Katii 80 bardzo dziękujęmy za przekazanie 50 zł dla Luspy która kupi jedzonko kociej rodzince, która to zaszczyciła ją swoją obecnością pod jej blokiem...

Moderator: Estraven

Kocia Lady pisze:Katii 80 bardzo dziękujęmy za przekazanie 50 zł dla Luspy która kupi jedzonko kociej rodzince, która to zaszczyciła ją swoją obecnością pod jej blokiem...![]()
![]()
Dzisiaj byłam u rodzinki. Zawiozłam chrupek, puszek, serduszek i wątróbki. Mama zaczęła ładnie jeść
Mam taką cichutką nadzieję, że może dałaby się oswoić
no to super, mamy nadzieję na szczęśliwy happy-and, ja z kolei chodziłam przed chwilą pod jałowiec dać kociastym dzikusom kolację, bo puszka ranna znikła bez śladu, idziemy wraz z Seniorką i słyszę okropny miaukot i wrzask, patrzę a tu mała bura koteczka, albo koteczek, którego widuje w śmietniku zaatakowała moją Pysię która wyszła przez okno się załatwić, podejrzewam, że w domku który postawiłam pod oknem ów napastnik spał i jak Pysia wychodziła skacząc na domek, to zaczęła się gonitwa... 

To powiedzenie "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą" wielu powinno sobie do serca wziąć...

wiem staram się robić co mogę, zajmuję się wszystkim, żeby odpędzić złe myśli, pójdę jutro do tego pana i powiem co i jak z Decortineffem, i jeszcze sama dokładnie obejrzę te kicie, ale ta Tygryskowata, coś jej dolega, a na Kotkowie obejrzałam w rubryce zaginionych taką podobną może to ona????

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, ewar, pauprenses, sebans i 35 gości