nie namawiam do filmu, osobiście mnie zemdliło i prawie pawia puściłam
tam jest Petycja można podpisać------------------------------------------------------------------------------
Mam pytanie; jak sie wstawia obrazki, bo widzę że mojego o noskach nie ma (albo ja tego nie widzę, tylko X)
dałam na odsiebie.pl , wstawiłam link pomiędzy Img a właściwie to ten skopiowany adres i buła
podszkolcie mnie proszę
------------------------------------------------------------------------------
http://www.schronisko.krakow.pl/bigPicture.php?id=1559 uzupełniony tekst na stronie schroniska
Filemon
k 148/10/10
Filemon to młodziutki, biało-bury wykastrowany, kocurek.
Jest spokojny, grzeczny. Nie lubi, jak inne koty mu dokuczają. Gdy nie dokuczają, to nawet poleży sobie tak futro w futro, ogon w ogon.
Z tęsknoty za własnym człowiekiem ostatnio zrobił się bardzo niegrzeczny i bije inne koty! On jest zazdrosny i walczy o każdego człowieka, którego chciałby mieć na wyłączność!!!
Najbardziej na świecie chciałby mieć swój domek. Filemon jest ogromnym pieszczochem, najchętniej nie schodziłby z ludzkich kolan i cały czas się przytulał. Jest ciekawy świata, nie ma kompleksów, nie boi się psów.
Może ktoś wybawi schroniskowe koty od kociego terrorysty i zaadoptuje zaborczego Filemona.