Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Feliway wzięty z lecznicy.Mam nadzieje ,że uleczy stosunki w domu
Gibutkowa pisze:Proszę o podrzucanie viewtopic.php?f=1&t=120487
Z jednym ze staruszków jest bardzo źle...Już jedzie na kroplówkach...
mawin pisze:Figaro52 pisze:Feliway wzięty z lecznicy.Mam nadzieje ,że uleczy stosunki w domu
coś czuję że to Mona jest przyczyną tych problemów![]()
jessi74 pisze:KOT ZE ZŁAMANĄ ŁAPĄ POTRZEBUJE POMOCY! BARDZO PILNE ! viewtopic.php?f=1&t=121294
mawin pisze:Figaro52 pisze:Feliway wzięty z lecznicy.Mam nadzieje ,że uleczy stosunki w domu
Figaro52 pisze:mawin pisze:Figaro52 pisze:Feliway wzięty z lecznicy.Mam nadzieje ,że uleczy stosunki w domu
Niestety , wstyd się przyznać ale problem , to rezydentMona jest grzeczniutka , i taka kochana
Agness78 pisze:No cóż... nie ma chemii między nimiNo to teraz będzie sztuczna... ale zawsze
![]()
jessi74 pisze:jessi74 pisze:KOT ZE ZŁAMANĄ ŁAPĄ POTRZEBUJE POMOCY! BARDZO PILNE ! viewtopic.php?f=1&t=121294
napisałam, ale dziewczyna nie odpisuje, mimo że była na forum
babazgaga pisze:To inny kot, ten o którym wie KŻ ma ponad rok, bo tyle czasu jest dokarmiany przez kobietę która się do nas zgłosiła, nie ma też mowy o krwawiącej ranie tylko o kuleniu.
Zresztą wtedy, kiedy został napisany ten post na miau, pani Jolanta która się do nas zgłosiła już była z nami umówiona telefonicznie/mailowo.
Kocie Życie pisze:Przepraszam za offa, ale sporo tu osób z WRO, a chcielibyśmy rozgłosić jedna sprawę.
W okolicy Grunwaldu jest kot ze złamana łapą!
Na śniegu!
Boimy się, ze to zaraz zacznie sie zrastać, a potem co?
Łamanie?
Sami nie mamy lokum, ale może ktoś z Was ma jakieś info?
Szczegóły na wątku fundacyjnym KŻ, na KŻ oraz w wątku marcjannykape, która pilotuje sprawę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007 i 66 gości