Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:To nie jest słowo obelżywe?
Mogę używać tego określenia w stosunku do twoich postów?
Mary_Poole pisze:Jak na razie to casica mnie do siebie zaprosila. Bardzo to mile, przywioze jakies ciacha, sztange fajek i zobacze czy rzeczywiscie taki z niej diabel jak widac na forum. Sadze, ze nie, ale dopoki sie nie przekonam to sie nie dowiem. Aczkolwiek bardzo to mile z jej strony.
Zofia&Sasza pisze:Mary_Poole pisze:casica pisze:Ależ wpadnij. W Łodzi też jest lotnisko.
W sumie troche na odp...l mi odpisalas... zastanawiam sie czy naprawde chcesz sie zaprzyjaznic...
Wykropkowałam mięso
anna57 pisze:Mary_Poole pisze:Jak na razie to casica mnie do siebie zaprosila. Bardzo to mile, przywioze jakies ciacha, sztange fajek i zobacze czy rzeczywiscie taki z niej diabel jak widac na forum. Sadze, ze nie, ale dopoki sie nie przekonam to sie nie dowiem. Aczkolwiek bardzo to mile z jej strony.
Kiedy do niej jedziesz?
Mary_Poole pisze:anna57 pisze:Mary_Poole pisze:Jak na razie to casica mnie do siebie zaprosila. Bardzo to mile, przywioze jakies ciacha, sztange fajek i zobacze czy rzeczywiscie taki z niej diabel jak widac na forum. Sadze, ze nie, ale dopoki sie nie przekonam to sie nie dowiem. Aczkolwiek bardzo to mile z jej strony.
Kiedy do niej jedziesz?
Tak jak pisalam wczesniej. Musze najpierw wrocic do pracy, sprawdzic na kiedy moge wziac wolne, sprawdzic bilety i wtedy bede wiedziala. Tez chcesz mnie zaprosic???
Mary_Poole pisze:Jak na razie to casica mnie do siebie zaprosila. Bardzo to mile, przywioze jakies ciacha, sztange fajek i zobacze czy rzeczywiscie taki z niej diabel jak widac na forum. Sadze, ze nie, ale dopoki sie nie przekonam to sie nie dowiem. Aczkolwiek bardzo to mile z jej strony.
Zofia&Sasza pisze:Legnica pisze:To nie jest słowo obelżywe?
Spokojnie. Pozwalam
Legnica pisze:Zofia&Sasza pisze:Legnica pisze:To nie jest słowo obelżywe?
Spokojnie. Pozwalam
Zofia&Sasza na tym przykładzie udowodnię ci ze mój poziom kultury jest na tyle wysoki że nawet sobie tego nie potrafisz wyobrazić,jak widać.
Nie jestem w stanie używać takich określeń nawet w stosunku do ciebie.
A tak szczerze,wiele razy czytałam twoje pogróżki paragrafami,twoje rady,pouczenia,krytyki.Miałam wrażenie ze Ktoś się za tymi tekstami kryje,po twoim poście w którym użyłaś określenia-wypyszczyła-już wiem kto.
Oszołom z legitką.
Agn pisze:Skoro moje odpowiadanie na Twoje przemądrzałe teksty traktujesz jako dodanie Ci ważności - Twoja sprawa. nie jesteś samym złem - Twoje protekcjonalne wypowiedzi są przejściową upierdliwością.
Agn pisze:No, jesteśmy z innej bajki.
Ja pozwoliłam umierającemu kotu spokojnie odejść w domu, Ty o swojego tak 'walczyłaś', że przez miesiąc ponad umierał, bo Ty stabilizowałaś mu wyniki, by ratować łapkę - zamiast tę łapkę choćby amputować, by mógł żyć. I tak umarł - z łapką i z ustabilizowanymi wynikami nerkowymi.
vega013 pisze:Mary_Poole pisze:Jak na razie to casica mnie do siebie zaprosila. Bardzo to mile, przywioze jakies ciacha, sztange fajek i zobacze czy rzeczywiscie taki z niej diabel jak widac na forum. Sadze, ze nie, ale dopoki sie nie przekonam to sie nie dowiem. Aczkolwiek bardzo to mile z jej strony.
Ja bym się bała jechać z ciachem do casicy. No, chyba że byłby to mój popisowy numer typu makowiec lub baba drożdżowa. Ale ciacha mają tę wredną właściwość, że jak Ci szczególnie zależy, to nie wychodzą.
Zofia&Sasza pisze:Legnica pisze:
Zofia&Sasza na tym przykładzie udowodnię ci ze mój poziom kultury jest na tyle wysoki że nawet sobie tego nie potrafisz wyobrazić,jak widać.
Nie jestem w stanie używać takich określeń nawet w stosunku do ciebie.
A tak szczerze,wiele razy czytałam twoje pogróżki paragrafami,twoje rady,pouczenia,krytyki.Miałam wrażenie ze Ktoś się za tymi tekstami kryje,po twoim poście w którym użyłaś określenia-wypyszczyła-już wiem kto.
Oszołom z legitką.
A to było ordynarnejak widać doskonale Ci wychodzi równanie do poziomu mułu i bez mojej pomocy. Co do legitki - zrezygnowałam z działania w fundacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości