Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Neigh pisze:A wiecie to dziwne........tyle się róznych kotów przewinęło przez nasz dom..a moja córka też uparcie twierdzi, że takie najprawdziwsze koty ( 100 % kota w kocie ) to właśnie burasy.
Nemi pisze:Neigh pisze:A wiecie to dziwne........tyle się róznych kotów przewinęło przez nasz dom..a moja córka też uparcie twierdzi, że takie najprawdziwsze koty ( 100 % kota w kocie ) to właśnie burasy.
I ja się z nią w 100 % zgadzam. Powiem też otwarcie, że taki buraś to moje marzenieCharaktery jakie mają - to po prostu marzenie ...Zresztą widać po Ryśku
Neigh pisze: (...) Własne mam 2 psy ( z odzysku ) i 3 koty ( też z odzysku) szefuje temu Mela - biało - bura kocica. Śmiem twierdzić najnormalniejsza jednostka w naszym domu ( włączając ludzi....)
Nemi pisze:Neigh pisze: (...) Własne mam 2 psy ( z odzysku ) i 3 koty ( też z odzysku) szefuje temu Mela - biało - bura kocica. Śmiem twierdzić najnormalniejsza jednostka w naszym domu ( włączając ludzi....)
OTo tak jak my. Tylko, że 2 psy z wyboru, a koty (3) z podrzutu
Nikt nie szefuje, bo każdy ma jakiś problem i tym się głównie zajmuje. I całe to towarzystwo jakieś takie autystyczne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość