Zrobiłam aktualizację na pierwszej stronie.
A to nasz senior, ok. 15-letni Karmel

Kocurek dostaje jeszcze antybiotyki, przebywa u mojej znajomej.
Szukamy jemu domu, ale na razie bezskutecznie. Jeżeli nie znajdziemy mu dt/ds to po leczeniu będziemy musiały go wypuścić.
Karmelek już od dwóch tygodni jest u znajomej, jeżeli go wypuścimy to kocurek się załamie.
Proszę, pomóżcie znaleźć mu dom. To bez znaczenia czy będzie to dt czy ds, najważniejsze, żeby znalazł kochających ludzi. Jeżeli ktoś chciałby pomóc ogłaszać Karmela, to mogę wysłać na maila zdjęcia i tekst do ogłoszeń. Dodam że kocurek przez te 2 tygodnie się zmienił. Teraz nie boi się już ludzi, chce być głaskany, większość dnia przesypia.
Bardzo potrzebny jest również dt/ds dla Marysi.
Biedna kicia, nocuje na dworze.
Nie wiem co jej się stało, ale gdy zaniosę ją do piwnicy, to ona od razu z niej ucieka.
Może ma jakieś złe wspomnienia, może któryś z kotów ją atakuje...
Jest bardzo przyjacielska, lubi być głaskana, brakuje jej kontaktu z człowiekiem.
Następna w kolejce do znalezienia domku jest Tricolorka, a na końcu Delma, bo nad nią trzeba jeszcze trochę popracować, gdyż nie ufa obcym ludziom.
Mam też dobrą wiadomość.
Jeżeli Tricolorka, Karmelek, Marysia i Delma znajdą dom, to pani opiekująca się kotami zabierze do siebie Majkę - najdzikszą kotkę.
Tylko nie wiem, czy to kiedyś nastąpi. Trudno jest znaleźć dom jednemu dorosłemu kotu, a co dopiero czterem.