Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Gibutkowa pisze:Moja kota sprawdza kto przyszedł ale zanim ktokolwiek ją zobaczy to ucieka do drugiego pokoju. Tam się z pół godzinki pozastanawia, namyśli, przeanalizuje sytuację i dopiero wychodzi do gości
turkawka pisze:Gibutkowa pisze:Moja kota sprawdza kto przyszedł ale zanim ktokolwiek ją zobaczy to ucieka do drugiego pokoju. Tam się z pół godzinki pozastanawia, namyśli, przeanalizuje sytuację i dopiero wychodzi do gości
E tam, jak u Was byłam, bo się oby dwa (+ żółw) pokazały
Fotki please bo tęsknota....
,to jest niezwykła kotunia,zapadła nam głęboko w serca.Życzymy jej i jej wspaniałym Dużym wiele wspaniałych wspólnych chwil
.Wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt Bożego Narodzenia.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Baaardzo dziękujemy za informacje![]()
. Jesteśmy uradowani szczęściem Juleńki
![]()
,to jest niezwykła kotunia,zapadła nam głęboko w serca.Życzymy jej i jej wspaniałym Dużym wiele wspaniałych wspólnych chwil
![]()
.Wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt Bożego Narodzenia.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, Google [Bot] i 56 gości