Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 10, 2010 11:23 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

j3nny pisze:
Tunisia pisze:
Mruczeek pisze:sorrki na offa, ale dosłownie mnie zemdliło http://www.ptroa.co.il/petition/
film szokujący (tylko dla ludzi o mocnych nerwach, komentarze Polaków kwieciste)

chciałam to kiedyś obejrzeć ale nie dam rady

nie polecam
obejrzałam raz dawno temu i do tej pory mi słabo

Mam to samo - raz zobaczyłam (nawet nie do końca, bo się nie dało...) i nie mogę z głowy wyrzucić :cry:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt gru 10, 2010 11:26 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Nutka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pt gru 10, 2010 12:44 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Mruczeek pisze:prośba, jakbyście były w schronisku na kizianiu to popracujcie nad Miłą 24/02/10 i nad Bursztynem 145/10/05
słyszałam, że nie powinny być ogłaszane bo to są dziki nie do złapania i nie miłe.
Czy to prawda? ostatnio ktoś chciał Bursztyna ale niestety nie dał się złapać pracownikowi.
Czy te kociaki przychodzą tylko do wolontariuszy?

Bursztyn przychodzi daje się bez problemu głaskać, plącze się koło nóg i pomiaukuje radośnie, ale to tak na spokojnie
z Miłą gorzej, nie pozwala się dotknąć ale na stronie jest od czasu kiedy ja przywieziono, zrzeczoną przez właściciela (to był kot "mieszkaniowy" :roll: ) ona chce ale się boi :|

rozmawiałam z lek., można by przenieść Bursztyna i Bonifacka na G2 (tam jest mało kotów i dużo więcej wolontariuszy zagląda ze względu na miziastość kotów) bo na garaże zapewne wejdą te ostatnio przywiezione megadzikusy, ale trzeba to jeszcze uzgodnić w Pauliną

na G2 miałyby większą szansę oswojenia się

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pt gru 10, 2010 13:56 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Mnie Miła kiedyś zaskoczyła, jak robiłam zdjęcia.Siedziała po drugiej stronie okna i obserwowała.
Była bezpieczna bo była szyba
Ona jest taka trinikowata
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt gru 10, 2010 14:17 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Mruczeek pisze:sorrki na offa, ale dosłownie mnie zemdliło http://www.ptroa.co.il/petition/
film szokujący (tylko dla ludzi o mocnych nerwach, komentarze Polaków kwieciste)

Noski :D

Zaglądać na film na pewno nie będę. Czy tam się podpisuje jakąś petycję?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt gru 10, 2010 14:48 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

tak, jest petycja. a film się wyświetla tylko po playu

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pt gru 10, 2010 14:52 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

ale na g2 jest ten Brucek co leje inne koty, jak dołozymy dwa kocury to będzie futro latac
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt gru 10, 2010 15:03 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

BarbAnn pisze:ale na g2 jest ten Brucek co leje inne koty, jak dołozymy dwa kocury to będzie futro latac

Na G2 są same kocury i tylko dwie kotki,
poczekajmy aż trochę się powydaje,
biduś Majkel tam jest i Czarka z Fredkiem.
Tylko Kaja była dzielna a teraz jak i ona ucieka to futra fruwają.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pt gru 10, 2010 15:06 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Tunisia pisze:Chiny; 25 głosów

Tunisia: 1 :wink:

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt gru 10, 2010 15:20 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

_namida_ pisze:
Tunisia pisze:Chiny; 25 głosów

Tunisia: 1 :wink:

;)
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt gru 10, 2010 15:26 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Tunisia pisze:
Mruczeek pisze:prośba, jakbyście były w schronisku na kizianiu to popracujcie nad Miłą 24/02/10 i nad Bursztynem 145/10/05
słyszałam, że nie powinny być ogłaszane bo to są dziki nie do złapania i nie miłe.
Czy to prawda? ostatnio ktoś chciał Bursztyna ale niestety nie dał się złapać pracownikowi.
Czy te kociaki przychodzą tylko do wolontariuszy?

Bursztyn przychodzi daje się bez problemu głaskać, plącze się koło nóg i pomiaukuje radośnie, ale to tak na spokojnie
z Miłą gorzej, nie pozwala się dotknąć ale na stronie jest od czasu kiedy ja przywieziono, zrzeczoną przez właściciela (to był kot "mieszkaniowy" :roll: ) ona chce ale się boi :|

rozmawiałam z lek., można by przenieść Bursztyna i Bonifacka na G2 (tam jest mało kotów i dużo więcej wolontariuszy zagląda ze względu na miziastość kotów) bo na garaże zapewne wejdą te ostatnio przywiezione megadzikusy, ale trzeba to jeszcze uzgodnić w Pauliną

na G2 miałyby większą szansę oswojenia się

Na garażu drugim dostawałyby nieustanny łomot od Filemona i Bruce'a. Na jedynce koty żyją we wzajemnej symbiozie, znają się długo i nie dochodzi między nimi do konfliktów

Filmiku nie oglądnę. Od wczoraj nie mogę dojść do siebie po śmierci mojego zwierzątka
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Pt gru 10, 2010 15:35 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Lunszpik pisze:
Filmiku nie oglądnę. Od wczoraj nie mogę dojść do siebie po śmierci mojego zwierzątka

szczurek?
Trzymaj się
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt gru 10, 2010 16:18 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

BarbAnn pisze:
Lunszpik pisze:

szczurek?
Trzymaj się

Szczurek. Był bardzo chory, cierpiał. Miał bardzo powiększone serducho, zapalenie płuc, stan zapalny jelita i płyn w otrzewnej.
Dzięki za wsparcie, Barb
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Pt gru 10, 2010 16:37 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

nie namawiam do filmu, osobiście mnie zemdliło i prawie pawia puściłam
tam jest Petycja można podpisać
------------------------------------------------------------------------------

Mam pytanie; jak sie wstawia obrazki, bo widzę że mojego o noskach nie ma (albo ja tego nie widzę, tylko X)
dałam na odsiebie.pl , wstawiłam link pomiędzy Img a właściwie to ten skopiowany adres i buła
podszkolcie mnie proszę
------------------------------------------------------------------------------

http://www.schronisko.krakow.pl/bigPicture.php?id=1559 uzupełniony tekst na stronie schroniska :ryk:
Filemon
k 148/10/10

Filemon to młodziutki, biało-bury wykastrowany, kocurek.
Jest spokojny, grzeczny. Nie lubi, jak inne koty mu dokuczają. Gdy nie dokuczają, to nawet poleży sobie tak futro w futro, ogon w ogon.

Z tęsknoty za własnym człowiekiem ostatnio zrobił się bardzo niegrzeczny i bije inne koty! On jest zazdrosny i walczy o każdego człowieka, którego chciałby mieć na wyłączność!!!

Najbardziej na świecie chciałby mieć swój domek. Filemon jest ogromnym pieszczochem, najchętniej nie schodziłby z ludzkich kolan i cały czas się przytulał. Jest ciekawy świata, nie ma kompleksów, nie boi się psów.

Może ktoś wybawi schroniskowe koty od kociego terrorysty i zaadoptuje zaborczego Filemona.

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pt gru 10, 2010 18:11 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Obrazek
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

[poprzednia][następna]