Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:...
W Koterii trzymają tydzień, więc musi wystarczyć....
Megana pisze:...
... albo znajdź najbliższego weta, może akurat jest to ktoś rozsądny. Jak nie, to kolejnego, musisz się umówić i łapać.
To, że ktoś nienależycie wykonuje zadanie
Megana pisze:Cóż, moje osobiste doświadczenia z Koterią są takie, że wszystkie trzy zrobione przez nich kotki są w najlepszym porządku w sensie zdrowotnym.(...)
Magilaina pisze:(...) A może ktos doświadczony z Warszawy chciałby zerknąć? To tuz obok ul. żelaznej. (...)
AnielkaG pisze:Gdzie jest dokładnie ta kotka? Masz samochód? Mogę złapać i wysterylizować za darmo. Klatkę mam, nie za bardzo mam transport.To, że ktoś nienależycie wykonuje zadanie
jak śmiesz tak pisać o Koterii? Jakie zadanie? Rozumiem że utrzymujesz z własnych pieniędzy pracę tego ośrodka i masz jakoweś wymagania?
PcimOlki pisze:Nie ja napisałem, że przetrzymują kotki tydzień po zabiegu. Tydzień po operacji ledwo szwy można zdjąć.
Nic moje pieniądze nie mają tu do rzeczy, że Koteria stosuje standardy ukierunkowane na ilość a nie na bezpieczeństwo. Co za różnica - jedna kotka mniej, jedna więcej.
PcimOlki pisze:AnielkaG pisze:Gdzie jest dokładnie ta kotka? Masz samochód? Mogę złapać i wysterylizować za darmo. Klatkę mam, nie za bardzo mam transport.To, że ktoś nienależycie wykonuje zadanie
jak śmiesz tak pisać o Koterii? Jakie zadanie? Rozumiem że utrzymujesz z własnych pieniędzy pracę tego ośrodka i masz jakoweś wymagania?
Nie ja napisałem, że przetrzymują kotki tydzień po zabiegu. Tydzień po operacji ledwo szwy można zdjąć.
Nic moje pieniądze nie mają tu do rzeczy, że Koteria stosuje standardy ukierunkowane na ilość a nie na bezpieczeństwo. Co za różnica - jedna kotka mniej, jedna więcej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 107 gości