Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:_namida_ pisze:Państwo wiedzą, że Elma już zarezerwowana.
Rzuciła im się w oczy od pierwszego wejrzenia w piwniczne zakamary no i wyszli niezdecydowani co do Truskawki. Mają zadzwonić. Poleciłam im jechać jeszcze do schroniska; nie wiem czy u nas spełnialiby warunki, bo to dom na wsi 300m od ulicy i kotek na pewno by wychodził. Choć poprzednia kotka przeżyła 20 lat.
Rudy spod mojego bloku został przygarnięty przez Zwierzęta Krakowa, zanim zdążyłam się zorientować.
W związku z tym dysponuję wolnym "cat-roomem" i mogę przygarnąć coś na tymczas, tak powiedzmy do 3 sztuk![]()
Proszę mi coś przydzielić wedle pilności przypadków.
Edit_f, może te Twoje?
w hotelu w iwanowicach są dwa dwumiesięczne kocurki, które wczoraj zabrałam matce.. i trójka - rodzeństwo, mają ok. sześć/siedem miesięcy.. i wszystkie generują koszty.. i wszystkie potrzebują człowieka.. ciężko powiedzieć, które bardziej..
miszelina pisze:miszelina pisze:Pozwalam sobie wkleić grafik na najbliższy tydzień:
zmiany
1: 11.00-14.00
2: 14.00-17.00
3: 17.00-20.00
w nawiasach godziny pracy kotów![]()
11.12. sobota
1. miszelina, kosma_shiva - kot Tymianek - jak se go złapię (11.00 - 13.00) - transport miszelina
kot Truskawka (13.00 - 15.00) - kto przywiezie z Kocimskiej?
2. Noemik, Kinga Warmijska - kot Negra (15.00 - 17.00) - transport Kinga Warmijska
3. anna09, edit_f - kot Dygotka (17.00 - 19.00/20.00) - transport Anna09
12.12. niedziela
1. Miszelina, Katgral - kot Sezam lub Majeranek (11.00 - 13.00) - transport miszelina
kot Elma (Kocimska) (13.00 - 15.00) - transport Anna09
2. Kasumi, Solangelica - kot Domiś (Dupek) (15.00 -17.00) - transport Tosza
3. Kocuria, Vanja - kot Borówka - transport Vanja
w niedzielę same czarne
Rozmawiałam z Tweety - żeby nie były same czarne, w niedzielę na 13.00 ma przyjechać Elma. To ta druga mniejsza burasia z dolnej klatki.
Z Majerankiem, sytuacja wyjaśni się w piątek, wezmę go do weta. Jak będzie ok, to przyjedzie. On jest jednak bardziej miziasty niż Sezam.
KTO PRZYWIEZIE TRUSKAWKĘ?
Tweety pisze:edit_f pisze:_namida_ pisze:Państwo wiedzą, że Elma już zarezerwowana.
Rzuciła im się w oczy od pierwszego wejrzenia w piwniczne zakamary no i wyszli niezdecydowani co do Truskawki. Mają zadzwonić. Poleciłam im jechać jeszcze do schroniska; nie wiem czy u nas spełnialiby warunki, bo to dom na wsi 300m od ulicy i kotek na pewno by wychodził. Choć poprzednia kotka przeżyła 20 lat.
Rudy spod mojego bloku został przygarnięty przez Zwierzęta Krakowa, zanim zdążyłam się zorientować.
W związku z tym dysponuję wolnym "cat-roomem" i mogę przygarnąć coś na tymczas, tak powiedzmy do 3 sztuk![]()
Proszę mi coś przydzielić wedle pilności przypadków.
Edit_f, może te Twoje?
w hotelu w iwanowicach są dwa dwumiesięczne kocurki, które wczoraj zabrałam matce.. i trójka - rodzeństwo, mają ok. sześć/siedem miesięcy.. i wszystkie generują koszty.. i wszystkie potrzebują człowieka.. ciężko powiedzieć, które bardziej..
miały mieć 5 tygodnia tamta trójeczka jest wrześniowa
kosma_shiva pisze:Aha, to dzięki feliway. Czy jak się skończy wkład to znowu się zacznie?
Czy jest szansa, że im przeszły agresje i będzie ok?
mahob pisze:kosma_shiva pisze:Aha, to dzięki feliway. Czy jak się skończy wkład to znowu się zacznie?
Może być i tak i tak. Gdyby zaczęła z powrotem to jeszcze raz spróbuj feliwaya - może potrzebować go dłużej.
Koty nabierają "nawyków" - zarówno w dobrą jak i złą stronę.
Oby już im przeszło i zachowywały się porządnie![]()
kosma_shiva pisze:mahob pisze:kosma_shiva pisze:Aha, to dzięki feliway. Czy jak się skończy wkład to znowu się zacznie?
Może być i tak i tak. Gdyby zaczęła z powrotem to jeszcze raz spróbuj feliwaya - może potrzebować go dłużej.
Koty nabierają "nawyków" - zarówno w dobrą jak i złą stronę.
Oby już im przeszło i zachowywały się porządnie![]()
dziekuje
bo jak znowu nasika mojemu spiacemu mezowi na poduszke to chyba z balkonu poleci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 88 gości