» Pon gru 06, 2010 19:39
Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.
Zofia&Sasza pisze:mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:Mnie zniesmaczyła uchachana emotka przy zdjęciu. ...
Emotka nie była przy zdjęciu tylko przy dedykacji pod nim. Z Twojego świętego oburzenia wynika, że nie wolno z uśmiechem dawać komuś zdjęcia mimo, że o nie prosił a już skandalem jest dawać na Mikołajki i się przy tym uśmiechać.
Kto jest mistrzem absurdu, ręka do góry?
Nie wiem jak piszesz z ta ręką do góry.
Jakiekolwiek żarty wokół zdjęcia ciężko chorego kota uważam za obrzydliwe. Misza ma - jak piszesz - pnn i być może zmiany nowotworowe... A Ty sobie z jego fotek robisz złośliwe "kartki świąteczne"?
Wierze, że nie rozumiesz o co mi chodzi. Deficyt emocjonalny jak mniemam.
A to że kol. mirka_t NIE WIE, że kocia kopulacja jest dla kotki niezbyt przyjemna (tak twierdzą weci i badacze kocich zachowań) to już deficyt wiedzy po prostu.
Liczy się ,by Mirka miała ubaw ,a nie to co czuja zwierzęta-kino było
Poprzednie kino było jak kotka świeżo po sterylizacji nie miała chwili spokoju. A Mirka miała o czym pisać-bo przecież o chodzeniu do weta, skanów badań wklejać nie będzie (wszak diagnozuje i leczy sama)-lepiej "kino" opisac.
A wulgaryzmy Mirka włacza,gdy nie ma żadnego argumentu na racjonalne wytłumaczenie swego postępowania.
Ostatnio edytowano Pon gru 06, 2010 19:43 przez
anulka111, łącznie edytowano 1 raz
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.