To może słuchaj czy komuś pod balkonem nie śpiewa serenad, albo skoro to grudzień kolęd
Moderator: Estraven
AgaPap pisze:To prędzej grudniować, bo do marca to jeszcze trochę czasu jest.![]()
To może słuchaj czy komuś pod balkonem nie śpiewa serenad, albo skoro to grudzień kolęd

Drugie zdjęcie jest mniej niewyraźne, ale niewyraźne na nim jest, czy Maluszek to kot domowy, czy jakiś lew królewski (choć bez papierów): 

Jana pisze:Te dachowce.

Jana pisze:Dziś odebrałam fajnytelefon w sprawie adopcji Maluszka. Pani ma już osiem kotów, wszystkie kocury wykastrowane. I bardzo chciałaby adoptować Maluszka, a kiedy zapytałam dlaczego - bo on taki biedny, z przejściami (
![]()
![]()
) i chce mu zapewnić cudowne życie bez trosk i smutku. Fajnie. Ale rozmowa ciut się zmieniła, kiedy pani dowiedziała się (chyba nie doczytała ogłoszenia), że Maluszek jest wykastrowany. Ojej, jaka szkoda!
![]()
![]()
![]()
mirka_t pisze:A może zechcieliby mojego Agata gdyby mogli przyjechać po niego do Bydgoszczy.
mirka_t pisze:Reakcji Agata na dzieci niestety nie znam. Jest spokojny o ile nie biega.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości