Franek i Lorek. Prosimy o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 20:44 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

o, rety jakie słodkie mordzinki z nich :1luvu:
i ja też trzymam za wspólny domek :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 14, 2010 20:47 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

jasne,trzeba wierzyć szukać i być cierpliwym a wspólny domek na pewno się znajdzie :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 14, 2010 21:25 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

Super chłopaki szukają super domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto gru 14, 2010 23:44 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

Ojej, a ja myślałam, że już domek jest :(
no nic jak nie ma jeszcze to będzie
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro gru 15, 2010 9:21 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

ruru pisze:Ojej, a ja myślałam, że już domek jest :(
no nic jak nie ma jeszcze to będzie
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tat, wszyscy myśleli, że domek już jest, ja też :( ale nie ma. A jak się szybko nie znajdzie, to chłopaki adopcji nie dożyją. Wstali dziś o 4.30 i znaleźli sobie zajebiaszczą zabawę w wielkim foliowym worku, w którym z kolei był parciany worek z węglem. Pomijam dźwięki szeleszczącej folii :twisted: pomijam nawet to, że Franiowi chyba udało się wleźć do środka worka z węglem :twisted: ale dlaczego, do jasnej ciasnej, kiedy już im się znudziło szeleszczenie, to wpakowali się do łóżka z tymi brudnymi nogami? :twisted: całą pościel mamy w węglowe smugi...
A dodatkowo Franek mi skoczył na twarz. Szczęście, że on prawie wcale nie wysuwa pazurków, bo znów bym wyglądała jak ofiara przemocy domowej :twisted:

Odśnieżałam auto 15 minut, kolejne pół godziny uprawiałam "śnieg-łopata-powietrze", jestem niewyspana i wściekła, tak więc lepiej, żeby domek się znalazł szybko!!! :evil:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 15, 2010 9:32 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

Witam w klubie machaczy łopatą :mrgreen:
Palce mam zgrabiałe, ale i tak kciukasy za wspólny, odpowiedzialny, baaaaardzo dobry domek dla Twoich cudnych rojberków zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro gru 15, 2010 9:40 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

Georg-inia wiem, że nie powinnam ale :ryk: :ryk: :ryk:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro gru 15, 2010 9:49 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

a zmyłaś chociaż ten węgiel z twarzy, czy pojechałaś w barwach maskujących do pracy? :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro gru 15, 2010 10:37 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

magdaradek pisze:a zmyłaś chociaż ten węgiel z twarzy, czy pojechałaś w barwach maskujących do pracy? :twisted:

Magda, nie boisz się zadawać takie pytania :strach: :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 15, 2010 10:46 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

gosiaa pisze:
magdaradek pisze:a zmyłaś chociaż ten węgiel z twarzy, czy pojechałaś w barwach maskujących do pracy? :twisted:

Magda, nie boisz się zadawać takie pytania :strach: :wink:

przez internet Inga nie groźna :smokin:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro gru 15, 2010 11:29 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

magdaradek pisze:przez internet Inga nie groźna :smokin:

nie? no to uważaj: Obrazek poza tym wiem, gdzie mieszkasz i pracujesz Obrazek

gengiel z twarzy zmyłam. Jerzykówka, ile lat Ty już pod śniegiem mieszkasz? bo ja raptem trzeci tydzień bodajże, a mam wrażenie, że od wieków wywijam tą cholerną łopatą. Jedno z dwojga - albo na wiosnę będę chuda jak modelka, albo barczysta jak Sly :roll:

Georg-inia

Post » Śro gru 15, 2010 11:31 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

i tak siem nie bojem :twisted:

a właśnie, nie zimno Wam Inga w tym domusiu? :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro gru 15, 2010 11:39 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

Inga, u mnie po 6 sezonach w Sly'a poszło :evil: :evil: :evil:
Ale wszystko przed nami :wink: :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro gru 15, 2010 11:40 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro gru 15, 2010 11:46 Re: Franiem rzucili o ścianę, Lorenza wyrzucili na ulicę.

Patmol pisze:Obrazek

:lol: mniej więcej tak wyglądam jak się rano wynurzam z domku i idę po łopatę :twisted:

a wiesz, Magda, że nawet nie 8O jest cieplej niż na Pietrynie - to na pewno. Najzimniej oczywiście w łazience, no ale nie muszę tam przecież "mieszkać", a przed kąpielą to sobie grzejniczek taki malutki wiszący mogę właczyć na chwilę.

no cóż... obwisłe ramionka też nie są ładne, trudno, niech będzie Sly... :roll:

Georg-inia

[poprzednia][następna]