Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 19:10 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

się nie mogę doczekać efektów łapania
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie gru 12, 2010 22:56 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Pozwolę sobie w imieniu Pauliny donieść iż łapanka się nie powiodła :cry:

Kradnąc własność intelektualną wklejam fotki Cziki wykonane dzisiaj w czasie odwiedzin:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Pon gru 13, 2010 9:58 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Śliczne bobo :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon gru 13, 2010 10:07 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Śliczne bobo i kochane :1luvu: ale dalej nie schwytałam siostry/brata i to spędza mi sen z powiek :cry:
Kolejna profesjonalna łapanka z udziałem Marleny z PKDT we wtorek.

paulina81

Od: Pt gru 10, 2010 12:02

Post » Pon gru 13, 2010 11:27 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Przepłukiwanie patrzałek solą fizjologiczną, i od wczorajszego wieczora świetlikiem, przyniosło w końcu efekty - dzisiejszego poranka Czika w końcu mnie widziała :lol:
Czekam na kontakt zwrotny od babeczki dzwoniącej wczoraj w sprawie Zosi, jeśli nie wypadnie pomyślnie lub nie będzie zainteresowana Cziką to ruszamy z ogłoszeniami jeszcze dzisiaj.

wszpasia

Post » Pon gru 13, 2010 12:01 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Siuper! Uwielbiam ta moją pipulkę Czikulke malutką. Jestem zachwycona postępami socjalizacji i leczenia wszepAsiu po wczorajszej wizycie :) A jak jeszcze wszystko widzi, to już tylko domku jej brakuje i pomyślnego wyłapania siostro/braciszka. Co by obydwa Gluciaki zobaczyły , że można być zdrowym, najedzonym, że może być ciepło i bezpiecznie.

paulina81

Post » Pon gru 13, 2010 12:07 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Paulina ja dopiero na Twoich fotkach zobaczyłam jaki jej czupurek stał na głowie i zrozumiałam, czemu jej fryz w czasue sesji poprawiłaś :ryk:
Wygląda jak postać z kreskówki, która wsadziła ogon w gniazdko elektryczne i kudly jej dęba stanęły :mrgreen:

wszpasia

Post » Pon gru 13, 2010 12:15 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

HEHEHEHEHEHEEH!
Jakby nie patrzeć czupurek był ale się wygładził :lol:
Jak na damę przystało musiała mieć swoją stylistkę/ fryzjerkę :ryk:
Wygląda no... jak PrzeKOT !

paulina81

Post » Pon gru 13, 2010 12:55 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

śliczna mała 8)
jak porobicie ogłoszenia ,to jeszcze u was ds. znajdzie :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon gru 13, 2010 12:59 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Jeśli by się udało znaleźć w Trójmieście DS to byśmy maluchowi stresu podróży zaoszczędziły. Dzwoniłam do tej potencjalnej chętnej, bo na maila mi nie odpisała - nie odebrała telefonu. No zobaczymy do wieczora, jak nie odpisze to niech spada na drzewo. Mała jest taka śliczna, że zdziwiłabym się gdyby był problem z domkiem.

wszpasia

Post » Pon gru 13, 2010 13:55 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Wiem, że to nie miejsce na gorzkie żale, ale wiem też że mnie zrozumiecie - siedzę i ryczę, bo wymacałam u mojej kotki guzy. Mizia ma 13 lat i jest ze mną niespełna 3, wcześniej 6 mieszkała w schronie. Jakieś 2-3 tygodnie temu wyczulam u niej podłużnego guzka na brzuchu, ale nie w obrębie listwy mlecznej, teraz dodatkowe 2 malutkie (jeden na brzuchu, drugi w pachwinie). Tego pierwszego wet kazał obserwować. Nie martwiłam się jakoś strasznie. Ale te 2 nowe (a może już tam były, ale ich nie wyczułam wcześniej, bo są nieco większe niż ziarnko kaszy gryczanej) sprawiły, że wpadłam w histerię. Wiedziałam, że biorąc staruszkę pożegnam się z nią szybciej.. To była w pełni świadoma decyzja, ale teraz nie jestem na to zupełnie gotowa.
Jutro jadąc z Cziką do weta wezmę Miziunię i dam mu ją ponownie obmacać.
Przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale musiałam to z siebie wyrzucić i wyżalić się komuś, kto jest w stanie wyobrazić sobie co czuję.

wszpasia

Post » Pon gru 13, 2010 23:05 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

wiem co czujesz :cry:
moja Kota miała usuwaną listwe mleczną.
szybko poszły przerzuty :cry:
nie wiem czy to miało sens.

ale może u ciebie to jakieś torbiele ?
Obrazek

dorcia44

Post » Wto gru 14, 2010 7:19 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Ja też trzymam kciuki żeby to jednak jakieś niegroźne zmiany się okazały ....
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto gru 14, 2010 8:49 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Wcale nie zaśmiecasz wątku. Każda z osób, która jest na forum kocha zwierzaki i wie co czujesz, jak to boli , jaki budzi niepokój. Nigdy nie jest dobry czas na ewentualne pożegnanie, ale bądźmy dobrej myśli!!!
Jeszce nic nie jest przesądzone i tak jak wspomniała Dorcia44, może to torbiele , jakieś wodniaki. Mój wilk-znajda ma dwa bardzo duże guzy a do tego zaawansowany wiek- 10,5 roku i też na początku się spłakałam , ale Tyran daje radę, ma się dobrze. U Mizi tez wszystko będzie ok, zobaczysz!!!

I cudowna informacja dla wszystkich osób, które zaangażowały się w Czikę i jej los nie był im obojętny:
Czikunia jedzie w czwartek do STAŁEGO domku , do Stargardu Szczecińskiego !!! Do samotnej Pani nauczycielki, dla której ta decyzja, to nie chwilowy świąteczny kaprys pod choinkę, tylko przemyślany krok. Obydwie nie będą już więcej samotne :ok: :D :1luvu:

paulina81

[poprzednia][następna]