Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 0:02 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Domek Muszki pyta skąd ma odebrać kotkę - podjadą wszędzie, nawet pod dom :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Sob gru 11, 2010 0:05 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Najlepiej ode mnie, może niech dzwonią do mnie na domowy (wysyłam numer na pw) to im podam adres itd
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Sob gru 11, 2010 0:08 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

ok

Niteczka 1

Post » Sob gru 11, 2010 0:16 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

fiona.22 pisze:
Alyaa pisze:Tak, zawieziemy Mimi.
Ale chyba się pogubiłam... Gdzie Mela teraz jest? Nie w Kielcach? Wydawało mi się, że mamy wziąć Ją z Kielc i zawieźć do Warszawy...

Mela jest u Trini na dt w Kielcach. Kiedy dokładnie się wybieracie ?
Chciałam uprzedzić domek Meli 8)

Planujemy wyjechać ok. 7 (czyli pewnie wyjedziemy przed 8 ;) ), warunki pogodowe są takie, że możemy jechać nawet 4 godziny, do tego musimy odnaleźć adres, więc podejrzewam, że bylibyśmy ok. 11.
Poproszę tylko na PW adres i kontakt do Pani adoptującej Melę.
Do Trinity zaraz napiszę, żeby się z Nią dogadać.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob gru 11, 2010 0:17 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Alyaa pisze:Planujemy wyjechać ok. 7 (czyli pewnie wyjedziemy przed 8 ;) ), warunki pogodowe są takie, że możemy jechać nawet 4 godziny, do tego musimy odnaleźć adres, więc podejrzewam, że bylibyśmy ok. 11.

Ale mowa o niedzieli czy o jutrze ?
Pw już wysyłam
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Sob gru 11, 2010 0:22 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

fiona.22 pisze:
Alyaa pisze:Planujemy wyjechać ok. 7 (czyli pewnie wyjedziemy przed 8 ;) ), warunki pogodowe są takie, że możemy jechać nawet 4 godziny, do tego musimy odnaleźć adres, więc podejrzewam, że bylibyśmy ok. 11.

Ale mowa o niedzieli czy o jutrze ?
Pw już wysyłam

O niedzieli. Jestem zależna od brata, a sobota mu nie pasuje.

Alyaa

Post » Sob gru 11, 2010 16:39 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Czy ktoś z Was ma kontakt tel. z Trinity? I mógłby poprosić, żeby odebrała PW?

Alyaa

Post » Sob gru 11, 2010 18:08 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Zadzwoniłem do Trinity, ale ja nie bardzo rozumiem, kto tu którego kota i gdzie wiezie. Alyaa z Melą i Mimi, a po Muszkę przyjadą jej przyszli właściciele?
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Sob gru 11, 2010 18:52 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Dokładnie tak, Gem :ok:

Niteczka 1

Post » Sob gru 11, 2010 19:01 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Niteczka 1 pisze:Dokładnie tak, Gem :ok:

To dobrze :)

Ponawiam apel o zrobienie Allegro cegiełkowego na rzecz Radlinków:

Nadal mamy dług w hoteliku, głównie za Radlinki. Czy mógłby ktoś zrobić aukcję cegiełkową na Allegro? Może udałoby się zebrać choć trochę pieniędzy. Będą także potrzebne na leczenie Śnieżka, który znów jest chory.
Obrazek

Gem

Post » Sob gru 11, 2010 19:09 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Pomyślimy :ok: A tymczasem zdjęcie Kajtusia w nowym domu :ok:
Obrazek

Link do albumu: http://img84.imageshack.us/g/p3011102154.jpg/

Niteczka 1

Post » Sob gru 11, 2010 19:26 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Gem pisze:Ponawiam apel o zrobienie Allegro cegiełkowego na rzecz Radlinków:

Nadal mamy dług w hoteliku, głównie za Radlinki. Czy mógłby ktoś zrobić aukcję cegiełkową na Allegro? Może udałoby się zebrać choć trochę pieniędzy. Będą także potrzebne na leczenie Śnieżka, który znów jest chory.

Z cegiełkami na Allegro może być o tyle problem, że takie aukcje mogą wystawiać tylko fundacje.
W regulaminie brzmi to tak: "Aukcja specjalna, która oznacza Aukcję wystawioną wyłącznie przez QXL lub podmiot upoważniony do wystawienia Aukcji specjalnej na podstawie umowy z QXL, w ramach przeprowadzenia np. akcji dobroczynnej,"

I tu przydałaby się pomoc osoby zarządzającej oficjalnym kontem AFN na Allegro.

Alyaa

Post » Sob gru 11, 2010 20:39 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Alyaa pisze:
Gem pisze:Ponawiam apel o zrobienie Allegro cegiełkowego na rzecz Radlinków:

Z cegiełkami na Allegro może być o tyle problem, że takie aukcje mogą wystawiać tylko fundacje.
W regulaminie brzmi to tak: "Aukcja specjalna, która oznacza Aukcję wystawioną wyłącznie przez QXL lub podmiot upoważniony do wystawienia Aukcji specjalnej na podstawie umowy z QXL, w ramach przeprowadzenia np. akcji dobroczynnej,"

I tu przydałaby się pomoc osoby zarządzającej oficjalnym kontem AFN na Allegro.

Napisałem do Tweety z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji. Jednak zarówno Fiona, jak i ja, jesteśmy wolontariuszami AFN-u, więc wydaje mi się, że takie aukcje na rzecz naszych podopiecznych można spokojnie wystawiać.
Obrazek

Gem

Post » Nie gru 12, 2010 10:45 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Wszystko już wiem ;)
Na aukcje cegiełkowe faktycznie trzeba mieć zezwolenie, natomiast spokojnie można sprzedawać... zdjęcia zwierzaków :) I one właśnie mogą być przedmiotem aukcji. Dochód z niej można przeznaczyć np. dla podopiecznych wolontariuszy AFN z Kielc :ok:
Obrazek

Gem

Post » Nie gru 12, 2010 11:40 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Kolega, który miał brać kotka, już ma jednego, przygarnął jakąś przybłędę spod bloku swojej dziewczyny. Także odwołuję zapytanie.

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

[poprzednia][następna]