edii pisze:Zaznaczę sobie koteńkę.Żeby tylko miała tyle szczęścia , co Amelka.
no właśnie...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edii pisze:Zaznaczę sobie koteńkę.Żeby tylko miała tyle szczęścia , co Amelka.
CoolCaty pisze:Kochane, jutro sprawdzę koszt karmy i dam znac. Dzwoniłąm już do hurtowni i możliwe, że uda mi się wybłagac 2 kg próbek tej karmy, więc suche będzie. Jak się uda i joluka się zgodzi, to bym kupiła jakieś miekkie jedzenie odpowiednie.
Dzisiaj Omi miała znieczulenie i zdjęte szwy z ogonka,. Sprawa z dupcią wygląda tak, że błona śluzowa odbytu jest lekko wynicowana i lekko poobcierana. Nasmarowałam jej dupiczkę. Ona nie zawsze gubi te kupy, czasem robi do kuwetki. Kotka jest wysterylizowana.
Joluka - dziękuję w imieniu Omisi.
magdaradek pisze:Gdyby moja Celinka znalazła dobry domek (notabene też koteczka z małym problemem - ze stresu czasem podsikuje), to bym Omi wzięła.
Ale nie mogę jej narażać na stres i kolejnego kotka, ponieważ nie mam możliwości izolacji
gosiaa pisze:Omi jest na FB?
Myszeńk@ pisze:CoolCaty pisze:Kochane, jutro sprawdzę koszt karmy i dam znac. Dzwoniłąm już do hurtowni i możliwe, że uda mi się wybłagac 2 kg próbek tej karmy, więc suche będzie. Jak się uda i joluka się zgodzi, to bym kupiła jakieś miekkie jedzenie odpowiednie.
Dzisiaj Omi miała znieczulenie i zdjęte szwy z ogonka,. Sprawa z dupcią wygląda tak, że błona śluzowa odbytu jest lekko wynicowana i lekko poobcierana. Nasmarowałam jej dupiczkę. Ona nie zawsze gubi te kupy, czasem robi do kuwetki. Kotka jest wysterylizowana.
Joluka - dziękuję w imieniu Omisi.
Dokładam się do Joluki, napiszcie tylko ile potrzeba.
Karmę RC Fibre Response kupowałam na kilogramy, od AgiPap z Forum, z tego co pamiętam, po 16zł za kg
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, Silverblue i 47 gości