Odpisałam na priv.
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
fiśka pisze:Zofia&Sasza pisze:Agaaa pisze:
Najlepsze zdjęcie wystawy.Rudaska ze szmacianą laleczką jest po prostu boska
A mi pozwolili jednego alienka pogłaskać
Agaaa pisze:Fiśka sama słodyczrozłożyły mnie na łopatki te Twoje maluchy , to niebieska emotionka tak zwisa?
Odpisałam na priv.
Magis pisze:Chciałabym bardzo serdecznie podziękować EKKRowi za tą wystawę. Byłam na niej w podwójnej roli jako steward i jako wystawca. Dawno nie widziałam tak dobrze i kompetentnie zorganizowanej wystawy.
1. Ogromny plus za plakietki dla wystawców z numerami kotów. Nikt kto nie był stewardem nie zdaje sobie sprawy jak ogromne jest to ułatwienie w pracy. Jeszcze byłoby dobrze, aby wystawcy wysili wyobraźnię i przypinali sobie te plakietki. To naprawdę ułatwia pracę bo nie muszę za każdym razem pytać "a Pani przepraszam jaki ma numerek?"
2. Drugi ogromny plus za brak muzyki na hali. Zazwyczaj jak pracuję na wystawach na których w tle leci jakaś "muzyczka" czy reklamy przy bisach mam już taki ból głowy jakbym co najmniej spędziła cały dzień w szkole w której trwa nieustanna przerwa. No i sędziowie nie muszą przekrzykiwać głośników.
3. Mysza - byłaś świetnym szefem stewardów i praca z Tobą to była przyjemność. Spokojnie, bez nerwów i kompetentnie.
4. Specjalne ukłony dla Pana Marka Chadaja, który prowadził bisy. Życzyłabym sobie aby wszystkie bisy były prowadzone z taką konsekwencją ("zamykamy ring i za chwilę nie będzie można przynosić kotów do BIS") , kompetencją i tak sympatycznie. Specjalne podziękowania za dodatkowe wskazówki dla stewardów. Naprawdę po całym dniu pracy, zwłaszcza w niedzielę nawet doświadczony steward ma prawo się pomylić i np ze zwycięskim kotem, który powinien wrócić do klatki pomaszerować w kierunku właściciela. Krótkie komunikaty Pana Marka "i ten kot pozostaje bezimienny wracając do klatki" były nieocenione. W bisie wszystko dzieje się szybko. Taka pomoc prowadzącego jest bezcenna.
5. Niesamowicie podobał mi się (i wiem,że nie tylko mi) pomysł z jawnym głosowaniem sędziów w bisie.
6. Sektory były małe i klarownie ustawione. Uwaga do wystawców: nie zasłaniajcie firankami numerków które są przyczepiane do klatek bo steward, który szuka kota i zazwyczaj raczej mu się spieszy musi wykonać dodatkową pracę dogrzebując się pośród tiulów i firanek numeru kota z danej klatki.
7. Jedyna drobna uwaga do organizacji ringu: komputer z wpisywaniem numerków na tablicę mógł być ustawiony jakoś pośrodku ringu tak aby steward z drugiego końca ringu nie musiał biegać z jednego końca na drugi. Ale to drobiazg
Naprawdę świetna wystawa. Już zapisałam się na styczeń
Magis pisze:Chciałabym bardzo serdecznie podziękować EKKRowi za tą wystawę. Byłam na niej w podwójnej roli jako steward i jako wystawca. Dawno nie widziałam tak dobrze i kompetentnie zorganizowanej wystawy.
[...]
3. Mysza - byłaś świetnym szefem stewardów i praca z Tobą to była przyjemność. Spokojnie, bez nerwów i kompetentnie.
[...]
5. Niesamowicie podobał mi się (i wiem,że nie tylko mi) pomysł z jawnym głosowaniem sędziów w bisie.
6. Sektory były małe i klarownie ustawione. Uwaga do wystawców: nie zasłaniajcie firankami numerków które są przyczepiane do klatek bo steward, który szuka kota i zazwyczaj raczej mu się spieszy musi wykonać dodatkową pracę dogrzebując się pośród tiulów i firanek numeru kota z danej klatki.
7. Jedyna drobna uwaga do organizacji ringu: komputer z wpisywaniem numerków na tablicę mógł być ustawiony jakoś pośrodku ringu tak aby steward z drugiego końca ringu nie musiał biegać z jednego końca na drugi. Ale to drobiazg
Naprawdę świetna wystawa. Już zapisałam się na styczeń
OloK. pisze:3. Nagrody w BISie: szacuneczek.
fiśka pisze:Agaaa pisze:Fiśka sama słodyczrozłożyły mnie na łopatki te Twoje maluchy , to niebieska emotionka tak zwisa?
Odpisałam na priv.
Bardzo dziękuję![]()
Dokładnie ona zwisa
OloK. pisze:No bardzo ładnie mi "zwisała"
Magis pisze:a no właśńie, wiedziałam,że o czymś zapomniałam. Nagrody naprawdę full wypas! Namówiłam już siostrę na wystawę w styczniu
fiśka pisze:A można już gdzieś znaleźć info o tej styczniowej ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: NinaG i 10 gości