Łatek i Marcelek, KiS 6 Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 22:00 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Oj to już nie mówię nic o tatuażach, bo jeszcze przestaniecie mnie tu odwiedzać ;)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon gru 13, 2010 22:01 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Ciepła pisze:Danusia jak ja nie lubi tatuazy widze :ok:

no bo mnie się tak jakoś niefajnie kojarzą :oops:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon gru 13, 2010 22:02 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

maciejowa pisze:Oj to już nie mówię nic o tatuażach, bo jeszcze przestaniecie mnie tu odwiedzać ;)

Kiedys oglądalm taki program , facet miał całe ciało wytatuowane, no dosłownie nie było wolnego miejsca, tam , gdzie zakryte tez :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pon gru 13, 2010 22:05 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Oj to już nie mówię nic o tatuażach, bo jeszcze przestaniecie mnie tu odwiedzać ;)

Kiedys oglądalm taki program , facet miał całe ciało wytatuowane, no dosłownie nie było wolnego miejsca, tam , gdzie zakryte tez :mrgreen:

Nie no, bez przesady. Aż tak to nie zamierzam się tatuować. Oglądam różne programy, m.in. o tych fanatykach (bo inaczej się nie da tego nazwać) też. Nie podoba mi się tatuowanie twarzy na przykład. Nie zrobiłabym też tatuażu na nodze. Ani na dłoni.

maciejowa

Post » Pon gru 13, 2010 22:07 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

maciejowa pisze:Nie no, bez przesady. Aż tak to nie zamierzam się tatuować. Oglądam różne programy, m.in. o tych fanatykach (bo inaczej się nie da tego nazwać) też. Nie podoba mi się tatuowanie twarzy na przykład. Nie zrobiłabym też tatuażu na nodze. Ani na dłoni.

Kasiu , jeszcze tyle przed Tobą, kto wie ,co kiedys jeszcze będzie modne :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Pon gru 13, 2010 22:11 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Nie no, bez przesady. Aż tak to nie zamierzam się tatuować. Oglądam różne programy, m.in. o tych fanatykach (bo inaczej się nie da tego nazwać) też. Nie podoba mi się tatuowanie twarzy na przykład. Nie zrobiłabym też tatuażu na nodze. Ani na dłoni.

Kasiu , jeszcze tyle przed Tobą, kto wie ,co kiedys jeszcze będzie modne :lol:

Żeby nawet nie wiem jak modne było, to swoich poglądów nie zmienię :) Robię to dla siebie i zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim się podoba. I jak na przykład wyglądałabym w pracy z tatuażem widocznym na kilometr...

maciejowa

Post » Pon gru 13, 2010 22:14 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

maciejowa pisze:Żeby nawet nie wiem jak modne było, to swoich poglądów nie zmienię :) Robię to dla siebie i zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim się podoba. I jak na przykład wyglądałabym w pracy z tatuażem widocznym na kilometr...

no i bardzo dobre podejście :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Pon gru 13, 2010 22:16 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Żeby nawet nie wiem jak modne było, to swoich poglądów nie zmienię :) Robię to dla siebie i zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim się podoba. I jak na przykład wyglądałabym w pracy z tatuażem widocznym na kilometr...

no i bardzo dobre podejście :ok:

:mrgreen:

maciejowa

Post » Pon gru 13, 2010 22:21 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Ja też jestem za tym, że tatuaż ma być taki żeby można go było ukryć. Skrzydeł na plecach ala Doda sobie jednak nie zrobię :mrgreen:

Chociaż podobno chodzi jednak o to, że on ma być widoczny.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon gru 13, 2010 22:25 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Petka-P1 pisze:Ja też jestem za tym, że tatuaż ma być taki żeby można go było ukryć. Skrzydeł na plecach ala Doda sobie jednak nie zrobię :mrgreen:

Chociaż podobno chodzi jednak o to, że on ma być widoczny.

ja mam w takich miejscach, że może być widoczny lub zakryty. Jeden mam na krzyżu, drugi na łopatce. Tego na krzyżu raczej wcale nie widać. Chyba, że na plaży, kawałek. Tego na łopatce widać kawałek jak założę na ramiączka koszulkę, albo kostium. Na boku tez nie będzie widać, bo w pracy nie zamierzam paradować w staniku samym :lol: Same proste do schowania miejsca :)

maciejowa

Post » Pon gru 13, 2010 22:29 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Moja koleżanka ma z tyłu na szyi - jak rozpuści włosy to nie widać. Ma na nadgarstku - żeby ukryć nosi szeroki zegarek. Ma też na stopie - tu ciężko faktycznie zakryć, ale wtedy przykleja plaster.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pon gru 13, 2010 22:29 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Kasiu a jakie masz motywy?

Petka

Post » Pon gru 13, 2010 22:34 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Mam koleżankę, która dawno temu zrobiła sobie tatuaż "czasowy". Pająka. Na szyi. Powinie już się wymyć jakieś 4 lata temu,a tymczasem trzyma się cholernik aż miło. Nie ma czegoś takiego jak tatuaż czasowy. Tłumaczył nam to ostatni tatuator. Ja mam jeden tatuaż taki sam jak mój mąż, bo on symboliczny jest. Przedstawia naszą rodzinę. Ja jestem słońcem, w środku słońca jest księżyc - mój TŻ i obok księżyca też w słońcu jest gwiazda, nasz starszy syn. Młodszego wtedy nawet w planach nie mieliśmy. Na łopatce mam elfkę z motylimi skrzydłami, siedzącą na kwiecie i grającą na pączku konwalii.

maciejowa

Post » Pon gru 13, 2010 23:07 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Ten rodzinny bardzo mi się podoba. Moim zdaniem takie powinny być tatuaże. Z przesłaniem lub odnoszące się do charakteru itp.

Petka

Post » Pon gru 13, 2010 23:07 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Oj. Ale się już późno zrobiło.
Spokojnej nocy.

Petka

[poprzednia][następna]