Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:2 nowe koty...?Dt nie ma nawet dla tych bardzo potrzebujących, które już są pokazane
Eh...
mar9 pisze:Liwia_ pisze:2 nowe koty...?Dt nie ma nawet dla tych bardzo potrzebujących, które już są pokazane
Eh...
następne kocie bidy![]()
![]()
mar9 pisze:wklejam z naszego wątku:
Ludzie dzwonią w sprawie adopcji Tomcia więc zadzwoniłam do Dużej Tomeczka, aby się wywiedzieć i dostałam odpowiedź, że Tomcio zostanie u nich na 1000%, córcia bierze leki na alergię i nie odda Tomeczka.
Jednym słowem Tomcio zakotwiczył na stałe![]()
Tomeczek stopniowo zaprzyjaźnia się z yorkami, zaczął hrabia wybrzydzać w jedzeniu, a Duzi oczywiście dogadzają jak mogą.
Wczoraj rozmawiałam z Dużą Kluseczki, niunia znalazła sobie cichy, ciepły i spokojny kącik na stryszku, gdzie odpoczywa i wygrzewa dupinkę a potem schodzi do Dużych i bawi się. Juz nie chowa sie za meblami.
Oczko ma dalej przemywane i zakrapiane, apetyt też służy, wygląda więc na to, że i ta adopcja się udała.
Za kilka dni jeszcze zadzwonię upewnić się czy na pewno u nich zostanie na stałe.
Duża Docusia zna miau i właśnie tu znalazła go i pokochała. Obiecała, że założy mu osobisty wątek.
justyna8585 pisze:Przypominam,że rozliczenie jest pare postów wcześniej...zostało 120 zł na moim koncie...Joachimek wymaga następnej wizyty u weta...Co myślicie o tym,żebym przelała 50 zł dokładki na ten cel?
slapcio pisze:Hehe podstępna jesteś
co do ciachania - są zwolennicy robienia tego juz w wieku właśnie ok. 4 m-cy, inni weci zalecają troche później (średnio 5-6 u kotki, 6-8 u kocurka). Wielu wetów uważa, ze dziewczynki najlepiej ciachac po pierwszej rujce, ale u dziczków wg mnie nie ma co na to czekać bo mo ze się okazać że zdążą zaciążyć.
Ja bym sugerowała taki gryplan: Czy one są wszystkie w tym samym wieku? Jak tak, dobrze by było zeby wet oszacował ile właściwie mogą miec i wkrótce zaczęła wycinać, zaczynając od dziewczynek.
mawin pisze:slapcio pisze:Hehe podstępna jesteś
co do ciachania - są zwolennicy robienia tego juz w wieku właśnie ok. 4 m-cy, inni weci zalecają troche później (średnio 5-6 u kotki, 6-8 u kocurka). Wielu wetów uważa, ze dziewczynki najlepiej ciachac po pierwszej rujce, ale u dziczków wg mnie nie ma co na to czekać bo mo ze się okazać że zdążą zaciążyć.
Ja bym sugerowała taki gryplan: Czy one są wszystkie w tym samym wieku? Jak tak, dobrze by było zeby wet oszacował ile właściwie mogą miec i wkrótce zaczęła wycinać, zaczynając od dziewczynek.
też tak sądzę, jeśli są odpowiednio duże że wet może wykonać zabieg to nie ma co czekać tylko sterylizować dziewczynki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 61 gości