Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 12:02 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Wystawić mogę pocztówki :) Mam ich jeszcze trochę. Tylko poradźcie gdzie - wśród ogłoszeń o żywych futrach czy w akcesoriach. Jeden problem jest taki ze nie umiem robić takiej fajnej strony jak mają koty z krakowskiego AFN. Jak ktoś ma taki szablon, będę wdzięczna. Ja umiem bazować tylko na gotowych szablonach z Allegro.

ja_ana super że potrzebujące futerko ma swój domek :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Nie gru 12, 2010 12:12 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Niteczka 1 pisze:Wystawić mogę pocztówki :) Mam ich jeszcze trochę. Tylko poradźcie gdzie - wśród ogłoszeń o żywych futrach czy w akcesoriach. Jeden problem jest taki ze nie umiem robić takiej fajnej strony jak mają koty z krakowskiego AFN. Jak ktoś ma taki szablon, będę wdzięczna. Ja umiem bazować tylko na gotowych szablonach z Allegro.

Moim zdaniem lepiej w Kotach, bo przecież dochód będzie przeznaczony na dla nich.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Nie gru 12, 2010 15:39 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Wznowiłam bazarek, do którego dołożę kilka rzeczy w wolnej chwili. Podaję linka: viewtopic.php?f=20&t=121377

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Nie gru 12, 2010 21:22 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Dobry wieczór :) Drużyna "M" zawieziona do nowych domków, moi rezydenci "ogarnięci", jeszcze chwila i ja idę spać :wink:

Niteczka 1 pisze:Wystawić mogę pocztówki :) Mam ich jeszcze trochę. Tylko poradźcie gdzie - wśród ogłoszeń o żywych futrach czy w akcesoriach. Jeden problem jest taki ze nie umiem robić takiej fajnej strony jak mają koty z krakowskiego AFN. Jak ktoś ma taki szablon, będę wdzięczna. Ja umiem bazować tylko na gotowych szablonach z Allegro.
Pomolestuję brata, może da się namówić. Jak się będzie stawiał, to zagrożę, że nic nie dostanie na gwiazdkę :twisted: Jakbyście mieli jakiś pomysł/projekt to dajcie znać ;)

Gem pisze:Moim zdaniem lepiej w Kotach, bo przecież dochód będzie przeznaczony na dla nich.
Wydaję mi się, że najlepiej sprawdzić w jakiej kategorii są takie aukcje wystawione i tam ogłosić.

ja_ana pisze:Wznowiłam bazarek, do którego dołożę kilka rzeczy w wolnej chwili. Podaję linka: viewtopic.php?f=20&t=121377
Podrzucę czasem :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie gru 12, 2010 21:49 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Ja sprawdziłem, ale każdy może ;) Oto link do wszystkich aukcji AFN na Allegro: http://allegro.pl/listing.php/search?st ... interval=7
Obrazek

Gem

Post » Pon gru 13, 2010 19:49 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Śnieżek dziś rano czuł się lepiej, ale ja widziałem go wieczorem i już tak dobrze nie było. Był apatyczny, co prawda przyszedł się przywitać i pomruczał troszkę, ale nawet nie próbował wspinać się na kolana, ale poszedł spać na fotel.

Na DT do Trinity pojechał dziś Pepper. Na razie jest trochę zestresowany, ale sądzę, że szybko mu przejdzie. Gosiu, dziękujemy :1luvu:
Obrazek

Gem

Post » Pon gru 13, 2010 20:50 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Już mamy dla Peppera nowy fajny domek. Organizuję wizytę :ok:

Niteczka 1

Post » Pon gru 13, 2010 20:54 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Niteczko :aniolek: chciałam Ci bardzo, bardzo serdecznie podziękować za pomoc, a właściwie za całe zorganizowania adopcji Mimi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kciuki za domek dla Peppera :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon gru 13, 2010 22:16 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Dajże spokój kobieto :oops: Napisz jakiś ładny tekst dla Orki, bo kończę już tłumaczenia i wezmę się znów za ogłaszanie :ok:

Niteczka 1

Post » Pon gru 13, 2010 22:24 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Aha, wizytować się będzie też domek dla Shili :ok:

Niteczka 1

Post » Wto gru 14, 2010 20:44 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Jestem w stresie.
Pepperka widziałam jakieś.. 15 sekund - jak wyszedł z transporterka.
Poszedł do kuchni (przestraszony) i do dziś kotecka nie widziałam. W kuwecie pusto, w misce pełno.
Co robić? :|
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto gru 14, 2010 20:55 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Trinity36 pisze:Jestem w stresie.
Poszedł do kuchni (przestraszony) i do dziś kotecka nie widziałam. W kuwecie pusto, w misce pełno.

Daj mu czas. Musi się oswoić z nowym miejscem.
Moja Siśka przez tydzień nie wychodziła za regału bo tak bała się psów.
Tam miała kuwetę i miskę z karmą.
Po tygodniu wyszła sama i po mału, małymi kroczkami się zaprzyjaźniała z nami i psami :)
Obrazek
Obrazek

KasiaMM-kociara

Od: Pon cze 28, 2010 13:03

Post » Wto gru 14, 2010 21:00 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

KasiaMM-kociara pisze:
Trinity36 pisze:Jestem w stresie.

Daj mu czas. Musi się oswoić z nowym miejscem.
Moja Siśka przez tydzień nie wychodziła za regału bo tak bała się psów.
Tam miała kuwetę i miskę z karmą.
Po tygodniu wyszła sama i po mału, małymi kroczkami się zaprzyjaźniała z nami i psami :)

Ale to możliwe, żeby nie zjadł nic i nie zrobił nawet zwykłego siu? Wszystko stoi w kuchni obok szafek, i miseczki i niedaleko kuwetka.

Trinity36

Post » Wto gru 14, 2010 21:14 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Trinity36 pisze:
Ale to możliwe, żeby nie zjadł nic i nie zrobił nawet zwykłego siu? Wszystko stoi w kuchni obok szafek, i miseczki i niedaleko kuwetka.

Oczywiście.
Myślisz , że ja widziałam siku lub kupę mojej koteczki przez te kilka dni? Nie.
Dałam jej czas .
Ma się dobrze i ma 2 lata oraz śpi z kaukazem moich rodziców.
Nie wołaj go, nie zaglądaj, nie zachęcaj.
Olej to sam wyjdzie ;)
Obrazek
Obrazek

KasiaMM-kociara

Od: Pon cze 28, 2010 13:03

Post » Wto gru 14, 2010 21:19 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

No trochę mi ulżyło.. ale i tak się stresuję. Jest kot a nie ma kota :|

Trinity36

[poprzednia][następna]