Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tajdzi pisze:łojeziu!
Szalony Kot pisze:Boskie zdjęcie
A ja jestem tępak, bo nie wkleiłam linka znowu :/ Nie wiem, może wpisz w temacie, że szukany ktoś z Piekar Śląskich. Jestem pewna, że widziałam kogoś, ale teraz już nie ogarnę :/
Aaaa... pani straszna, szkoda, że maila nie masz, ja mailową krucjatę prowadzę :/
Szalony Kot pisze:Mysz i cztery koty![]()
![]()
![]()
W ogłoszeniach Gerarda pewnie można dopisać - świetnie znajduje myszy! :>
Szalony Kot pisze:Przecież nie mówię, że poluje, tylko że znajduje
Mysza pisze:Neigh a czemu nie masz napisane w ogłoszeniu, ze kastrowany? Ominęła by cię z połowa tych telefonów
I nie wiem czemu ktoś się śmieje, ze Mysz i 4 koty. Rozglądam się po domu. No Mysz i 4 koty. Wszystko się zgadza. Z czego tu się śmiać?
Mysza pisze:Neigh a czemu nie masz napisane w ogłoszeniu, ze kastrowany? Ominęła by cię z połowa tych telefonów
I nie wiem czemu ktoś się śmieje, ze Mysz i 4 koty. Rozglądam się po domu. No Mysz i 4 koty. Wszystko się zgadza. Z czego tu się śmiać?
tajdzi pisze:Mysza pisze:Neigh a czemu nie masz napisane w ogłoszeniu, ze kastrowany? Ominęła by cię z połowa tych telefonów
hmmm, a PAN MYSZOWY?
Neigh, dla mnie to wymiata cały czas KROKODYLale to pewnie nie wszyscy słyszeli
Wymiata też Maksio poliglota
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 21 gości