Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:Portfel jak portfel jakoś by wytrzymał, bardziej myślałam o mieszkaniu, a raczej co by z niego zostało
magdaradek pisze:AgaPap pisze:Portfel jak portfel jakoś by wytrzymał, bardziej myślałam o mieszkaniu, a raczej co by z niego zostało
łeeeeeeeeee, jeszcze z półtora roku i mamy zamiar się stąd wyprowadzić to mi nie zależy
magdaradek pisze:AgaPap pisze:Portfel jak portfel jakoś by wytrzymał, bardziej myślałam o mieszkaniu, a raczej co by z niego zostało
łeeeeeeeeee, jeszcze z półtora roku i mamy zamiar się stąd wyprowadzić to mi nie zależy
gosiaa pisze:magdaradek pisze:AgaPap pisze:Portfel jak portfel jakoś by wytrzymał, bardziej myślałam o mieszkaniu, a raczej co by z niego zostało
Madzia, gdzie planujecie się przeprowadzić?
shalom pisze:Zapraszam serdecznie na Retkinię:D ja mieszkam to od dwóch lat i to jest chyba najfajniejsza dzielnica w Łodzi. Zielono, czysto, wszystko blisko, uwielbiam tu mieszkać
magdaradek pisze:shalom pisze:Zapraszam serdecznie na Retkinię:D ja mieszkam to od dwóch lat i to jest chyba najfajniejsza dzielnica w Łodzi. Zielono, czysto, wszystko blisko, uwielbiam tu mieszkać
o Shalom to Ty też z Łodzi![]()
wiem, że Retkinia jest super, mnie się bardzo dobrze tam mieszkało.
Dopóki nie trafiliśmy na oszusta mieszkaniowego tego s!!@$%la![]()
![]()
![]()
a na jakim osiedlu retkińskim mieszkasz? Północ, południe, botanik, zagrodniki? czy jeszcze gdzieś indziej?
magdaradek pisze:no to moje osiedle......też mieszkałam na Armii Krajowej przy Kusocińskiego z kolei, w wierzowcu.
Oszust mieszkaniowy, który "sprzedał" mieszkanie, w którym mieliśmy zamieszkać 3 rodzinom..... my mieszakaliśmy wtedy w kawalerce, a blok obok znaleźliśmy 3 pokojowe mieszkanie, które chcieliśmy kupić. Na Retkinii właśnie. No i tak wyszło i później wylądowaliśmy w kamienicy na Piotrkowskiej
ale widocznie tak musiało być po prostu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości