Ola się utajniła.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Wróciłyśmy z Hopi.
Eeee tam. Pańcia nieco shisteryzowała.![]()
Kot jest obżarty - jelita nie nadążają odprowadzać kupy. I tyle. Kota trzeba 'odciążyć' to będzie się mógł poruszać i nie przekarmiać, bo przytył.
Na USG widać ładne nereczki i wątróbkę i baaaardzo pełne jelita. Nie widać żadnego płynu i innych badziewi.
No to jakby tyle.
Przy okazji skonsultowałam kilka spraw i muszę zabrać się do opracowania rezultatów. Trochę pracy będzie.![]()
Kiedy wróciłam do domu i nasypałam do misek - Basza stawiła się 'jak za dawnych dobrych czasów'. Znowu je ładnie. Sama włazi na łóżko - nie chowa się już na modemie pod biurkiem. Włazi mi też na kolana. Podnosi też ogonek, gdy ją głaszczę.
Jeszcze nie koniec nerwów, ale jakby odpuściło nieco.
Agn pisze:Wróciłyśmy z Hopi.
Eeee tam. Pańcia nieco shisteryzowała.![]()
Kot jest obżarty - jelita nie nadążają odprowadzać kupy. I tyle. Kota trzeba 'odciążyć' to będzie się mógł poruszać i nie przekarmiać, bo przytył.
Na USG widać ładne nereczki i wątróbkę i baaaardzo pełne jelita. Nie widać żadnego płynu i innych badziewi.
No to jakby tyle.
Przy okazji skonsultowałam kilka spraw i muszę zabrać się do opracowania rezultatów. Trochę pracy będzie.![]()
Kiedy wróciłam do domu i nasypałam do misek - Basza stawiła się 'jak za dawnych dobrych czasów'. Znowu je ładnie. Sama włazi na łóżko - nie chowa się już na modemie pod biurkiem. Włazi mi też na kolana. Podnosi też ogonek, gdy ją głaszczę.
Jeszcze nie koniec nerwów, ale jakby odpuściło nieco.
Asia_Siunia pisze:
Cóż znowu Agnieszko wymyśliłaś
![]()
villemo5 pisze:Za Baszkę jeszcze można potrzymać? Przyda się jeszcze?![]()
![]()
Mary_Poole pisze:Czyli Hopi choruje na to samo co co drugi kot - pasibrzuchowstwo pospolite
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 85 gości