GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 15:57 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

Obrazek
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob gru 11, 2010 15:58 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

mmmm...pysne te chlupki
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Post » Sob gru 11, 2010 16:02 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

ależ pyzaty kocur :-)
po cichu poproszę - jesli ktoś zechce - zagłosujcie proszę na KAN Radomsko...
viewtopic.php?f=1&t=120922
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob gru 11, 2010 17:08 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

Marea pisze:Obrazek

"Stały domek? Ja, ja się zgłaszam, mnie wybierz!"
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob gru 11, 2010 21:15 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

Herbatnisiu, jak się czujesz?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 13, 2010 7:55 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

Herbatnik czuje się dobrze, antybiotyk jest trafiony. Z oczka nie cieknie, a z pysia nie ma nieprzyjemnego zapachu. Mama radzi sobie świetnie z tabletkami, więc wszystko na dobrej drodze.

Podczas wizyty w sobotę okazało się, że Herbatnik nie lubi się fotografować.
:kotek: Ja wcale nie rozumiem pewnych rzeczy. Lubię poznawać nowe ciocie, szczególnie jak przynoszą smaczniutkie chrupki i zachwycają się moją urodą, ale po co te zdjęcia :?:
:kotek:

I już nie kocha mnie tak bardzo. Mało tego, uważa, że lepiej trzymać się ode mnie na dystans. Bo a nuż włożę go do kontenerka i gdzieś wywiozę. Jak mnie zobaczył, zwiał do tapczanu. Trochę trwało, zanim go stamtąd wykiciałam :mrgreen:.

Marea, mnie się zdjęcia baaardzo podobają, zaraz wysyłam adres, ja chcę więcej :!: :!: :!:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon gru 13, 2010 9:22 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

To fakt że sie ukrył jak przyszłam...przyniesiony do pokoju ukrył od łóżkiem...ale jak mu odpuściłyśmy i poszłyśmy do pokoju na herbatkę i ploteczki sam przyszedł zainteresowany co tam się dzieje w tamtym pokoju a jego tam nie ma :ryk:
Obrazek

Marea

Post » Pon gru 13, 2010 11:07 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

Może Herbatnik sam wybrał już sobie DS? Więc po co mu zdjęcia? - myśli sobie.

A zdjęcia cudne :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto gru 14, 2010 8:51 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

jaaana pisze:Może Herbatnik sam wybrał już sobie DS? Więc po co mu zdjęcia? - myśli sobie.

A zdjęcia cudne :D

Zgadzam się z wypowiedzią jaaany w całej rozciągłości. I co do zdjęć i co do reszty :D
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Czw gru 16, 2010 7:51 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

Herbatniczkowe Ciastko :1luvu: na pewno znajdziesz najlepszy dom, bo tak po prostu musi być.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw gru 16, 2010 8:07 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

Wczoraj byłam w domku, który ewentualnie zdecydowałby się zaopiekować Herbatniczkiem na stałe. Bardzo ciepli ludzie + dwa koty staruszki 14 i 17 lat. Jedyne ograniczenie to przestrzeń, mieszkanko malutkie. I tak opowiadam mamie o swoich wrażeniach, a ona na to:
- Trzeba mu szukać innego domu, bo to nie dla niego. Te koty mogą go bić, albo on je będzie bił. No i takie małe mieszkanie.
Myślę sobie, teraz albo nigdy.
I tak zaczęłam mamę przekonywać, prosić, w oczy zaglądać itd, że nie mogła mi odmówić.
Tak więc Herbatnik ma już swój dom, dom na stałe, z Dużymi, których zna i których już pokochał. Dom bez innych kotów, z dwiema parami rąk do głaskania. Wiosną będzie wyjeżdżał na kilkumiesięczne wakacje do Białowieży. Chyba wszystko nie mogło się lepiej ułożyć :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Teraz już na pewno czas na obiecanego szampana pod rurą !!!
I na najserdeczniejsze podziękowania dla wszystkich, którzy pomogli Herbatniczkowi w przebyciu długiej i krętej drogi po domek. Dobrym duszom i anielicom, które wspomogły nas: banerkami :1luvu: , ogłoszeniami :1luvu: , gotówką :1luvu: , domem tymczasowym :1luvu: , czasem :1luvu: , wysiłkiem :1luvu: , dobrym słowem :1luvu: , kciukami :1luvu: .
Dzięki temu, że los postawił Herbatnika na mojej drodze, poznałam wielu wspaniałych ludzi. Osobiście i wirtualnie.Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fanszeta

Post » Czw gru 16, 2010 8:09 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

noooooo.....to jest piękna wiadomość!!!

Uściskaj mamę ode mnie :-) cieszę się, że mogłam coś pomóc!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw gru 16, 2010 8:17 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

Ohh, cos czulam ze tak bedzie :ryk: Twoi rodzice to kochani ludzie..tatus tak milo sie do mnie usmiechal a mamusia choc zapobiegliwa tez widzialam ze pokochala juz Herbatniczka...Lepiej nie mogl trafic :1luvu:
W koncu dom bez zwierzat to nie jest prawdziwy dom :kotek:
Obrazek

Marea

Post » Czw gru 16, 2010 8:25 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

bardzo się cieszę ObrazekObrazekObrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw gru 16, 2010 8:27 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik. Herbatniczek znów z nami !

Na wakację do Białowieży????To nie tak daleko ode mnie :D Przyjeżdzaj Herbatniczku,w Puszczy latem jest cudnie :ok: poganiasz trochę żubry :mrgreen:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

[poprzednia][następna]