ja_ana super że potrzebujące futerko ma swój domek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niteczka 1 pisze:Wystawić mogę pocztówkiMam ich jeszcze trochę. Tylko poradźcie gdzie - wśród ogłoszeń o żywych futrach czy w akcesoriach. Jeden problem jest taki ze nie umiem robić takiej fajnej strony jak mają koty z krakowskiego AFN. Jak ktoś ma taki szablon, będę wdzięczna. Ja umiem bazować tylko na gotowych szablonach z Allegro.
Pomolestuję brata, może da się namówić. Jak się będzie stawiał, to zagrożę, że nic nie dostanie na gwiazdkęNiteczka 1 pisze:Wystawić mogę pocztówkiMam ich jeszcze trochę. Tylko poradźcie gdzie - wśród ogłoszeń o żywych futrach czy w akcesoriach. Jeden problem jest taki ze nie umiem robić takiej fajnej strony jak mają koty z krakowskiego AFN. Jak ktoś ma taki szablon, będę wdzięczna. Ja umiem bazować tylko na gotowych szablonach z Allegro.
Wydaję mi się, że najlepiej sprawdzić w jakiej kategorii są takie aukcje wystawione i tam ogłosić.Gem pisze:Moim zdaniem lepiej w Kotach, bo przecież dochód będzie przeznaczony na dla nich.
Podrzucę czasemja_ana pisze:Wznowiłam bazarek, do którego dołożę kilka rzeczy w wolnej chwili. Podaję linka: viewtopic.php?f=20&t=121377
Trinity36 pisze:Jestem w stresie.
Pepperka widziałam jakieś.. 15 sekund - jak wyszedł z transporterka.
Poszedł do kuchni (przestraszony) i do dziś kotecka nie widziałam. W kuwecie pusto, w misce pełno.
Co robić?
KasiaMM-kociara pisze:Trinity36 pisze:Jestem w stresie.
Pepperka widziałam jakieś.. 15 sekund - jak wyszedł z transporterka.
Poszedł do kuchni (przestraszony) i do dziś kotecka nie widziałam. W kuwecie pusto, w misce pełno.
Co robić?
Daj mu czas. Musi się oswoić z nowym miejscem.
Moja Siśka przez tydzień nie wychodziła za regału bo tak bała się psów.
Tam miała kuwetę i miskę z karmą.
Po tygodniu wyszła sama i po mału, małymi kroczkami się zaprzyjaźniała z nami i psami
Trinity36 pisze:
Ale to możliwe, żeby nie zjadł nic i nie zrobił nawet zwykłego siu? Wszystko stoi w kuchni obok szafek, i miseczki i niedaleko kuwetka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości