Skierniewicka banda i arystokracja - Nataniel już jest :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 19:39 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

kiche_wilczyca pisze:jak się nikt chętny nie znajdzie to Miśka i Sylwek zostaną, trudno. Czasami, jak rozmawiam z innymi "kociarzami" (co to miau.pl nie znają) odnoszę wrażenie, że nasze koty to mają faktycznie z nami raj na ziemi - bo nie każdy chce spać z kotem w łóżku, tymczasem - ostatnimi czasy - to nie one ze mną, a ja z nimi śpię w łóżku i dziękuję bogu, ze robią mi jako tako miejsce. Nie każdy zgadza się, żeby im kot skakał po blatach, stołach - u nas nawet nam do talerzy zaglądają. I w ogóle u nas robią co chcą :mrgreen:

Ja to samo moge powiedzieć o moich kotforach-tez włażą gdzie chcą-jestem niekonsekwentna i za miękka-koty rządzą mną i domem!
I też postanowiłam,że jak Nadia domu nie znajdzie,to u mnie zostanie!(domek ma zaklepany,ale będę pewna,że ma ,jak pojedzie 8) )
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie gru 12, 2010 19:48 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Bo kto widział żeby kot nie mogł chodzić po stole, albo uwalać sie na jego środku jako danie główne 8O :mrgreen: A spać bez kota jak kot jest wydaje mi się mało normalne :wink: Ja usypiam z trzema, a budzę się z pięcioma :ok: :ryk: :ryk: :ryk:
Nie lubię jak kociaste uwalają się gdzieś na podłodze, od tego sa wlasnie tapczany, stoly ,fotele i nasze kolana. :king:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie gru 12, 2010 19:51 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Kot jak każde zwierze powinien znać swojem miejsce, a że jest ono na łóżku to inna sprawa :P
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie gru 12, 2010 19:53 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

a ja myślałam, że to tylko u mnie taka "rozpusta" w domu :roll: :wink:
ostatnio jak dawałam mojemu dziecku jogurcik, to musiałam jedną maupę odganiać, bo miałam wrażenia, że mu z buzi normalnie wyje... taka beszczelność u mnie panuje... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Nie gru 12, 2010 19:54 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Dziecku dawałaś i się z kotem nie podzieliłaś. Ja kulturalnie jogurty czy serki jem razem z kotami z jednej łyżeczki :roll:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie gru 12, 2010 20:00 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

no jeżeli o mnie chodzi, to swoim jedzeniem się dzielę... ale dziecku to raczej "odbierać" na rzecz kociarstwa nie będę...
tak to już jest, że z pojawieniem się małego człowieczka, kociaste spadają o jedno oczko w hierarchii... :mrgreen:
co nie zmienia faktu, że i tak sobie na zbyt wiele pozwalają i jakby zobaczyła pewne sceny jakaś pani z opieki społecznej, to jak nic miałabym kłopoty :wink:
dlatego opisywać ich nie będę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie gru 12, 2010 20:01 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

My wiemy do czego kociaste są zdolne :P
Obrazek

Satyr77

Post » Nie gru 12, 2010 20:05 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Satyr77 pisze:Dziecku dawałaś i się z kotem nie podzieliłaś. Ja kulturalnie jogurty czy serki jem razem z kotami z jednej łyżeczki :roll:

Gwoli ścisłości, wygląda to tak, że Krzysiek nabiera łyżeczką jogurt i trzyma ja przed sobą, dopóki koty jej dokumentnie nie wyliżą, po czym znowu zanurza ją w jogurcie i procedura powtarza się. Od czasu do czasu sobie przypomni o sobie i co nieco od czasu do czasu uda mu się liznąć :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie gru 12, 2010 20:06 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Właśnie że nie, jedna łyżeczka dla kotów jedna dla mnie :roll:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie gru 12, 2010 20:07 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

totalna "rozpusta" :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie gru 12, 2010 20:10 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

jedna łyżeczka dla jednego kotka, jedna dla drugiego, jedna dla trzeciego .... aż do szóstego i wtedy może ewentualnie jedna dla satyra, no chyba że zacznie się właśnie nowa seria - jedna łyżeczka dla jednego kota, druga łyżeczka dla drugiego kota .....
?
czyż nie?
a, zapomniałam, bo przecież tymczasiki nie dostały jeszcze po łyżeczce?
Ostatnio edytowano Nie gru 12, 2010 20:11 przez pozytywka, łącznie edytowano 1 raz

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie gru 12, 2010 20:10 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

Satyr77 pisze:Właśnie że nie, jedna łyżeczka dla kotów jedna dla mnie :roll:

raczej te resztki, które koty na niej ŁASKAWIE zostawią :ryk:

Pozytywka, mniej więcej :D
Loki jest śliczny :1luvu:
Tymczasy tez dostają :D
Ostatnio edytowano Nie gru 12, 2010 20:12 przez WarKotka, łącznie edytowano 1 raz
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie gru 12, 2010 20:12 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

NIE!!!! Jedna dla jednego kotka, potem jedna dla mnie, dla drugiego kotka i znowu dla mnie itd.
Obrazek

Satyr77

Post » Nie gru 12, 2010 20:13 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

to by nie starczyło dla wszystkich kotków :smiech3:
a przecież starczyć MUSI

pozytywka

Post » Nie gru 12, 2010 20:17 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka II-Bono z tymcz. na stałe

wilczyca - dzięki - udało mi się "wpodpisić" moje słoneczko dzięki wczorajszemu instruktażowi gosiaa

co do jogurtu, nie widzę w tym nic nagannego, że kociaste zostawią dużemu do wylizania opróżniione opakowanie po jogurciku
:D

pozytywka

[poprzednia][następna]