Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Oj to już nie mówię nic o tatuażach, bo jeszcze przestaniecie mnie tu odwiedzać
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Oj to już nie mówię nic o tatuażach, bo jeszcze przestaniecie mnie tu odwiedzać
Kiedys oglądalm taki program , facet miał całe ciało wytatuowane, no dosłownie nie było wolnego miejsca, tam , gdzie zakryte tez
maciejowa pisze:Nie no, bez przesady. Aż tak to nie zamierzam się tatuować. Oglądam różne programy, m.in. o tych fanatykach (bo inaczej się nie da tego nazwać) też. Nie podoba mi się tatuowanie twarzy na przykład. Nie zrobiłabym też tatuażu na nodze. Ani na dłoni.
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Nie no, bez przesady. Aż tak to nie zamierzam się tatuować. Oglądam różne programy, m.in. o tych fanatykach (bo inaczej się nie da tego nazwać) też. Nie podoba mi się tatuowanie twarzy na przykład. Nie zrobiłabym też tatuażu na nodze. Ani na dłoni.
Kasiu , jeszcze tyle przed Tobą, kto wie ,co kiedys jeszcze będzie modne
maciejowa pisze:Żeby nawet nie wiem jak modne było, to swoich poglądów nie zmienięRobię to dla siebie i zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim się podoba. I jak na przykład wyglądałabym w pracy z tatuażem widocznym na kilometr...
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Żeby nawet nie wiem jak modne było, to swoich poglądów nie zmienięRobię to dla siebie i zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim się podoba. I jak na przykład wyglądałabym w pracy z tatuażem widocznym na kilometr...
no i bardzo dobre podejście
Petka-P1 pisze:Ja też jestem za tym, że tatuaż ma być taki żeby można go było ukryć. Skrzydeł na plecach ala Doda sobie jednak nie zrobię![]()
Chociaż podobno chodzi jednak o to, że on ma być widoczny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 70 gości