OMI...zostaje juz na zawsze u kamari!:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 06, 2010 15:10 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

edii pisze:Zaznaczę sobie koteńkę.Żeby tylko miała tyle szczęścia , co Amelka.

no właśnie... :( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: - szkoda, że "amelkowych" domków nie klonują....... :cry:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon gru 06, 2010 18:14 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Omisiu słodka.
Myslę o tobie koteczko śliczna :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon gru 06, 2010 18:47 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Też myślę o ślicznej Omi :1luvu:
i marzę o domku dla niej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon gru 06, 2010 20:19 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Omi, kochana :1luvu: wielkie :ok: :ok: :ok: za domek.

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Pon gru 06, 2010 21:50 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: ...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto gru 07, 2010 0:30 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

OmI jest wyjątkowa. Tak bardzo spragniona człowieka , słodka. Mam nadzieję,że znajdzie równie wspaniały dom jak Amelka. Wklejam piękny banerek OMi i będę jej kibicować
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Wto gru 07, 2010 9:03 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Odnoszę wrażenie że ona swoją niedoskonałość :wink: nadrabia miłością i czułością ,jak by chciała powiedzieć-Chcę Twą szyję do obejmowania :!: twarz do całowania :!: Twe ręce do głaskania :!: A swoją małą chwilową wadę zrekompensuję swoją nie ograniczoną miłością :) I co powiesz na moją propozycję :?: Wchodzisz w to :?: :?: :wink:
Anna Kubica

Post » Wto gru 07, 2010 9:09 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Mnie Omi ogromnie ujęła, ogromnie.
Żałuję bardzo, że w tej chwili mam utrudnione bycie DT, ze względów różnych, bo inaczej porwałabym małą :(
Wierzę, że w domu, leczona, pozbędzie się tego problemu.
Omisiu kto cię pokocha urocza koteczko?
Obrazek

magdaradek

Post » Wto gru 07, 2010 9:34 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Tak, Omi jest wyjątkową istotką :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak bardzo chciałabym by znalazł się ktoś, kto da jej szansę :ok: :ok: :ok:
Wierzę, że w domu, po kuracji problemy z gubieniem koopki ustąpią. A nawet gdyby nie, to przecież nie jest straszny problem!
Omi to maleńka petarda miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 07, 2010 9:39 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Gdyby moja Celinka znalazła dobry domek (notabene też koteczka z małym problemem - ze stresu czasem podsikuje), to bym Omi wzięła.
Ale nie mogę jej narażać na stres i kolejnego kotka, ponieważ nie mam możliwości izolacji :(
Obrazek

magdaradek

Post » Wto gru 07, 2010 10:05 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Albo ją ktoś weźmie albo robimy losowanie i dajemy do jej boksu jakiegoś ludzia na stałe ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto gru 07, 2010 10:13 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Omi jest na FB?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto gru 07, 2010 10:56 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

CoolCaty pisze:Kochane, jutro sprawdzę koszt karmy i dam znac. Dzwoniłąm już do hurtowni i możliwe, że uda mi się wybłagac 2 kg próbek tej karmy, więc suche będzie. Jak się uda i joluka się zgodzi, to bym kupiła jakieś miekkie jedzenie odpowiednie.
Dzisiaj Omi miała znieczulenie i zdjęte szwy z ogonka,. Sprawa z dupcią wygląda tak, że błona śluzowa odbytu jest lekko wynicowana i lekko poobcierana. Nasmarowałam jej dupiczkę. Ona nie zawsze gubi te kupy, czasem robi do kuwetki. Kotka jest wysterylizowana.
Joluka - dziękuję w imieniu Omisi.

Dokładam się do Joluki, napiszcie tylko ile potrzeba.

Karmę RC Fibre Response kupowałam na kilogramy, od AgiPap z Forum, z tego co pamiętam, po 16zł za kg :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto gru 07, 2010 11:30 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

magdaradek pisze:Gdyby moja Celinka znalazła dobry domek (notabene też koteczka z małym problemem - ze stresu czasem podsikuje), to bym Omi wzięła.
Ale nie mogę jej narażać na stres i kolejnego kotka, ponieważ nie mam możliwości izolacji :(

no to trzeba Celince intensywnie domku szukać 8) 8) :ok:

gosiaa pisze:Omi jest na FB?

chyba tak, bo Sis rozsyłała ogłoszenia
i na FB chyba Magija wrzuca..

ale gdyby ktoś chciał dodatkowo malutką tam umieścić
to byłoby super :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto gru 07, 2010 11:31 Re: OmI czy ma szansę na miłość mimoTejOdrażającejWady?SchrŁódź

Myszeńk@ pisze:
CoolCaty pisze:Kochane, jutro sprawdzę koszt karmy i dam znac. Dzwoniłąm już do hurtowni i możliwe, że uda mi się wybłagac 2 kg próbek tej karmy, więc suche będzie. Jak się uda i joluka się zgodzi, to bym kupiła jakieś miekkie jedzenie odpowiednie.
Dzisiaj Omi miała znieczulenie i zdjęte szwy z ogonka,. Sprawa z dupcią wygląda tak, że błona śluzowa odbytu jest lekko wynicowana i lekko poobcierana. Nasmarowałam jej dupiczkę. Ona nie zawsze gubi te kupy, czasem robi do kuwetki. Kotka jest wysterylizowana.
Joluka - dziękuję w imieniu Omisi.

Dokładam się do Joluki, napiszcie tylko ile potrzeba.

Karmę RC Fibre Response kupowałam na kilogramy, od AgiPap z Forum, z tego co pamiętam, po 16zł za kg :roll:

Myszeńko dzięki wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
piszcie PW do CC, bo Ania taka zajęta, że może jej umknąć
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]