Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś mają dom!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 9:01 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

Czyli dobrze, że nie wzieli Krzysia!! Nie nadawali się!! W takiej sytuacji trzeba odesłać do Agn i Ogiona, którego Agn dostała ze schroniska i leczy po, prawdopodobnie, upadku z okna!! Takie groźby :ryk: niech sobie państwo ..wsadzą :twisted:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon gru 13, 2010 9:36 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

Podniosę chłopaków. Nikt ich nie chce przypadkiem :?: :twisted:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Pon gru 13, 2010 10:30 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

agatka84 pisze:
justyna p pisze:A Kamila nie chcieli? Może to lepiej, Krzyś potrzebuje dobrej opieki, jesli nie czuli sie na siłach, lepiej, ze dali sobie spokój niż mieliby go wziąć a potem oddać kiedy zaczną się wizyty u vetów.. Wiesz jacy są ludzie.. Zdrowe koty oddają, a co dopiero choruszki..

Kamila nie chcieli. Odezwali się jednak i zagrozili mi w mailu, że jak zażądam od nich założenia siatek w oknach to wezmą kota ze wsi. Podobno jedna pani doprowadziła ich do szewskiej pasji swoimi wymaganiami "siatkowo-okiennymi". Domyślam się kto to był :twisted:

Hehe he ciekawe co to za pani była :roll: :roll: , a tak na serio to Justyna ma rację -jak się nie nadają to wara :evil:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon gru 13, 2010 10:47 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

Porozmawiałam z tymi ludźmi na spokojnie i wyjaśniłam po co siatka w oknie. Okazało się, że coś zaczęło do nich docierać. Oni myśleli, że mają osiatkować wszystkie okna w mieszkaniu, a na dodatek ktoś im nagadał, że siatki czy moskitiery są potwornie drogie. Wytłumaczyłam im, że ja jako DT przywiązałam się do kota, pokochałam go, zaangażowałam się emocjonalnie we wszystko co z kotem związane, poniosłam koszty finansowe i nie wyobrażam sobie, żeby po tym wszystkim wzięli kota i żeby wyleciał im przez okno. Chyba dotarło.
Mają do mnie dzisiaj przyjechać, ale wiem, że raczej nie oddam im Krzysia. Ale może jak wezmą kota z innego źródła to go ochronią przed wypadkiem.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto gru 14, 2010 12:56 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

Zapraszam do adopcji :mrgreen:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto gru 14, 2010 13:13 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

A byli ci "nawróceni" ludzie? Coś dotarło do nich?

justyna p

Post » Wto gru 14, 2010 13:23 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

justyna p pisze:A byli ci "nawróceni" ludzie? Coś dotarło do nich?

Nie było. Podobno mieli akcję z jakąś kotką z ulicy. Złapali ją, potem im zwiała. Nakręciłam ich, żeby jej szukali i przygarnęli. Nie wiem, może coś z tego wyniknie.
Doszłam do wniosku, że Kris i Kamil muszą iść do domu, w którym jest już kot albo razem we dwójkę. Chyba że się znajdzie super extra dom i intuicja będzie mi podpowiadała, że to "ten" dom. Wczoraj ich podpatrywałam, leżeli we trójkę z Piotrkiem na łóżku. Wszyscy na zmianę się myli, przytulali, podgryzali. Chyba nie mogę ich całkowicie rozdzielać. Pewnie z takim podejściem nigdy się ich nie pozbędę :twisted:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto gru 14, 2010 13:35 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

Nie dziwię się.. Chłopacy są teraz najszczęśliwsi w całych swoich krótkich kocich życiach :1luvu:

justyna p

Post » Śro gru 15, 2010 14:10 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

justyna p pisze:Nie dziwię się.. Chłopacy są teraz najszczęśliwsi w całych swoich krótkich kocich życiach :1luvu:

Mnie się też tak wydaje :oops:

Becia, mogłabyś zmienić tytuł wątku? Może coś w stylu, że zgrabny Kamil i "sercowy" Krzyś czekają na dom? Albo coś podobnego.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Czw gru 16, 2010 10:49 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

agatka84 pisze:
Becia, mogłabyś zmienić tytuł wątku? Może coś w stylu, że zgrabny Kamil i "sercowy" Krzyś czekają na dom? Albo coś podobnego.

Beciu... :)
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pt gru 17, 2010 11:03 Re: Dwa cudne kocurki nadal czekają na dom!!!!Nowe foty s.1

agatka84 pisze:
agatka84 pisze:

Beciu... :)

załatwione
:ok:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt gru 17, 2010 13:43 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Becia, dzięki. :D
Skopiuję z mojego wątku o tymczasowym małym Piotrku.

agatka84 pisze:Piotrello od wczoraj ma mamkę w postaci tymczasowego Krzysia. 8)
Wieczorem dorwał Krisa na kanapie i zaczął go ugniatać i ssać. Pomoczył mu cały brzuch, ale Krzyś był całkowicie wyluzowany. Kiedy Piotrkowi wydawało się, że może skapnie mu trochę mleka z Krzysiowych sutków ten się spokojnie mył.
Dzisiaj rano kontynuowali proceder.
:ryk:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Sob gru 18, 2010 10:59 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Do góry. Może ktoś wypatrzy chłopaków.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon gru 20, 2010 12:54 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

U chłopaków bez zmian. Wczoraj asystowali przy ubieraniu choinki, która jeszcze stoi. :twisted:
Nad ranem trochę szaleli, Kamil skakał jak dziki-ma bardzo długie nogi, a Krzyś razem z tymczasowym Piotrkiem urzędowali przy choince dość skutecznie, bo Piotrkowi udało się w rezultacie ukraść jedną bombkę.
Ogólnie mamy bardzo wesoło z nimi. Wczoraj, dla odmiany, to Kamil był mamką dla Piotrka. Nie mogę z tej trójki. Dobrali się jak w korcu maku. Bawią się razem, myją, śpią.
Może ktoś chce "trzypak"?
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon gru 20, 2010 13:03 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

K&K, co za parka no :mrgreen: I Piotrunio do tego :1luvu:
Agatko, a foto tej trójeczki to dałoby radę ? :wink: Musza być razem niepowtarzalni :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]