Gerard za tęczowym mostem.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 13:30 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

łojeziu! :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto gru 07, 2010 17:29 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

No to mnie laska wku..........aż odłożyłam słuchawkę uh!!!!!!
Czy Gerard jest kastrowany........oj to szkoda, bo ona szuka kotka dla swojej kotki. Bo ona ma kotkę i chciała zeby chociaż raz miała kocięta......zatkało mnie.
Kotkę ma norweską leśną......i by chciała persika bo to bardzo ładne krzyżówki wychodzą.
Chyba normalnie zacznę umieszczać telefony na wątku, celem wspólnego lżenia właścieli:).

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nie tak naprawde, to ni cholery nie jest śmieszne. NIC A NIC!
Ostatnio edytowano Wto gru 07, 2010 17:44 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto gru 07, 2010 17:30 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

tajdzi pisze:łojeziu! :1luvu:

Nioooo Malwina rozwala:-)

A w ogóle to ja się WYPROWADZAM. Koniec decyzja zapadła, niech oni sobie tu wszyscy z moim Tz zostaną......
MAM DOŚĆ
Dziś Melunia sobie skądś spod śniegu wynalazła ŻYWĄ mysz. I ją przyniosła do domu. Nie robiłam kontroli na bramce, bo mi nie przyszło do głowy, ze zimą też będzie wnosić towar.
To jest po prostu KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spieszyłam sie do pracy, ale przedtem musiałm
a. upolować mysz
b. nie zabić 4 kotów które mi dzielnie astystowały, jeden z politowaniem ( Mela ) przygladający się z wyżyn stołu.
c. wynieść nadal żywą mysz na pole
d. nie spóźnić się do pracy
e. nie rozdeptać Gerarda, który dostał amoku.....

Nawet teraz chodzi wokół kanapy i każdemu kto chce słuchać z przejęciem opowiada "TU BYŁA"

Wynoszę sie, wyprowadzam - dom wariatów, to jest miejsce przytulne, zaciszne i szaleńczo nęcące.
Ostatnio edytowano Wto gru 07, 2010 17:51 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto gru 07, 2010 17:50 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

Boskie zdjęcie :D

A ja jestem tępak, bo nie wkleiłam linka znowu :/ Nie wiem, może wpisz w temacie, że szukany ktoś z Piekar Śląskich. Jestem pewna, że widziałam kogoś, ale teraz już nie ogarnę :/

Aaaa... pani straszna, szkoda, że maila nie masz, ja mailową krucjatę prowadzę :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto gru 07, 2010 17:52 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

Szalony Kot pisze:Boskie zdjęcie :D

A ja jestem tępak, bo nie wkleiłam linka znowu :/ Nie wiem, może wpisz w temacie, że szukany ktoś z Piekar Śląskich. Jestem pewna, że widziałam kogoś, ale teraz już nie ogarnę :/

Aaaa... pani straszna, szkoda, że maila nie masz, ja mailową krucjatę prowadzę :/

Weź sobie doczytaj co dopisałam, to Ci się humor poprawi.

Aktualnie Gerard usiłuje wejść w głąb kanapy, Andzia siedzi za kanapą, Morela na kanapie, a Melka wyszła..............

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 07, 2010 19:35 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

Szalony Kot pisze:Mysz i cztery koty :ryk: :ryk: :ryk:
W ogłoszeniach Gerarda pewnie można dopisać - świetnie znajduje myszy! :>

weź........jeszcze go gotowi wsadzić do jakiejś stodoły......

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 07, 2010 19:42 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

Szalony Kot pisze:Przecież nie mówię, że poluje, tylko że znajduje :ryk:

Najlepiej to on znajduje wędlinę drobiową :evil:

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 07, 2010 19:49 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

Neigh a czemu nie masz napisane w ogłoszeniu, ze kastrowany? Ominęła by cię z połowa tych telefonów ;)

I nie wiem czemu ktoś się śmieje, ze Mysz i 4 koty. Rozglądam się po domu. No Mysz i 4 koty. Wszystko się zgadza. Z czego tu się śmiać? :twisted:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto gru 07, 2010 20:18 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

Mysza pisze:Neigh a czemu nie masz napisane w ogłoszeniu, ze kastrowany? Ominęła by cię z połowa tych telefonów ;)

I nie wiem czemu ktoś się śmieje, ze Mysz i 4 koty. Rozglądam się po domu. No Mysz i 4 koty. Wszystko się zgadza. Z czego tu się śmiać? :twisted:

Ależ mam moja droga, oczywiście że mam. Ale Ty naprawdę wierzysz, ze ONI to czytają? No skąd. Oni widzą obrazek i potem daawaj dzwonić.
A ta dzisiejsza to mi wrecz powiedziała "ze wszyscy piszą ze kastrowany, ale nie zawsze tak jest"

Mysza - nooo 4 koty - fajnie masz! Kurna ja mam 6 i coraz wiekszy z tym problem..

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 07, 2010 20:59 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

no co za debile :?
Obrazek

Mysza

Post » Wto gru 07, 2010 21:28 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

Mysza pisze:Neigh a czemu nie masz napisane w ogłoszeniu, ze kastrowany? Ominęła by cię z połowa tych telefonów ;)

hmmm, a PAN MYSZOWY? ;)

Neigh, dla mnie to wymiata cały czas KROKODYL :)ale to pewnie nie wszyscy słyszeli ;) Wymiata też Maksio poliglota ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro gru 08, 2010 7:17 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

tajdzi pisze:

hmmm, a PAN MYSZOWY? ;)

Neigh, dla mnie to wymiata cały czas KROKODYL :)ale to pewnie nie wszyscy słyszeli ;) Wymiata też Maksio poliglota ;)

ALIGATOR nie krokodyl hihihih. Sugerujesz, ze mam opowiedzieć?

Ja to chyba wydam jak koty kocham. Co gdzieś na imprezę do nowych znajomych pójdę - to mnie wszyscy mordują "opowiedz, opowiedz". Ło jeeeeeeeny.

Ale teraz mam nową serię "o Dominiku" hihihi. Jak to drzewa karczował, kran naprawiał, gałęzie palił.......Też niezła.

Kiedyś pisałam bloga "z pamietnika młodej wieśniaczki" - młodej w sensie stażem nie wiekiem:-). Ostatnio mi to w ręce wpadło....no raczej w oczy. Akcja "w kamiennym kręgu" ubawiła mnie do łez. Bo to sama prawda i tylko prawda była.

Obrazek

Neigh

Post » Śro gru 08, 2010 8:52 Re: Person zwany Gerardem - pomoc PILNIE potrzebna....

daj poczytać
niedługo też będę młodą wieśniaczka ;)
Obrazek

Mysza

[poprzednia][następna]