Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 19:17 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Asia K pisze:Informuję, że Franek jest u Michała w Rumii, ja mam w Oliwie koteczkę Lilkę (czarną od Agi).
:)

miło nam asiu, winera dzielnie zajmuje się franiem pod kątem weterynaryjnym :P ja jestem pełna nadziei że michał go jednak zaadoptuje :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto gru 07, 2010 19:20 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

biamila pisze:
sabina skaza pisze:
maria_kania pisze:Informuje, że w miesiącu XII/10r. jest kiepski ruch na bazarku,
spróbujcie poszukać moze jeszcze jakis fajnych fantów...
ehh

to ja bym chciała wystawić na licytację mojego męża :D

O matko! ale czy wykastrowany? :ryk: aby nie chcieli rozmnożyć, bo wiesz urodny itd. :piwa:

poprosze kasprzyka o tania kastrację ryszarda ;) wiesz jakby był urodny, to bym go nie chciała licytować, a do tego ma okropny charakter, nie zarobimy na nim za dużo....ale zawsze jakis grosik wpadnie, może jakaś ślepa i głucha go kupi?

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Wto gru 07, 2010 19:23 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

:ryk: :ryk: To i ja mojego wstawię..wsumie urodny jest i obrotny :ryk: tylko też ten paskudny charakter :ryk: ale zatai się...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto gru 07, 2010 19:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

marea pozyskuj członków, bądź dzielna!

kinga jasne, za darmo, wiesz ile my się musiałyśmy tam nadzwonic i naprosić żeby nam sprzedała koty. pierwszy kot wykupiony za moje- 200 zł, drugi ze składki- 150 zł. i tak słucham od ryśka że jestem świrem :? :? bo zamiast zarabiać- wydaję :wink: a ja ta się cieszę, bo już dziś spokojnie zasnę :ok: uffffffffffff.....

kinga mam nadzieję że zobaczymy cię 17 w kontraście :piwa:
menager obiecał darmowe rezerwacje 2 ław dla nas pod sceną, więc jak dobrze pójdzie to 100 zł nie trzeba będzie płacić.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Wto gru 07, 2010 19:27 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

to ja bym chciała wystawić na licytację mojego męża :D[/quote]
O matko! ale czy wykastrowany? :ryk: aby nie chcieli rozmnożyć, bo wiesz urodny itd. :piwa:[/quote]

poprosze kasprzyka o tania kastrację ryszarda ;) wiesz jakby był urodny, to bym go nie chciała licytować, a do tego ma okropny charakter, nie zarobimy na nim za dużo....ale zawsze jakis grosik wpadnie, może jakaś ślepa i głucha go kupi?[/quote]
Pamiętaj kochana, my kobiety jesteśmy nieodgadnione i za nami nie trafisz. A nóż, widelec zgarniesz okrągłą sumkę?! jak nie wystawisz to się nie przekonasz. Na zasadzie "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz" :ryk: do dzieła fotkę mogę strzelić, dobra fotka zwiększa szanse :wink:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto gru 07, 2010 19:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Mój mnie dziś tak wkurzył, że chetnie też wystawie na licytacje :evil: Cena wyjściowa 0 PLN. Nawet za darmo niech idzie :twisted:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto gru 07, 2010 19:47 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Chciałam podziękować Sabinie i Wam za wykup Sisi i Dejzi, za opiekę, za wszystko :)
I przeprosić za problem z Panią Agatą, bo to ja niechcący ściągnęłam ją Sabinie na głowę
:oops:

W zeszłym roku nie miałam z nią takich problemów, przechowałam koty, ona znalazła mieszkanie i nie było problemu...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto gru 07, 2010 19:51 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

dzidzia pisze:Mój mnie dziś tak wkurzył, że chetnie też wystawie na licytacje :evil: Cena wyjściowa 0 PLN. Nawet za darmo niech idzie :twisted:

Dzidziu, a twój już wykastrowany? bo jak nie to może daj mu szansę wykastruj może złagodnieje. Wykaż trochę cierpliwości :ryk: mój mnie dziś od rana drażni, jeszcze trochę a się doigra :mrgreen:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto gru 07, 2010 19:54 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

biamila pisze:
dzidzia pisze:Mój mnie dziś tak wkurzył, że chetnie też wystawie na licytacje :evil: Cena wyjściowa 0 PLN. Nawet za darmo niech idzie :twisted:

Dzidziu, a twój już wykastrowany? bo jak nie to może daj mu szansę wykastruj może złagodnieje. Wykaż trochę cierpliwości :ryk: mój mnie dziś od rana drażni, jeszcze trochę a się doigra :mrgreen:

Mój jeszcze nie jest wykastrowany. Moze pozbieramy ich więcej i hurtem na kastracje zawieziemy, taniej będzie :ryk:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto gru 07, 2010 19:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:ja jestem za tym żebyś obraz sprzedała na rzecz kotki, nie ma potrzeby żebyś wykładała ze swoich, wszystkie musimy się zebrac do kupy. ja proponuję zebranie i moze na dzień dzisiejszy już nie zwożenie nowych kotów do wetów, bo nam na tymczasy nie starczy. monika jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, popracujemy na kromkę....kota :wink:

Spokojnie, zobaczymy jak będzie, zobaczymy ile wyniesie leczenie Kromki, i ile będzie na koncie i jakie potrzeby będa inni mieli, zobaczymy i wspólnie postanowimy, możliwości jest kilka, ja mogę część wyłożyć, dr może poczekać na zapłatę, może obraz się sprzeda na Kromeczkę - zapytam p. Joannę.

Sabina, rozumiem, że Rysiek nie czyta forum miau :ryk: jakby wiedział, że tu o jego kastracji się rozprawia :lol:

Może i ja swojego sprzedam, albo najlepiej do adopcji wirtualnej oddam :mrgreen: żeby mu ktoś sponsorował piwo i papierosy :lol: , karmić to ja go mogę (ręczę ze wychodzi dużo taniej).
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto gru 07, 2010 19:59 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

mpacz78 pisze:Sabina, rozumiem, że Rysiek nie czyta forum miau :ryk: jakby wiedział, że tu o jego kastracji się rozprawia :lol:

Może i ja swojego sprzedam, albo najlepiej do adopcji wirtualnej oddam :mrgreen: żeby mu ktoś sponsorował piwo i papierosy :lol: , karmić to ja go mogę (ręczę ze wychodzi dużo taniej).

:ryk: :ryk: :ryk:

seja

Post » Wto gru 07, 2010 20:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Potrzeba DT dla szczeniaka i kociaka obie panny!
Dziś próbowałam wraz z Agnieszką Marczak złapać swoją olszynową dziczkę. Jej się nie udało złapać ale za to złapałyśmy dwie lotosówki pingwinke ciężarną oraz miziaczke rudo bura. A dochodząc do sedna sprawy do lecznicy na Elbląskiej dzień wczesniej ktoś podrzucił ok. 2 miesięczną sunię. Niestety sprawa zaszla za daleko bo sunia miała już być zabrana do schroniska. Agnieszka w ostatniej chwili uratowała psinke przed schroniskiem. U niej moze sunia byc tylko do końca tygodnia , nie może dłużej zostać. Możecie pomóc? Inaczej trafi do schroniska :!: :!: :!:
Kociak zaś został złapany na dolnym mieście to pingwinka kotka , został do złapania jeszcze jeden kociak ok 3miesieczny. Prawdopodobnie są tam jeszcze jakieś mniejsze kociaki ale głęboko w piwnicy - nie miałyśmy tam dostepu. Agnieszka niestety nie może zatrzymać u siebie też tego kociaka . Przy łapaniu kicia była płochliwa ale nie agresywna, nie stawiała oporu.
Oto zdjęcia suni:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Wto gru 07, 2010 20:46 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

seja pisze:Chciałam podziękować Sabinie i Wam za wykup Sisi i Dejzi, za opiekę, za wszystko :)
I przeprosić za problem z Panią Agatą, bo to ja niechcący ściągnęłam ją Sabinie na głowę

W zeszłym roku nie miałam z nią takich problemów, przechowałam koty, ona znalazła mieszkanie i nie było problemu...

ASIU TO BYŁ MÓJ NAJLEPSZY ZAKUP W TYM ROKU :) RADOŚĆ W OCZACH RODZICÓW BEZCENNA, MOJA RADOŚĆ ZE KOT POZOSTANIE W RODZINIE JESZCZE CENNIEJSZA, A MINA KOTA JAK LEŻY TACIE NA GŁOWIE NIE DO WYCENIENIA :ok: :wink:
dlatego chcę teraz sprzedać marudnego męża u marii na bazarku, bo mi swoim "zgrzędzeniem" psuje radość tego zakupu :wink: . dziewczyny no to pakujemy naszych chłopów do wora i wieziemy do marii, niech zapakuje ich do bazarkowej szafy :ok:

asia gdyby p. agata dalej mogła trzymac te koty na tymczase u ciebie, sytuacja powtarzała by się rok w rok, koty są za stare, trzeba było radykalnie ciąć. dla tej osoby nie ma ratunku- moim zdaniem ona sama musi chcieć sobie pomóc (moje spostrzeżenia- najpierw placówka typu dom samotnej matki...no ale tam nie wolno pić, potem terapia, a potem dopiero można budować życie od nowa). skoro ona sobie nie umie w życiu pomóc i swojemu dziecku, to koty też by lądowały z piwnicy do garażu, od jednej koleżanki do drugiej. siska od 2003 roku nie widziała weta. więc to się chyba nazywa zaniedbanie...

asiu jest dobrze, dobrze że na nas rzeźniczki kotki trafiły, my się nie certolimy :D

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Wto gru 07, 2010 20:49 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:
seja pisze:Chciałam podziękować Sabinie i Wam za wykup Sisi i Dejzi, za opiekę, za wszystko :)

ASIU TO BYŁ MÓJ NAJLEPSZY ZAKUP W TYM ROKU :) RADOŚĆ W OCZACH RODZICÓW BEZCENNA, MOJA RADOŚĆ ZE KOT POZOSTANIE W RODZINIE JESZCZE CENNIEJSZA, A MINA KOTA JAK LEŻY TACIE NA GŁOWIE NIE DO WYCENIENIA :ok: :wink:
dlatego chcę teraz sprzedać marudnego męża u marii na bazarku, bo mi swoim "zgrzędzeniem" psuje radość tego zakupu :wink: . dziewczyny no to pakujemy naszych chłopów do wora i wieziemy do marii, niech zapakuje ich do bazarkowej szafy :ok:

asia gdyby p. agata dalej mogła trzymac te koty na tymczase u ciebie, sytuacja powtarzała by się rok w rok, koty są za stare, trzeba było radykalnie ciąć. dla tej osoby nie ma ratunku- moim zdaniem ona sama musi chcieć sobie pomóc (moje spostrzeżenia- najpierw placówka typu dom samotnej matki...no ale tam nie wolno pić, potem terapia, a potem dopiero można budować życie od nowa). skoro ona sobie nie umie w życiu pomóc i swojemu dziecku, to koty też by lądowały z piwnicy do garażu, od jednej koleżanki do drugiej. siska od 2003 roku nie widziała weta. więc to się chyba nazywa zaniedbanie...

asiu jest dobrze, dobrze że na nas rzeźniczki kotki trafiły, my się nie certolimy :D

Nie mniej jednak DZIĘKUJĘ :)

seja

Post » Wto gru 07, 2010 20:49 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Kasiullka pisze:Oto zdjęcia suni:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:wink:

seja