włączając ludzi....)

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 13:33 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Neigh pisze: (...) Własne mam 2 psy ( z odzysku ) i 3 koty ( też z odzysku) szefuje temu Mela - biało - bura kocica. Śmiem twierdzić najnormalniejsza jednostka w naszym domu ( włączając ludzi....)

O :!: To tak jak my. Tylko, że 2 psy z wyboru, a koty (3) z podrzutu :evil: Nikt nie szefuje, bo każdy ma jakiś problem i tym się głównie zajmuje. I całe to towarzystwo jakieś takie autystyczne...
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Śro gru 15, 2010 0:25 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Rysiu - głaski i całuski na dobranoc ....
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Śro gru 15, 2010 7:47 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Nemi pisze:
Neigh pisze: (...) Własne mam 2 psy ( z odzysku ) i 3 koty ( też z odzysku) szefuje temu Mela - biało - bura kocica. Śmiem twierdzić najnormalniejsza jednostka w naszym domu ( włączając ludzi....)

O :!: To tak jak my. Tylko, że 2 psy z wyboru, a koty (3) z podrzutu :evil: Nikt nie szefuje, bo każdy ma jakiś problem i tym się głównie zajmuje. I całe to towarzystwo jakieś takie autystyczne...

Autystyczna była/jest Tola znaleziona w okolicach Nieporętu i Persona - pers z pseudo. Pers znormalniał.......pies o tyle o ile:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro gru 15, 2010 16:35 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Czekaj Rysiek czekaj niech tylko ci pięknisie do domów pójdą.......to się ostrzej za ciebie chłopie wezmiemy.......

Obrazek

Neigh

Post » Czw gru 16, 2010 16:05 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Podniosę chociaż Rysia.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw gru 16, 2010 23:27 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Rysieńku - głaski wieczorne :1luvu:

Zrobiłam ogłoszenia Heksie (bo widziałam, że jest już napoczęta :wink: ) - lista w pliku : http://www.voila.pl/403/ru9gr/

Dla Rysia jest ogłoszenie testowe http://warszawa.szerlok.pl/oferta/rysza ... D4ioB.html. Neight, bardzo Cię proszę sprawdź, czy wszystko jest w porządku. Jutro po pracy chciałabym wykańczać mojego ulubieńca 8)

I jeszcze proszę Neight - napisz dla reszty takie super teksty ...
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Pt gru 17, 2010 14:28 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Nemi BARDZO Ci dziękuję za pomoc. Oczywiście, ze napiszę tylko po Świętach raczej.

Panie chcą, zeby u nich zostały 2 koty.......tyllko ja nie umiem wybrać.........ale to sie bedziemy martwić.

Na razie to bym chciała Ryszarda na kanapę wyekspediować...

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 17, 2010 14:35 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

W takim razie robię pakiecik dla Rysia. Jak wybierzecie koty i będą teksty, będziemy robić dla następnych :P

Bardzo bym chciała, żeby dla Rysia znalazł się super domek :!:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

[poprzednia][następna]