Mam nadzieję na własne oczy zobaczyć kocio-kocie relacje i jednak się wprosić na kawkę przy okazji odbioru umowy adopcyjnej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Ja też się nie mogę doczekaćAle to już bardzo niedługo
Mam nadzieję na własne oczy zobaczyć kocio-kocie relacje i jednak się wprosić na kawkę przy okazji odbioru umowy adopcyjnej
justyna8585 pisze:Zdjęcia Pinokia są w schronisku,musze pomarudzić Justynie ze Schroniska,żeby mi podrzuciła...
Pinokiowi dawno skończyła sie karma,miał też koci katar, troche rachunku jest znowu do uregulowania...Może ktoś miałby troche karmy?
slapcio pisze:Ja moge przywieźc na świeta trochę chrupek Feline Porta 21 - bezzbozowe. Podobno b. dobra (no, skład super), z moich 3 dziewczynek wszystkim smakuje ale 2 maja po niej lekkie rozwolnienie. Moze pingwinkowi podpasuje?
Finansowo niestety mam teraz absolutna bryndzę
taizu pisze:Jaakieś grosięta jeszcze z siebie wyduszęNa jakie konto?
Morfi pisze:Emi juz w domu. Narazie siedzi i się rogląda. Kilka godzin minie zanim się ruszy.
Morfi pisze:Oczywiście pozytywnewielki łasiak z niej, oczywiście brzuszek już odsłoniła i to szybko
.
Ruszyła się z wersalki i poszła za wersalke.![]()
Narazie nic nie chciała jeść. Pomimo szynki, tuńczyka, kitiketa, wątróbki oraz suchej karmy.
Rademenes zazdrosny, ale ciekawski (obserwuje ją z "bezpiecznej odległości")
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości