Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 16:51 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Rybcię Promyś luuuubi,a jakże :piwa: :piwa:

Gibutkowa,ja to miałam jak mialam jeszcze Arniaczka, Dymniaczkę i Pingwinkę.
Julcia nawet nie chciala powąchać-tylko Mrusia to lubiła. A to ma zapach i smak kakao-bo ja wszystko próbuję żeby wiedzieć co im daję.. :mrgreen: niedługo mi puchaty ogon wyrośnie bo pazury już mam :ryk: :ryk: :ryk:

no więc ja będę wiedziala właściwie dopiero w styczniu bo to zależy od kasy-czy będzie na wyjazd.
Jak nie będzie za co to wiadomo że nie pojadę a mam ślub i wesele,razem z chrzcinami w bliskiej rodzinie we Włoszech więc powinnam pojechać.
I na tym polega problem że będę wiedziała tuż przed dlatego awaryjnie trzeba szukać bo moze być potrzebny.
Moje koty zostają w razie moich wyjazdów pod opieką Mamy i awaryjnie kuzynki ale Mama ma 81 at a kuzynka całe dnie pracuje w centrum Wawy i porusza się autobusami więc nie zapewni Promysiowi takiej opieki jak mu potrzeba.
One się obie nadają tylko do dania jeść raz dziennie zdrowemu kotu i to na przemian bo ani mama ani Monika nie dają rady codziennie..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon gru 13, 2010 17:21 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Nie wiem, co będzie u mnie do lutego/marca, jak się będę czuła i czy będę już miała jakąś nową robotę czy nie, ale na tę chwilę mogę zaoferować siebie (nas znaczy się, bo to szarańcza tu rządzi, nie ja :twisted: ) jako tzw. 'opcję awaryjną' :wink:

Tylko zaznaczam: ja go mogę potem nie zechcieć oddać po dobroci :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon gru 13, 2010 19:24 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Ja mam tak, że co jakiś czas pracuję przy opiece nad zwierzętami dorywczo (6 kotów w Izabelinie, pies z reumatyzmem na Woronicza itd) gdy ktoś wyjeżdża, ale ja zazwyczaj mieszkam u tego kogoś, a na to trzeba jednak trochę zaufania ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 13, 2010 19:27 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wielbłądzio :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 13, 2010 21:31 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wielbłądzio,Kocie-życie mi ratujecie :D
Mogę być więc spokojna że jakby co to Promysiowi się krzywda nie stanie.

Jeśli wyjazd dojdzie do skutku to do tego czasu Promyś będzie już dawno odpomponiony..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon gru 13, 2010 22:10 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wielbłądzio pisze:Tylko zaznaczam: ja go mogę potem nie zechcieć oddać po dobroci :mrgreen:

:ryk:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 13, 2010 22:11 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Nooo,
mnie sie wydaje że go w Sforze wykąpali-ma teraz zupełnie inne futerko..takie aksamitne :D

smarti

Post » Pon gru 13, 2010 22:41 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

idziemy spaciulki :kotek:
dobranoc wszystkim fajnym cioteczkom :kotek: :1luvu:

smarti

Post » Pon gru 13, 2010 22:47 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

kussad pisze:
Wielbłądzio pisze:Tylko zaznaczam: ja go mogę potem nie zechcieć oddać po dobroci :mrgreen:

Sie siłą odbije , bo to teraz sławny osobnik, a jaki cenny :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon gru 13, 2010 22:53 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

nooo,siłom odbijemy !!!

a Promyś pozdrawia śliczną czarną Malutką Jasdor i Malutką i reszte Marzeni-prześliczne kotolaseczki :D

smarti

Post » Pon gru 13, 2010 23:33 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

kussad pisze:

Przecież wiadomo, że mnie nie można dawać żadnych czarnych koczurów na tymczas - a jeśli ktoś - nieświadom tej prostej prawdy - takowego dobrowolnie mi powierza, to już trudno, jego/jej strata, trafiony-zatopiony-mój :oops:

Nie no, żartuję, to działało jak dotąd wyłącznie w przypadku tymczasów nieposiadających swoich własnych DS, z Promysiem jest zupełnie inna sytuacja, nie chciałabym zostać publicznie posądzona o catnapping :wink: ...
A tak na marginesie: teraz też mam na (let`s hope, że tylko) DT przecudnego czarnego kawalera i mimo wszystko chcę wierzyć, że jednak wyjątkowo go oddam :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon gru 13, 2010 23:45 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

smarti pisze:a Promyś pozdrawia śliczną czarną Malutką Jasdor i Malutką i reszte Marzeni-prześliczne kotolaseczki :D

Normalnie dziękujemy i pozdrowienia dla dużego czarnego Promysia ślemy :love: :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon gru 13, 2010 23:51 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wielbłądzio, Ty tu nic nie kombinuj.
A za pozdrowienia dziękujemy i życzymy już tylko zdrówka :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 14, 2010 7:28 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Cześć Słonka! :1luvu: Pozdrowionka z Syberii :wink:
Przymroziło i przysnieżyło trochę u nas, nie powiem - nic, tylko pić Obrazek

Smarti, Promyś to jak Piracik - ten też ma teraz inne futerko.
Jak do mnie przyszedł taki zabiedzony, był w połowie zrudziały.
Wetka nie wiedziała, że to kot i wzięła go za koteczkę szylkretkę :P
A jak się miewa nasz Czarnulek, polepszyło się z jedzeniem?

Wielbłądzio, Ty nie kombinuj - nie wiem, czy wiesz, ale moja druga ksywka to IRA 8)
Ekspedycję karną zorganizujemy i Czarnego Księciunia odbijemy siłą :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 14, 2010 8:22 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

pozdrowienia dla Promyka Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]