Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 06, 2010 22:22 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

Cameo ,oczywiście że można poznać osobiście :) zapraszam ,jeśli się zdecydujesz adres podam na pw :)
Anna Kubica

Post » Wto gru 07, 2010 11:32 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

Mela nie chce jeść....... Felixa czeka na fileta z kurczaka :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Wto gru 07, 2010 14:51 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

Moja kotka ostatnio nie chce jeść nic poza rybką (sola) i filetem z kurczaka :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto gru 07, 2010 14:56 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

Cudowne wiadomości o cudownej Meli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Już bezpieczna pod troskliwymi skrzydłami Anny :king: :1luvu:
I na dodatek wyczarowany został domek dla kolejnej kociej biedy :D :ok: :ok: :ok:

Bardzo lubię imię Mela - takie nosi moja szalona psina :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 07, 2010 15:42 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

jak dobrze, że Melcia grzeje już doopinkę u Anny - ona już gasła w schronisku... - a teraz rozkwitnie jak na szylkę przystało!!! :P :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto gru 07, 2010 19:34 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

gosiaa ale koteczka rybkę sobie wybrała nie ma co :) moja Luśka przy mintaju pozostaje ,Kubuś -filecik z kurczaka i Melcia odkryła wczoraj że też kocha filety z kurczaka :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Wto gru 07, 2010 19:51 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

Oj tak, wybrała sobie rybkę z górnej półki, ale smakuje jej strasznie, więc niech je na zdrowie, jak jest w promocji kupuję 2 kg dla nas i dla kota i zazwyczaj wychodzi tak, że całość zjada kot :roll:
Mintaj, morszczuk jeszcze przejdzie, ale pangi nie ruszy, mądry kotek :) wie że to sztuczny twór a nie ryba :)
Ale tak prawdę mówiąc ta ryba i tak tańsza od większości saszetek.

gosiaa

Post » Wto gru 07, 2010 23:09 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

Oj tak, wybrała sobie rybkę z górnej półki, ale smakuje jej strasznie, więc niech je na zdrowie, jak jest w promocji kupuję 2 kg dla nas i dla kota i zazwyczaj wychodzi tak, że całość zjada kot :roll:

....skąd ja to znam :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Śro gru 08, 2010 10:37 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

i jak tam nasze kolorowe słoneczko?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 08, 2010 11:17 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

No własnie; czekamy na wiadomości!!!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro gru 08, 2010 15:10 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

A dziękujemy :) Melcia ma się całkiem dobrze (gdyby nie uszka byłoby super) ma ogromny apetyt na filety z kurczaka :) troszkę mniejszy na chrupki a Felix już jest beeeeee :? Dużo śpi ,nawet bardzo dużo ,ale chyba odsypia zgiełk i hałas schroniska(ma ciszę i spokój), no chyba że to taki leń :mrgreen:
W piątek przyjedzie pan Wet obejrzeć rankę po sterylce (która goi się pięknie) i wtedy zadecyduje co do uszek Meli ,trzeba jej jak najszybciej ulżyć w cierpieniu ,bo nawet pobarankować nie może,zaraz trzęsie łepkiem i odchodzi smutna :(
No i jest trochę nerwowa ,parę razy dostałam po łapach chcąc ją głaskać blisko uszu,nadgorliwość nie popłaca :mrgreen: ,ale wiem że jej kiepski humor wynika z bolących uszek.A i tak jest naj..naj..naj.. :1luvu:
Anna Kubica

Post » Śro gru 08, 2010 16:37 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

Uszki bolą to nie pozwala się głaskać :( jak się wyleczą i z głaskaniem się poprawi :)

gosiaa

Post » Śro gru 08, 2010 17:59 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

Miziuchy dla Meluchy! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Od pt będzie już tylko lepiej! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 08, 2010 18:39 Re: Krecia już w DT u Anna Kubica! Cudowna metamorfoza!

Przeniosłam wątek na Kociarnię.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw gru 09, 2010 10:45 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jak tam Meluś od rana? :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]