Asia K pisze:Informuję, że Franek jest u Michała w Rumii, ja mam w Oliwie koteczkę Lilkę (czarną od Agi).
miło nam asiu, winera dzielnie zajmuje się franiem pod kątem weterynaryjnym

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Asia K pisze:Informuję, że Franek jest u Michała w Rumii, ja mam w Oliwie koteczkę Lilkę (czarną od Agi).
biamila pisze:sabina skaza pisze:maria_kania pisze:Informuje, że w miesiącu XII/10r. jest kiepski ruch na bazarku,
spróbujcie poszukać moze jeszcze jakis fajnych fantów...
ehh
to ja bym chciała wystawić na licytację mojego męża
O matko! ale czy wykastrowany?aby nie chcieli rozmnożyć, bo wiesz urodny itd.
dzidzia pisze:Mój mnie dziś tak wkurzył, że chetnie też wystawie na licytacjeCena wyjściowa 0 PLN. Nawet za darmo niech idzie
biamila pisze:dzidzia pisze:Mój mnie dziś tak wkurzył, że chetnie też wystawie na licytacjeCena wyjściowa 0 PLN. Nawet za darmo niech idzie
Dzidziu, a twój już wykastrowany? bo jak nie to może daj mu szansę wykastruj może złagodnieje. Wykaż trochę cierpliwościmój mnie dziś od rana drażni, jeszcze trochę a się doigra
sabina skaza pisze:ja jestem za tym żebyś obraz sprzedała na rzecz kotki, nie ma potrzeby żebyś wykładała ze swoich, wszystkie musimy się zebrac do kupy. ja proponuję zebranie i moze na dzień dzisiejszy już nie zwożenie nowych kotów do wetów, bo nam na tymczasy nie starczy. monika jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, popracujemy na kromkę....kota
mpacz78 pisze:Sabina, rozumiem, że Rysiek nie czyta forum miaujakby wiedział, że tu o jego kastracji się rozprawia
![]()
Może i ja swojego sprzedam, albo najlepiej do adopcji wirtualnej oddamżeby mu ktoś sponsorował piwo i papierosy
, karmić to ja go mogę (ręczę ze wychodzi dużo taniej).
seja pisze:Chciałam podziękować Sabinie i Wam za wykup Sisi i Dejzi, za opiekę, za wszystko![]()
I przeprosić za problem z Panią Agatą, bo to ja niechcący ściągnęłam ją Sabinie na głowę![]()
W zeszłym roku nie miałam z nią takich problemów, przechowałam koty, ona znalazła mieszkanie i nie było problemu...
sabina skaza pisze:seja pisze:Chciałam podziękować Sabinie i Wam za wykup Sisi i Dejzi, za opiekę, za wszystko![]()
I przeprosić za problem z Panią Agatą, bo to ja niechcący ściągnęłam ją Sabinie na głowę![]()
W zeszłym roku nie miałam z nią takich problemów, przechowałam koty, ona znalazła mieszkanie i nie było problemu...
ASIU TO BYŁ MÓJ NAJLEPSZY ZAKUP W TYM ROKURADOŚĆ W OCZACH RODZICÓW BEZCENNA, MOJA RADOŚĆ ZE KOT POZOSTANIE W RODZINIE JESZCZE CENNIEJSZA, A MINA KOTA JAK LEŻY TACIE NA GŁOWIE NIE DO WYCENIENIA
![]()
![]()
dlatego chcę teraz sprzedać marudnego męża u marii na bazarku, bo mi swoim "zgrzędzeniem" psuje radość tego zakupu. dziewczyny no to pakujemy naszych chłopów do wora i wieziemy do marii, niech zapakuje ich do bazarkowej szafy
![]()
asia gdyby p. agata dalej mogła trzymac te koty na tymczase u ciebie, sytuacja powtarzała by się rok w rok, koty są za stare, trzeba było radykalnie ciąć. dla tej osoby nie ma ratunku- moim zdaniem ona sama musi chcieć sobie pomóc (moje spostrzeżenia- najpierw placówka typu dom samotnej matki...no ale tam nie wolno pić, potem terapia, a potem dopiero można budować życie od nowa). skoro ona sobie nie umie w życiu pomóc i swojemu dziecku, to koty też by lądowały z piwnicy do garażu, od jednej koleżanki do drugiej. siska od 2003 roku nie widziała weta. więc to się chyba nazywa zaniedbanie...
asiu jest dobrze, dobrze że na nas rzeźniczki kotki trafiły, my się nie certolimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości