Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Oboje jedzą, ale niewiele. Karma mokra im nie smakuje, suchą ledwo dziubią. One bardzo męczą sie w klatkach, zwłaszcza Klara ma stresa.
Prosiłam Wislackiegokota, żeby jutro, jak pojedzie do weta z Elmą, Truskawka i Zuzią wziął też Klarę, żeby wet fachowym okiem rzucił na jej oczko. Ona zaprószyła je sobie chyba żwirkiem, jak kiedyś wywaliła sobie kuwetę na głowę. Może nadal jakiś paproch siedzi pod powieką. Bo Klarcia oko raz po raz mruży.
miszelina pisze: Wiem, że ten weekend jeszcze się nie skończył, ale powoli trzeba ustawiać grafik koci (bo ludzki już jest) na przyszły weekend.
Proszę o informacje, jakie koty i kiedy mogą być. Z kociarni do dyspozycji Sezam (ale chyba tylko ze mną, bo kosma miała z nim dzisiaj problem), Kminek i Dygotka. Nie będzie już Elmy, a Truskawka po ciachaniu też się nie nada. Wiem, że Kinga W. przywiezie Pince' a, ale to nadal tylko 4 sztuki.
Konieczne jeszcze 4 koty!
Przypominam grafik:
18.12. sobota
1. Miszelina, akima - kot Sezam (11.00 - 13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - kot???? - transport???
2. Kinga Warmijska, kosma_shiva - kot Prince (15.00 - 17.00) - transport Kinga W.
3. Kasumi, ???? - kot Dygotka, transport ?????
19.12. niedziela
1. Miszelina, akima - kot Kminek (11.00 -13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - Domiś (Dupek) - transport Tosza
2. Kasumi, kosma_shiva - kot??? - transport???
3. Kasumi, ???? -kot Ryfka - transport -_namida_
Kocuria pisze:miszelina pisze: Wiem, że ten weekend jeszcze się nie skończył, ale powoli trzeba ustawiać grafik koci (bo ludzki już jest) na przyszły weekend.
Proszę o informacje, jakie koty i kiedy mogą być. Z kociarni do dyspozycji Sezam (ale chyba tylko ze mną, bo kosma miała z nim dzisiaj problem), Kminek i Dygotka. Nie będzie już Elmy, a Truskawka po ciachaniu też się nie nada. Wiem, że Kinga W. przywiezie Pince' a, ale to nadal tylko 4 sztuki.
Konieczne jeszcze 4 koty!
Przypominam grafik:
18.12. sobota
1. Miszelina, akima - kot Sezam (11.00 - 13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - kot???? - transport???
2. Kinga Warmijska, kosma_shiva - kot Prince (15.00 - 17.00) - transport Kinga W.
3. Kasumi, ???? - kot Dygotka, transport ?????
19.12. niedziela
1. Miszelina, akima - kot Kminek (11.00 -13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - Domiś (Dupek) - transport Tosza
2. Kasumi, kosma_shiva - kot??? - transport???
3. Kasumi, _namida_ -kot Ryfka - transport -_namida_
rezygnacja z przyczyn niezależnych ode mnie![]()
![]()
proszę o przejęcie.
Kocuria pisze:
rezygnacja z przyczyn niezależnych ode mnie![]()
![]()
proszę o przejęcie.
kosma_shiva pisze:ja potrzebuję kogoś kto by za mnie w sobotę 18tego przyszedł na drugą zmianę.
W niedzielę mogę postać dwie zmiany
Kasumi, ty masz w niedzilę dwie zmiany, nie zamieniłabyś się?
Ty postałabyś w sobotę a ja w niedzielę dwie ??
albo ktoś inny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika, Silverblue i 191 gości