hanelka pisze:hehe
chyba o całokształt, ze szczególnym uwzględnieniem kotów (nawet jeśli są rudą pokraką)
eeetaaam, wszyscy tak mówią, ja też zaczynałam od jednego rezydenta, potem od jednego tymczasa, a jak skończyłam?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:hehe
chyba o całokształt, ze szczególnym uwzględnieniem kotów (nawet jeśli są rudą pokraką)
hanelka pisze:tiaaaa...![]()
Musisz czasem do nas zaglądać bez powodu.carmella pisze:a ja nie dostawałam powiadomień, co się dzieje w wątku ;(
a jak zawsze się dzieje
hanelka pisze:Jaka tam starość?!
To śliczna laseczka w kwiecie wieku. W najpiękniejszym burym ubranku. A jak spojrzy w oczy tym swoim zezolkiem, to normalnie kolana miękną.
hanelka pisze:Trudno teraz będzie. Trochę za duży rozgardiasz. Może jak opadnie piana po przybyciu nowych tymczasek, bo teraz przytulamy się z Klarą ostrożnie i trochę pokątnie. Ale widzę, że kontakt z człowiekiem zaczyna jej sprawiać przyjemność.
hanelka pisze:Trudno teraz będzie. Trochę za duży rozgardiasz. Może jak opadnie piana po przybyciu nowych tymczasek, bo teraz przytulamy się z Klarą ostrożnie i trochę pokątnie. Ale widzę, że kontakt z człowiekiem zaczyna jej sprawiać przyjemność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 19 gości