Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 14:33 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Marzenia11 pisze:Z całym szacunkiem, ale ja dlatego nie lubie fundacji - kasa jest, ale musi u nich być mimo że jest niezwykle potrzebna. Dla mnie absurd. Przecież to co już jest można podliczyć i wystawić częściową fakturę! Potem rozliczyć całość, czyli pozostałe wpłaty. Dla mnie to logiczne, ale pewnie tylko dla mnie i może jeszcze dwóch osób.

smarti - z bazarku przelałam kolejne 25zł (przed chwilą) no i dziewczyno, odbierz telefon :D

Marzenia , fundacji można nie lubić, ale chwała im za to, co robią i chcą finansować różne przypadki, takie jak Promyk i podobne. Te pieniądze nie przepadną, wcześniej czy później trafią do zainteresowanego.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie gru 12, 2010 14:49 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

jasdor pisze:
Marzenia11 pisze:Z całym szacunkiem, ale ja dlatego nie lubie fundacji - kasa jest, ale musi u nich być mimo że jest niezwykle potrzebna. Dla mnie absurd. Przecież to co już jest można podliczyć i wystawić częściową fakturę! Potem rozliczyć całość, czyli pozostałe wpłaty. Dla mnie to logiczne, ale pewnie tylko dla mnie i może jeszcze dwóch osób.

smarti - z bazarku przelałam kolejne 25zł (przed chwilą) no i dziewczyno, odbierz telefon :D

Marzenia , fundacji można nie lubić, ale chwała im za to, co robią i chcą finansować różne przypadki, takie jak Promyk i podobne. Te pieniądze nie przepadną, wcześniej czy później trafią do zainteresowanego.

Pewnie na zasadzie "lepszy rydz niż nic".. Moja kuzynka ma córeczkę chorą na raka stawu biodrowego - całe szczęście, ze ma rodzinę, ktora mogła im pozyczyć pieniądze na leczenie, karetki, diagnoze itp, bo z 1% (od podatku, ktory wszyscy zbieralismy na szeroką skalę wśrod znajomych) zbieranego przez fundację pieniądze otrzymała na początku listopada :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 12, 2010 14:53 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Smarti, wysłałam 100,- (po 50,0 dla Promysia i dla Laluni).
Ale przelew dotrze dopiero jutro.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie gru 12, 2010 14:59 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Amika :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu: dzięki wielkie!!
Erin,Wielbłądzio,Marcelibu,Marzenia bardzo Wam dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Chciałam też podziękować Dobrej Duszyczce z Grochowa :1luvu: :kotek: :1luvu: ,ktora zaoferowała mi pomoc w razie gdyby Blanka się nie znalazla,
oraz oraz ponownie M. :1luvu: :kotek: :1luvu: ktora zaoferowała mi pozyczkę do czwartku również w syt gdyby Blanka się nie znalazła!

Ale na szczęście Balanka się znalazła :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 12, 2010 15:04 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Smarti, nie ma sprawy - w grupie siła! :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 12, 2010 15:38 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Ale na szczęście Balanka się znalazła :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To już zabrzmiało, jak Balanga :ryk:
A ja już się boję balangować za zdrowie Promysia, bo zawsze wtedy coś się zaczyna dziać. A może Promyk to robi specjalnie, żeby nas przed alkoholizmem uchronić :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie gru 12, 2010 16:01 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Hehe, dobre :ok:
Bianka :1luvu:

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 17:30 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

o kurcze,sorry Bianka :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie gru 12, 2010 18:26 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

nic ni szkodzi, tylko to tak śmiesznie zabrzmiało
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie gru 12, 2010 19:21 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Melduję się, dziewczyny, Wy tak dzielnie trzymacie kciuki, że po 4 dniach bez internetu teraz miałam 12 stron do nadgonienia :twisted:
To i ja potrzymam :ok:
Zedytowałam info na FB o Promysiu, mam nadzieję, że ktoś i stamtąd się odezwie...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie gru 12, 2010 20:30 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Promyś w swoim pokoiku,popił mleczka i mruczy zadowolony :)
pan dr. stwierdził że "Promyś jest wyjątkowym przypadkiem" i że oddaje mi kota który "działa"-je,pije kupka siusia mruczy czyli działa :ryk:

Blanka zapłaciła za Promysia 586zł i jestem z nią umówiona że w miarę napływania do mnie pieniązków będę przesyłała je Jej na konto.

Wielkie dzięki dla Bianki :1luvu:

Mam Promysiowi dawać płynne i półpłynne-doradżcie mi jak to zrobić-czym rozcieńczyć np.mus gourmeta albo mięsko wołowe które tak lubi?

bo jak robiłam moim kotom sosik mikserem z mokrego to jeść tego nie chciały mimo ze to same mokre prosto z puchy uwielbiały..

smarti

Post » Nie gru 12, 2010 20:44 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Kochany Promyś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Smarti, mus to można wodą przegotowaną rozcieńczać, a mięsko to chyba miksować trzeba.
Jak tylko dostanę jakieś pieniądze, od razu podeślę do Ciebie.

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 20:56 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

no właśnie miksuję z krwią i z wodą ale nie wiem czy zechce zjeśc.

No i przy okazji dowiedziałam się że rozliczylam się dawno za Lalunie 8O nie wiem jak to się stało-to musiało być ze dwa tygodnie temu ale jestem już nieżle zakręcona.Na fali wydarzeń z Promysiem mi to całkiem umknęło :roll:
Ale najwazniejsze że się rozliczyłam-mogę więc pojechać spokojnie z Lalunią na kontrolę a ja unikałam kontroli bo mi glupio było że nie mam kasy...całkowity zakręt..

Marzenia-jutro wrzucimy Ci skan z tego leczenia Promysia i badań na SGGW.

smarti

Post » Nie gru 12, 2010 20:59 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Mus z wodą powinien Promyś zjeść, tylko zastanawiam się jak z mięskiem będzie.
Chyba, że trochę się przegłodzi i zaskoczy. Pysia nie chciała na początku puszek jeść.
Jak w sumie przez dobę przed i po sterylce nic nie jadła, przeprosiła się z puszeczkami :P

Drapki za uszkami dla Czarnego Księcia :1luvu:

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 21:02 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

smarti pisze:
Marzenia-jutro wrzucimy Ci skan z tego leczenia Promysia i badań na SGGW.

OK, czekam!
Tylko zasłońcie dane :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]