2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 5:20 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi gotowa na adopcje-szuka DS

Ja też się nie mogę doczekać :) Ale to już bardzo niedługo :)
Mam nadzieję na własne oczy zobaczyć kocio-kocie relacje i jednak się wprosić na kawkę przy okazji odbioru umowy adopcyjnej ;)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw gru 09, 2010 15:48 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi gotowa na adopcje-szuka DS

Liwia_ pisze:Ja też się nie mogę doczekać :) Ale to już bardzo niedługo :)
Mam nadzieję na własne oczy zobaczyć kocio-kocie relacje i jednak się wprosić na kawkę przy okazji odbioru umowy adopcyjnej ;)

Jeśli da rade,to wypiszcie prosze umowe schroniskową.dzisiaj przy odbieraniu Pingwinki kierowniczkabardzo prosiła o wypisywanie jej,bo nie mają dowodów przed wetem powiatowym,że koty żyłą,mają sie dobrze,a moje nazwisko pojawia sie ciągle przy psach i przy kotach,Oli też...

Umowe można odesłać na adres schroniska,wpisując,zaznaczając ołówkiem,że to 1 z potrąconych

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw gru 09, 2010 15:59 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi gotowa na adopcje-szuka DS

Liwia_ nie ma problemu. Zapraszamy na kawkę. Poznasz przy okazji Rademenesa :kotek: tylko daj znac wcześniej to posprzątamy :ryk:
Pies sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - chyba jest bogiem.
Kot sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - CHYBA JESTEM BOGIEM!

Moje kudłacze: viewtopic.php?f=1&t=121952

tadira

Od: Śro gru 01, 2010 17:22

Post » Czw gru 09, 2010 22:51 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi gotowa na adopcje-szuka DS

Zdjęcia Pinokia są w schronisku,musze pomarudzić Justynie ze Schroniska,żeby mi podrzuciła...

Pinokiowi dawno skończyła sie karma,miał też koci katar, troche rachunku jest znowu do uregulowania...Może ktoś miałby troche karmy?

justyna8585

Post » Pt gru 10, 2010 12:00 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi gotowa na adopcje-szuka DS

justyna8585 pisze:Zdjęcia Pinokia są w schronisku,musze pomarudzić Justynie ze Schroniska,żeby mi podrzuciła...

Pinokiowi dawno skończyła sie karma,miał też koci katar, troche rachunku jest znowu do uregulowania...Może ktoś miałby troche karmy?

Ważne,bo P.Iwonie nie przelewa się,mają mnóstwo zwierząt i dla nich 50 zł,to bardzo dużo,nie stać ich na karme,bo w tym mies. zmarła mama Pani Iwony,a ona opiekowała sie nią ostatnie mies. i nie dostawała pełnej wypłaty...

Może ktoś ma karme,albo dołozyłby 5,10 zł?

Dzisiaj będę miała zdj Pingwinka,mąż P.Iwony przywiezie.

justyna8585

Post » Pt gru 10, 2010 12:59 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi gotowa na adopcje-szuka DS

Ja moge przywieźc na świeta trochę chrupek Feline Porta 21 - bezzbozowe. Podobno b. dobra (no, skład super), z moich 3 dziewczynek wszystkim smakuje ale 2 maja po niej lekkie rozwolnienie. Moze pingwinkowi podpasuje?

Finansowo niestety mam teraz absolutna bryndzę :(
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt gru 10, 2010 13:57 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi gotowa na adopcje-szuka DS

slapcio pisze:Ja moge przywieźc na świeta trochę chrupek Feline Porta 21 - bezzbozowe. Podobno b. dobra (no, skład super), z moich 3 dziewczynek wszystkim smakuje ale 2 maja po niej lekkie rozwolnienie. Moze pingwinkowi podpasuje?

Finansowo niestety mam teraz absolutna bryndzę :(

dziękuje :)

Pinokio ma wyjęty wkręt,ale wciąż musi mieć gips,jeszcze z 2 tygodnie.Wcześniej miał niebieski,teraz czerwony.Męczy sie z nim.
Znowu rachunek za wyjęcie :(

To kot idealny,akceptuje koty,psy.Jest grzeczny, posłuszny,kontaktowy,przyjacielski.Szukamy pilnie DS.

Zaraz wstawię fotki:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

W oddali główka Owczarka, niestety nie udało sie go uratować,juz za TM :(
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

justyna8585

Post » Pt gru 10, 2010 21:27 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi zdrowa, Pinokio szuka wsparcia

Jaakieś grosięta jeszcze z siebie wyduszę :mrgreen: Na jakie konto?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt gru 10, 2010 21:48 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi zdrowa, Pinokio szuka wsparcia

taizu pisze:Jaakieś grosięta jeszcze z siebie wyduszę :mrgreen: Na jakie konto?

dziękuje :)

justyna8585

Post » Pt gru 10, 2010 23:55 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi zdrowa, Pinokio szuka wsparcia

Jaki on jest sliczny :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob gru 11, 2010 12:12 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi zdrowa, Pinokio szuka wsparcia

Emi juz w domu. Narazie siedzi i się rogląda. Kilka godzin minie zanim się ruszy.

Morfi

Od: Śro gru 01, 2010 16:07

Post » Sob gru 11, 2010 13:53 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi zdrowa, Pinokio szuka wsparcia

Morfi pisze:Emi juz w domu. Narazie siedzi i się rogląda. Kilka godzin minie zanim się ruszy.

A jak Wasze wrażenia?

justyna8585

Post » Sob gru 11, 2010 13:58 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi zdrowa, Pinokio szuka wsparcia

Oczywiście pozytywne :) wielki łasiak z niej, oczywiście brzuszek już odsłoniła i to szybko :).
Ruszyła się z wersalki i poszła za wersalke. :ryk:
Narazie nic nie chciała jeść. Pomimo szynki, tuńczyka, kitiketa, wątróbki oraz suchej karmy.
Rademenes zazdrosny, ale ciekawski (obserwuje ją z "bezpiecznej odległości")

Morfi

Post » Sob gru 11, 2010 14:24 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Emi zdrowa, Pinokio szuka wsparcia

Morfi pisze:Oczywiście pozytywne :) wielki łasiak z niej, oczywiście brzuszek już odsłoniła i to szybko :).
Ruszyła się z wersalki i poszła za wersalke. :ryk:
Narazie nic nie chciała jeść. Pomimo szynki, tuńczyka, kitiketa, wątróbki oraz suchej karmy.
Rademenes zazdrosny, ale ciekawski (obserwuje ją z "bezpiecznej odległości")

Dużo przeżyla,dość długo też była u P.Weterynarz.Potrzebuje pewnie czasu,by oswoić się z nową sytuacją.Bardzo sie ciesze,że trafił się jej taki dobry i uczuciowy domek :1luvu: :1luvu:

justyna8585

Post » Sob gru 11, 2010 14:33 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Justyna wiemy o tym. Dlatego wzielismy ja w weekend kiedy jestesmy w domu.
A kiedy ta wizyta adopcyjna. Jak tam twoje zdrowie?

Emi coraz więcej sie rusza i nawet się troszke umyła.

Morfi

[poprzednia][następna]