Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tak samo napiszę, może zamiast przyjmować (bo nawet nie sugeruję, że kupiłaś) od darczyńcow zabawki - niektóre dość drogie - jakie sa widoczne na filmikach - poprosić ich o wystawienie na KB na sterylki i leczenie kotów?
MariaD pisze:Tak samo napiszę, może zamiast przyjmować (bo nawet nie sugeruję, że kupiłaś) od darczyńcow zabawki - niektóre dość drogie - jakie sa widoczne na filmikach - poprosić ich o wystawienie na KB na sterylki i leczenie kotów?
Mary_Poole pisze:Czemu tak napisalas? Jaka mial ten przytyk wartosc merytoryczna???
magaaaa pisze:Mary_Poole pisze:Czemu tak napisalas? Jaka mial ten przytyk wartosc merytoryczna???
Napisała żeby dowalić, Mary. A przytyk jak i wszystkie jej wypowiedzi był bez wartości.
mirka_t pisze:Miałabym powiedzieć "nie, dziękuję, sprzedaj to komuś a mi daj kasę".
MariaD pisze:mirka_t pisze:Miałabym powiedzieć "nie, dziękuję, sprzedaj to komuś a mi daj kasę".
Tak, dokładnie tak: potrzebuję kasę na kastrację i leczenie. Tak jak teraz piszesz - bo to jest prawda.
Zabawką kotów ani nie wykastrujesz, ani nie wyleczysz ani nie nakarmisz.
magaaaa pisze:Takie np pytania, Mario D:
ile masz kotów?
W jakich żyją warunkach?
Pracujesz gdzieś?
Twoje mieszkanie jest Twoje czy wynajmowane?
Jaką ma powierzchnię?
Ile masz wzrostu i ile ważysz
Zosię już pytałam, ale poleciałą gdzieś. Pewnie wstydliwie ukryć legitkę. Bo tego drugiego się nie da.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 212 gości