Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiona.22 pisze:Alyaa pisze:Tak, zawieziemy Mimi.
Ale chyba się pogubiłam... Gdzie Mela teraz jest? Nie w Kielcach? Wydawało mi się, że mamy wziąć Ją z Kielc i zawieźć do Warszawy...
Mela jest u Trini na dt w Kielcach. Kiedy dokładnie się wybieracie ?
Chciałam uprzedzić domek Meli
Alyaa pisze:Planujemy wyjechać ok. 7 (czyli pewnie wyjedziemy przed 8), warunki pogodowe są takie, że możemy jechać nawet 4 godziny, do tego musimy odnaleźć adres, więc podejrzewam, że bylibyśmy ok. 11.
Poproszę tylko na PW adres i kontakt do Pani adoptującej Melę.
Do Trinity zaraz napiszę, żeby się z Nią dogadać.
fiona.22 pisze:Alyaa pisze:Planujemy wyjechać ok. 7 (czyli pewnie wyjedziemy przed 8), warunki pogodowe są takie, że możemy jechać nawet 4 godziny, do tego musimy odnaleźć adres, więc podejrzewam, że bylibyśmy ok. 11.
Poproszę tylko na PW adres i kontakt do Pani adoptującej Melę.
Do Trinity zaraz napiszę, żeby się z Nią dogadać.
Ale mowa o niedzieli czy o jutrze ?
Pw już wysyłam
Niteczka 1 pisze:Dokładnie tak, Gem
Gem pisze:Ponawiam apel o zrobienie Allegro cegiełkowego na rzecz Radlinków:
Nadal mamy dług w hoteliku, głównie za Radlinki. Czy mógłby ktoś zrobić aukcję cegiełkową na Allegro? Może udałoby się zebrać choć trochę pieniędzy. Będą także potrzebne na leczenie Śnieżka, który znów jest chory.
Alyaa pisze:Gem pisze:Ponawiam apel o zrobienie Allegro cegiełkowego na rzecz Radlinków:
Nadal mamy dług w hoteliku, głównie za Radlinki. Czy mógłby ktoś zrobić aukcję cegiełkową na Allegro? Może udałoby się zebrać choć trochę pieniędzy. Będą także potrzebne na leczenie Śnieżka, który znów jest chory.
Z cegiełkami na Allegro może być o tyle problem, że takie aukcje mogą wystawiać tylko fundacje.
W regulaminie brzmi to tak: "Aukcja specjalna, która oznacza Aukcję wystawioną wyłącznie przez QXL lub podmiot upoważniony do wystawienia Aukcji specjalnej na podstawie umowy z QXL, w ramach przeprowadzenia np. akcji dobroczynnej,"
I tu przydałaby się pomoc osoby zarządzającej oficjalnym kontem AFN na Allegro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Magda_Lena_Coon, zuza i 85 gości