WAWA-Wielkanocny Kacper zyczy Wesołych Świat! :)) str.53

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 23:56 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

PcimOlki pisze:Wiesz co - nie wiem czy dobrze żeby on tak łaził. Olkowi wet zabronił wychodzenia na balkon i jeszcze kazał naświetlać go ogrzewającą żarówą.

Wet też zabronił, powiedział, ze niedobrze, żeby on chodził, bo moze walczyć i mieć rany bądź infekcje czy najzwyczajniej w świecie sie przeziębić itp i wtedy każde leczenie antybiotykiem osłabia nerki. Ale to kocur dorosły, z ukształtowanym już charakterem i w dosłownym sensie tego słowa: wolnozyjący. Może gdyby miał dom i człowieka na wyłączność to można by było go jakoś usadzić, ale on siedzi w malutkiej sieni z mozliwością wejścia do kuchni i czasami do salonu do momentu, gdy sie nie zorientuje, że w salonie sa kocice, a one sie nie zorientują, ze w salonie jest kacper. Wtedy nawet nie ma walki tylko jest gwałtowny, trwający kilka sekund rumor oraz latające kłeby wyrwanego wzajemnie futra.
Kacper polubił małe rude - może on woli kocury? 8O :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 14, 2010 0:03 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

majka2222 pisze:Marzenia, jak chcesz, zrobię małemu rudemu allegro. Tylko napisz co nieco i zdjęcia.

Generalnie jest juz nawet na forum osoba zainteresowana adopcja Kajtka- ale ciągle czekamy, ze może jednak komus się zgubił i ktos go szuka itp. Ogłoszenie zawisło dzis - jest wiatr, nie wiadomo jak długo wisiec będzie.. :?

A zdjęcia - zapomnijcie - przecież to żywe srebro i złoto i po porostu ZAWSZE wyłazi z kadru - jest szybszy od migawki w aparacie :mrgreen:

I jeszcze ciekawostka: zapewne wiecie, w wielu książkach jest napisane, że żeby oduczyc kota np. polowania na nogi bądź gryzienia reki nalezy (m.in.) gdy to robi zapisnąć.
Wyobraźcie sobie, ze Kacper tez to wie i zastosował tę strategię wobec Kajtka :!: 8O :ryk: :ryk: :ryk: Jedną z ulubionych zabaw małego rudego było polowanie na kacprowy ogon i rzucanie sie na Kacpra znienacka z wgryzaniem sie w niego. I Kacper pewnego razu zapiszczał jak - hm.. - panienka DWA RAZY i to wystarczyło, aby Kajtek PRZESTAŁ SIE TAK ZACHOWYWAĆ.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto gru 14, 2010 0:06 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

qlenka pisze:miał chłopak szczęście w nieszczęściu, dobrze że tak donośny głos ma...

podobno darł się strasznie! strasznie głosno, strasznie przeraxliwie, strasznie rozpaczliwie, strasznie płacząco i wiele innnych "strasznie". I wcale nie było łatwo go znaleźć - siedział w głebi, między budynkami, mała ruda istotka , która wywalczyła sobie dzięki temu dalsze życie...

Marzenia11

Post » Wto gru 14, 2010 0:08 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Wesoło macie.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Wto gru 14, 2010 0:32 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

majka2222 pisze:Wesoło macie.

Ano. Przed chwila miałam kolejna porcję niusów - ale napiszę jutro, pora spać, a wczesniej rozliczyc bazarki dla Kacperka. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto gru 14, 2010 7:29 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Marzenia11 pisze:....

Eeee...nie, po prosty niektóre baby wredne są. :wink:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Wto gru 14, 2010 7:39 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

PcimOlki pisze:
Marzenia11 pisze:....

Eeee...nie, po prosty niektóre baby wredne są. :wink:

Noooo, dobrze... ale żeby tak wszystkie trzy? :D

Marzenia11

Post » Wto gru 14, 2010 9:13 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Marzenia11 pisze:...

Czasem tak się trafia - nie ma chłopak szczęścia. :( :wink:

PcimOlki

Post » Wto gru 14, 2010 15:47 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

PcimOlki pisze:

No faktycznie -MEGA NIEFART! :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Wto gru 14, 2010 21:12 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Marzenia11 pisze:
PcimOlki pisze:

No faktycznie -MEGA NIEFART! :ryk: :ryk: :ryk:

Widać fart mu się skończył na spotkaniu z tobą. :)

PcimOlki

Post » Wto gru 14, 2010 21:14 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

PcimOlki pisze:Widać fart mu się skończył na spotkaniu z tobą. :)

Może nie jest aż tak źle - mnie tylko ugryzł raz, jak mu przeszkadzałam w myciu, a na rezydentki patrzy krweiożerczym wzrokiem :D

Marzenia11

Post » Śro gru 15, 2010 6:21 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Marzenia11 pisze:
PcimOlki pisze:Widać fart mu się skończył na spotkaniu z tobą. :)

Może nie jest aż tak źle - mnie tylko ugryzł raz, jak mu przeszkadzałam w myciu, a na rezydentki patrzy krweiożerczym wzrokiem :D

No widzisz jaka jesteś - nie przeszkadza się kotu w myciu. :wink:

PcimOlki

Post » Śro gru 15, 2010 9:17 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

PcimOlki pisze:No widzisz jaka jesteś - nie przeszkadza się kotu w myciu. :wink:

Wiem, wiem... po prostu POTWÓR jestem, wydało się... :oops: :oops: :oops: :D

Marzenia11

Post » Pt gru 17, 2010 11:24 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Kacper ma szlaban na wychodne, zwłaszcza aw taki mróz. Po ostatnim wyjściu troszkę był taki nieswój, niemrawy i znowu były nerwy, czy mu przypadkiem mróz nie zaszkodzil. Z kumplem Kajtkiem się dogadują, ale są oddzielani od siebie bo... Kajtek chyba zdominowal Kacpra 8O 8O 8O
W kazdym razie zdjęcia są w telefonie, tylko teraz trzeba je zgrać ( :evil: ) i wgrać :D

Marzenia11

Post » Pt gru 17, 2010 21:34 Re: WAWA-Kacper i małe rude coś!s.47; zagłosuj na Kacperka! s.40

Marzenia11 pisze:Kacper ma szlaban na wychodne, zwłaszcza aw taki mróz. Po ostatnim wyjściu troszkę był taki nieswój, niemrawy i znowu były nerwy, czy mu przypadkiem mróz nie zaszkodzil. Z kumplem Kajtkiem się dogadują, ale są oddzielani od siebie bo... Kajtek chyba zdominowal Kacpra 8O 8O 8O

Zobacz jak Olek za młodu dominował jednego wujka - dwa ostatnie zdjęcia. http://pcimol.eu/oleczek/
Wujek przeżył. :lol:

Marzenia11 pisze:W kazdym razie zdjęcia są w telefonie, tylko teraz trzeba je zgrać ( :evil: ) i wgrać :D

I co z tym przemieszczaniem cyfrowej informacji. :?: :D

PcimOlki

[poprzednia][następna]