Niepełnosprytny Maniuś i gruby Stefan nowe fotki str 54 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 19:17 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan i ... f*ck.

Uomamuniu.... 8O
To Wy przechlapane macie z tym Maniusiem... :?

A Stefan, cóż....Strasznie tłusty jest 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob lis 13, 2010 19:19 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan i ... f*ck.

niby terrorysta a kochany - hhm.... na moje oko macie syndrom sztokholmski ;)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Sob lis 13, 2010 20:21 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan i ... f*ck.

pixie65 pisze:Uomamuniu.... 8O
To Wy przechlapane macie z tym Maniusiem... :?

A Stefan, cóż....Strasznie tłusty jest 8)

No mamy. Czasami miewamy już serdecznie dosyć - szczególnie jak mu się przypomni o 3ciej w nocy, że może by tak się pobawić, albo coś tam innego mu się uroi w bańce :roll:
TRochę działa rzucanie go poduszkami i straszenie klepką na muchy.
Teraz sobie wyobraźcie jak o trzeciej w nocy biegam za Mańkiem i macham klepką :roll:

Czasami tżet się wkurzy porządnie i wykrzykuje, że trzeba mu wyciąć struny głosowe :?

Jest mega słodki i tak samo wkurzający. Dziwne połączenie.
Jedno jest pewne mimo jego wrzasków i kolejnej mega drogiej kuracji, która wkrótce go czeka, nie wyobrażam sobie, że mogłoby go nie być.
Tak samo ma Stefan. Nigdy nie śpią razem i ciągle się leją, ale lubią się nawzajem wymyć od czasu do czasu ;)

aha - prawdopodobnie przyszłe lato spędzimy razem z kotami w Grecji :1luvu:
Będą kocury-plażowicze :D
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pon gru 06, 2010 9:15 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan i ... f*ck.

kocinki śliczne, śliczne. widze namiętnie zapasy uprawiają... nasze też lubią powalczyć i to ostro czasem aż kłaki lecą. Co do jedzonka to marzy nam się BARF, ale to stopniowo mam nadzieje, ze pójdzie. trudno, albo zjedza albo głodne będą. suche się całkiem kończy teraz więc to dobry moment by był. A Stefan to fakt, kulka niesamowita. ale za to jaka słodka :1luvu:
dzieki za odwiedziny :D
bede wpadac:D
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Wto gru 07, 2010 19:07 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Witam w naszym wątku silver_87 :D

Z racji tego, że święta i że kanapa już więcej nie wytrzyma kupujemy drapak. Proszę o rady.

http://allegro.pl/4w1-domek-legowisko-d ... 03830.html
http://allegro.pl/drapak-dla-kota-produ ... 12696.html
http://allegro.pl/drapak-duzy-domek-dla ... 03761.html

Chcemy coś jw choć trochę się boję o Maniusia. Ktoś się orientuje czy takie drapaki z allegro są okejne? Czy to jakieś buble może?
Obrazek

Miss

Post » Wto gru 07, 2010 19:21 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Miss pisze:Witam w naszym wątku silver_87 :D

Z racji tego, że święta i że kanapa już więcej nie wytrzyma kupujemy drapak. Proszę o rady.

http://allegro.pl/4w1-domek-legowisko-d ... 03830.html
http://allegro.pl/drapak-dla-kota-produ ... 12696.html
http://allegro.pl/drapak-duzy-domek-dla ... 03761.html

Chcemy coś jw choć trochę się boję o Maniusia. Ktoś się orientuje czy takie drapaki z allegro są okejne? Czy to jakieś buble może?

mnie sie ten drugi podoba :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto gru 07, 2010 19:22 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Te kocie meble :D bo trudno je nawet drapaki nazwać, wyglądają na solidne. Nie kupuj tylko niczego, co się opiera na jednej podpórce, najlepiej na czterech, żeby było stabilne i nie telepało się przy najmniejszym ruchu wskakującego kota, bo może to omijać. Życzę powodzenia z ludzkimi meblami, może wytrzymają jeszcze trochę. Moje koty swoje drapaki traktują jako jeszcze jeden mebel do drapania. Czasem biegną do drapaka i patrząc mi głęboko w oczy ("zobacz, jaka jestem grzeczna"), drapią drapak, a potem już spokojnie udają się do zszarpanego ponad wszelką miarę mebla :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 07, 2010 19:32 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

MalgWroclaw pisze: Moje koty swoje drapaki traktują jako jeszcze jeden mebel do drapania. Czasem biegną do drapaka i patrząc mi głęboko w oczy ("zobacz, jaka jestem grzeczna"), drapią drapak, a potem już spokojnie udają się do zszarpanego ponad wszelką miarę mebla :mrgreen:

8O 8O 8O

Chyba żartujesz? :ryk: :ryk: :ryk:
To bez sensu chyba pomysł z tym drapakiem. My oczekujemy, że one się całkiem przeniosą z drapaniem :mrgreen:

Ten drugi fajny, ale MAniuś ma problemy z równowagą i kurcze nie wiem czy taki wysoki będzie bezpieczny :?
U nas (Belgia) najmniejszy drapak w stylu budka, słupek i platforma kosztuje tyle co te wielkie na allegro.
ahaha może jeszcze biznes rozkręcę :D
Obrazek

Miss

Post » Wto gru 07, 2010 19:39 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Hm, jak zabrały się do kanapy, to pewnie przy niej zostaną...
Drapak bedzie na dodatek i do wspinania się
Prynajmniej tak jest u mnie. Sofę trzyma przy zyciu tylko kapa i jej poświęcenie :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto gru 07, 2010 19:43 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Nie żartuję, przyzwyczaiłam się :mrgreen: Podobnie jak do wielu innych rzeczy, które na razie utajnię, żeby nie zniechęcać. A pomysł z drapakiem JEST SUPER! Nie ma co żałować rozrywki
Ostatnio edytowano Wto gru 07, 2010 19:57 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 07, 2010 19:47 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

:?

Kurde. Stefan taki łajdak, rozszarpał cały bok kanapy. Maniuś lubi drapać w pionie więc zajął się skórzanym fotelem :roll: No nic, przynajmniej będą miały frajdę. Czyli spokojnie bez obaw można kupować taki drapak na allegro - byle stabilny, tak?

MalgWroclaw - nic mi tu nie utajniaj! :D
Obrazek

Miss

Post » Wto gru 07, 2010 19:50 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Miss pisze:
MalgWroclaw pisze: Moje koty swoje drapaki traktują jako jeszcze jeden mebel do drapania. Czasem biegną do drapaka i patrząc mi głęboko w oczy ("zobacz, jaka jestem grzeczna"), drapią drapak, a potem już spokojnie udają się do zszarpanego ponad wszelką miarę mebla :mrgreen:

8O 8O 8O

Chyba żartujesz? :ryk: :ryk: :ryk:
To bez sensu chyba pomysł z tym drapakiem. My oczekujemy, że one się całkiem przeniosą z drapaniem :mrgreen:

Ten drugi fajny, ale MAniuś ma problemy z równowagą i kurcze nie wiem czy taki wysoki będzie bezpieczny :?
U nas (Belgia) najmniejszy drapak w stylu budka, słupek i platforma kosztuje tyle co te wielkie na allegro.
ahaha może jeszcze biznes rozkręcę :D

Miss mam 3-lapna kotke i wierz mi ze daje rade nie z takimi wysokosciami..
Agatka nie ma lewej przedniej lapki i wcale jej to nie przeszkadza w skakaniu na wysokie meble..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto gru 07, 2010 19:56 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

ten drugi zdecydowanie najbardziej mi sie podoba... nie wiem jak allegro. ja kupowałam w zooplus.pl poki co jestem zadowolona, chociaz przy mlodym, rosnącym norwegu nie wiem ile wytrzyma. a co do Maniusia, ciezko powiedziec, ale myslę ze drapak mu nie zaszkodzi,sam wyczuje na ile może sobie pozwolić. udanego wyboru!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Wto gru 07, 2010 20:08 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

No właśnie Maniuś nie jest zbyt dobry w takich manewrach, często ma wypadki :?
Chyba się zdecydujemy na ten drugi. Będzie miał tż misję żeby go skręcić. Tylko jakiś mniej "brudliwy" kolor muszę zamówić. Już nie mogę się doczekać kina akcji 8)
Obrazek

Miss

Post » Wto gru 07, 2010 23:28 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

już wybraliśmy :mrgreen: :mrgreen:

Jakoś bałam się tych z allegro więc zamawiam taki:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/185567

Obrazek

Ma wszystkie elementy które chciałam więc idealny i widać na załączonym obrazku, że rude koty go lubią :ok:

Jeszcze tylko mała begalka dla mnie i jakiś dzikus dla tżeta i jesteśmy urządzeni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Miss

[poprzednia][następna]