Herszt z krwiakiem na uszku już w Ds :):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 15:09 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

dorobella pisze:Musiałabyś mieć dwie kuwety.

Co z transporterem, bo ja ci mogę pożyczyć.

eee tackę, która wcześniej służyła za kuwetę też wyciągnęłam.... gdzie tam, oba chcą robić do kuwety... Muszce tak bije serducho jak Herszt jest w kuwecie, że to się w głowie nie mieści....
Odnośnie kontenerka to mam nadzieję, że mi ze stadionu pożyczą jednej, ale muszę skombinować transporter na stałe, bo długo na tym pożyczaniu to nie pociągnę...

No fajny ten Herszcik, fajny :) gdyby jeszcze zamiast w nocy, w dzień wychodził to by jeszcze fajnieszy był....

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Czw gru 02, 2010 16:37 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

Może ktoś ma jakąś niepotrzebną kuwetę :roll:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw gru 02, 2010 17:21 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

potwierdzenie kastracji Herszta. Na pierwszą stronę też wkleiłam :)

Obrazek

OlaLola

Post » Pt gru 03, 2010 11:42 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

Dziś w nocy piękne serenady odśpiewywał nam pod oknem Herszcik.... Jego żałosne miauczenie umarłego by obudziły.... :roll: do dodatkowo któryś kawaler znalazł sobie nową kuwetę... łóżko.... przypuszczam, że Muszka, bo już mu się to zdarzało..... ale pewności nie mam, bo jak to moja mama stwierdziła, w nocy wszystkie koty są czarna i ona nie wie, który nasikał.... szkoda, że one sobie tych siest nie mogą w dzień urządzać.... Herszt w dzień pod łóżkiem leży, a w nocy życie towarzyskie mu się zaczyna..... masakra po prostu....

OlaLola

Post » Pt gru 03, 2010 11:44 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

Ola ciesz się, że nie masz pieć kotów które ci w nocy urządzają zabawe :ryk: nie ma to jak spać 6godź 8)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt gru 03, 2010 13:36 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

Rzeczywiście przydałby się i Feliway i druga kuweta. Jak miałam sikającego kota, to w mieszkaniu były 4 kuwety.
Musisz mieć drugą kuwetę.

Może ktoś ma zbędną kuwetę ?

dorobella

Post » Pt gru 03, 2010 22:20 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

Jutro blutuczem :ryk: wyślę kumpeli zdjęcia Herszcika, ona je zgra na kompa, wyślę mi @, a ja je wkleję tutaj :) To są zdjęcia jak Wam kiedyś obiecałam jeszcze z lata, na fonie całkiem fajnie wyglądają :) Mam nadzieję, że na kompie też będą tak wyglądać.

No i doszłyśmy z mamą do wniosku, że Herszt jednak nie nadaję się do domu z innymi kotami ( Nemi jeśli możesz zmień to w allegro). Prawda jest taka, że każdy postęp z Hersztem psuje Muszka.... np wczoraj Herszcik sobie pije mleczko, Muszka właził na pólkę, poślizgnął się i wraz z dwoma zeszytami spadł prosto na niczego nie świadomego Herszcika, przy okazji rozlewając całe mleko....

OlaLola

Post » Pt gru 03, 2010 22:37 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

OlaLola pisze:(...) No i doszłyśmy z mamą do wniosku, że Herszt jednak nie nadaję się do domu z innymi kotami ( Nemi jeśli możesz zmień to w allegro).(...)

Zmienione, wedle życzenia :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon gru 06, 2010 9:36 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

Dzięki wielkie :)
no wczoraj brałam dwa razy Herszta na kolana na cale dwie minuty na głaski.... :P
A dziś jak wstałam to Herszik zaczął miauczeć i chodził po mieszkaniu, nie umiał sobie miejsca znaleść ale przynajmniej nie siedzi już pod łóżkiem ;P:P Nawet sobie kuchnie zaczął zwiedzać, szkoda, że było to o 6 rano :P:PTeraz nie wiem jak jest bo pisze z kompa kumpeli jestem w Gliwicach. W każdym razie Muszka jest kotożercą bo jak Herszcik chodził to Muszka skakał na niego coraz mocniej.... powiedziałam mamie żeby ich odzieliła jak bedzie wychodzić bo nie mogą zostać sami razem...

Dziś powinnam mieć przesłane zdjęcia więc wkleje jak tylko je dostane.

OlaLola

Post » Pon gru 06, 2010 12:52 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon gru 06, 2010 20:56 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

Nie są najlepszej jakości, ale mam nadzieję, że wystarczą:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

OlaLola

Post » Czw gru 09, 2010 10:03 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

Jutro najprawdopodobniej Herszt będzie miał nowe zdjęcia, takie lepszej jakości.
Powiedzcie mi czy on ma jakieś ogłoszenia???

OlaLola

Post » Czw gru 09, 2010 10:52 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

To go na sesję przygotuj :twisted: Musi cudnie wyglądać :lol:

dorobella

Post » Czw gru 09, 2010 10:59 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

OlaLola pisze:Jutro najprawdopodobniej Herszt będzie miał nowe zdjęcia, takie lepszej jakości.
Powiedzcie mi czy on ma jakieś ogłoszenia???

Jeszcze przez 6 dni będzie miał allegro. Później odnowię, albo zrobię nowe - w zależności czy będą nowe zdjęcia.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Czw gru 09, 2010 11:41 Re: Herszt z krwiakiem, Dt się rozmyślił... Prosimy o ogłoszenia

Ola ja w Centrum będę wcześniej i jak pozałatwiam sprawy to i dam znać :)

dorobella

[poprzednia][następna]